4 σούπερ σειρές για να ερωτευτείς

Η ρομαντική κομεντί ζει και βασιλεύει… Απλώς τώρα το κάνει στη μικρή οθόνη. Και έχει πάψει να είναι σαχλή και προβλέψιμη.
4 σούπερ σειρές για να ερωτευτείς
Lovesick

Από τη Μεγάλη Βρετανία έρχεται… μια γλυκύτατη κομεντί που τα έχει όλα: Και εικοσηπεντάρηδες σε απόγνωση, και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, και έναν από τους πιο αστείους τηλεοπτικούς χαρακτήρες της τελευταίας δεκαετίας, και τέλειες βρετανικές προφορές, και το αιώνιο love story μεταξύ κολλητών που κανείς δεν είχε ξαναθίξει τόσο καλά από την εποχή του Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι. Τρεις χορταστικές σαιζόν 25λεπτων επεισοδίων (με την τρίτη να κάνει λίγη κοιλιά) όλες διαθέσιμες στο Netflix.



Love

Έχει τη βαριά υπογραφή του Judd Apatow (των Girls και 40 Year Old Virgin) και ένα από τα καλύτερα soundtrack των τελευταίων ετών –αυτή η σκηνή με τα μανιτάρια και το Starving In The Belly Of A Whale του Tom Waits θα μείνει για πάντα στο τηλεοπτικό πάνθεον. Το Love είναι… η ρομαντική κομεντί όπως θα έπρεπε να είναι, με μία σούπερ δυσλειτουργική πρωταγωνίστρια που δε γίνεται ποτέ χαριτωμένη καρικατούρα, και τέσσερις ηθοποιούς να δίνουν ρέστα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Αποτελείται επίσης από τρεις σαιζόν μισάωρων επεισοδίων, όλες διαθέσιμες στο Netflix.



Crazy Ex-Girlfriend

Περισσότερη κωμωδία, λιγότερο ρομάντζο, περισσότερο μιούζικαλ, λιγότερη δράση. Αν ακούγοντας μιούζικαλ χασμουρηθήκατε, ίσως πρέπει να του δώσετε μια ευκαιρία –κυρίως γιατί είναι το τέλειο μιούζικαλ για όσους μισούν τα μιούζικαλ. Η ιστορία είναι… αυτό που λέει ο τίτλος: Ημίτρελη πρώην παρατάει τη ζωή της και μετακομίζει στην Καλιφόρνια για να κυνηγήσει αυτόν που πιστεύει πως είναι ο έρωτας της ζωής της. Τα τραγούδια στα ενδιάμεσα είναι, αν μη τι άλλο, αστεία. Τρεις σαιζόν και εδώ, 40λεπτα επεισόδια, διαθέσιμα στο Netflix.



Please Like Me

Όταν η κοπέλα του τον παρατά, ο 20άρης Josh συνειδητοποιεί ότι είναι gay, ερωτεύεται έναν γοητευτικό άγνωστο και μετακομίζει με την αυτοκτονική μητέρα του. Ναι, είναι τόσο σπαρταριστό όσο ακούγεται –έχει επίσης αναζωογονητική φρεσκάδα, σούπερ ερμηνείες και απολαυστικές αυστραλέζικες προφορές. Αποτελείται από τέσσερις σαιζόν 25λεπτων επεισοδίων, που είναι όλα τους διαθέσιμα στο Netflix και το Hulu.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v