5 σούπερ σειρές για να κολλήσεις τώρα

Οι καλύτερες σειρές για εορταστικούς μαραθώνιους τα έχουν όλα: Και γέλιο, και σασπένς, και τρόμο, και Ιστορία και γουέστερν. Διαλέγετε και παίρνετε.
5 σούπερ σειρές για να κολλήσεις τώρα

Dark

Αν ζεις κάπου κοντά στον πλανήτη Γη τις τελευταίες μέρες, μάλλον το έχεις ήδη ακουστά. Το Dark, που πολλοί έχουν ήδη χρίσει «το νέο Stranger Things» είναι η πρώτη γερμανόφωνη παραγωγή του Netflix, και η σούπερ σκοτεινή ιστορία της εκτυλίσσεται σε μια μικρή πόλη όπου (το μαντέψατε) περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν μετά την εξαφάνιση δύο παιδιών.



Οι ταινίες (μεταφυσικού) τρόμου συναντούν την Αγκάθα Κρίστι, σε δέκα ωριαία επεισόδια.

Manhunt: Unabomber

Η αληθινή ιστορία του Unabomber, κατά κόσμον Τεντ Κασίνσκι, που από το 1978 μέχρι το 1995 σκότωσε 3 ανθρώπους και τραυμάτισε 23 άλλους με βόμβες που έστελνε με το ταχυδρομείο. Και επίσης, η αληθινή ιστορία του ανθρώπου που βοήθησε το FBI να τον συλλάβει, ξεκινώντας από το μηδέν.



Η νέα μίνι σειρά του Netflix απλώνεται σε οκτώ 40λεπτα επεισόδια που βλέπονται μονορούφι.

Wormwood

Στις 28 Νοεμβρίου του 1953, ο Φρανκ Όλσον αυτοκτονεί πέφτοντας από το παράθυρο του ξενοδοχείου του στη Νέα Υόρκη. Περισσότερα από 20 χρόνια αργότερα, το 1975, η οικογένειά του πληροφορείται ότι ο Φρανκ Όλσον πήρε χωρίς να το ξέρει μέρος στο διαβόητο πείραμα της CIA, MK Ultra, για τις ανάγκες του οποίου χορηγήθηκε LSD σε ανυποψίαστους πολίτες, προκειμένου να μελετηθεί η επίδραση των ψυχοτρόπων στον ανθρώπινο εγκέφαλο, και η χρησιμότητα που θα μπορούσε να έχει στον Ψυχρό Πόλεμο.



Έξι ατμοσφαιρικά, σαραντάλεπτα επεισόδια αφηγούνται την ιστορία σε ένα ντοκιμαντέρ-mini series από αυτά που αγαπά πολύ τελευταία το Netflix.

The Tudors

Όλη η μεγαλοπρέπεια και όλα τα σκάνδαλα της βασιλικής αυλής της Βρετανίας του 16ου αιώνα ζωντανεύουν, σε τέσσερις χορταστικές σαιζόν που διηγούνται τις περιπέτειες του διαβόητου μονάρχη των Τυδόρ, Ερρίκου του Όγδοου. Πρωταγωνιστεί ένα all star cast… χάρμα οφθαλμών: Jonathan Rhys Meyers, Henry Cavill, Anthony Brophy, Natalie Dorner, Sarah Bolger.



Η σειρά, που ολοκληρώθηκε το 2010, είναι διαθέσιμη ολόκληρη στο Netflix και ό,τι πρέπει για χριστουγεννιάτικους μαραθώνιους: Τέσσερις σαιζόν, δέκα ωριαία επεισόδια η καθεμία.

Godless

Στην Άγρια Δύση του 1880, ο Frank Griffin κυνηγά τον Roy Goode, πρώην συνέταιρο και νυν εχθρό του στο οργανωμένο στο έγκλημα. Ο Roy κρύβεται σε ένα ράντσο, ενώ η αναζήτηση του Frank τον φέρνει στο La Belle του Νέου Μεξικού –μια πόλη που μυστηριωδώς κατοικείται αποκλειστικά από γυναίκες.



Απολαυστικό mini series που ξαναφέρνει, μετά από δεκαετίες, το γουέστερν στη μικρή οθόνη. Αποτελείται από επτά ωριαία επεισόδια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v