Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι επιστρέφουν στον ΑΝΤ1

Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με ανανεωμένους τους… δέκα μικρούς Μήτσους του, στις 31 Μαρτίου από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.
Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι επιστρέφουν στον ΑΝΤ1
Την τηλεοπτική εκπομπή που χαρακτήρισε τα ‘90s και μας κράτησε σατιρική παρέα μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2000 πρώτα από τη συχνότητα του Mega και στη συνέχεια από τον Alpha, ετοιμάζεται να «αναγεννήσει» ο δημιουργός της, Λάκης Λαζόπουλος.

Όπως ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1, την τελευταία ημέρα του Μαρτίου, ο Λάκης και οι Μήτσοι του θα επανέλθουν δριμύτεροι με νέες περιπέτειες, αυτή τη φορά από την συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος, δημιουργός πρωτότυπων πρότζεκτ, με τεράστια πορεία στην τηλεόραση και το θέατρο, επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα και φέρνει στον ΑΝΤ1, τη σατιρική κωμωδία που έχει γράψει ιστορία, ”Δέκα Μικροί Μήτσοι”», ξεκινά η ανακοίνωση του καναλιού.

«Συγκεκριμένα, το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21.00 και την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.45, θα παρακολουθήσουμε τα best of της αγαπημένης σατιρικής κωμωδίας για να ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο, στις 31 Μαρτίου στις 21.00, με τους νέους, πρωτότυπους ”Δέκα Μικρούς Μήτσους”», συνεχίζει.

Δεν ξέρουμε αν θα δούμε τους ίδιους αγαπημένους χαρακτήρες, όπως τη χήρα Μήτση, τον χωροφύλακα, τον κομμωτή, τον Τζίμη και… τ’ άλλα παιδιά, αλλά μένουν λίγες μόνο ημέρες μέχρι να το διαπιστώσουμε στις οθόνες μας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v