TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (20-26/3)

Οι ταινίες, οι πρεμιέρες, τα ποδοσφαιρικά και μπασκετικά ραντεβού που θα μας κρατήσουν παρέα αυτή την εβδομάδα.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (20-26/3)
Ανάμεσα στο Survivor και στις καλτ ελληνικές ταινίες τύπου «Παπαφλέσσα» που θα παίζουν αυτή την εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση, εντοπίσαμε και μερικά από τα ωραιότερα κινηματογραφικά ραντεβού, τις περιπέτειες της Marvel, τις οικογενειακές ταινίες της Disney και τα οσκαρικά δράματα που θα μας κρατήσουν καλή παρέα.

*Elena (2011), Δευτέρα στις 21.50, ΕΡΤ2
Ο σπουδαίος ρώσος σκηνοθέτης Αντρέι Σβιανγκίντσεφ στοχάζεται πάνω στη μοναξιά και την επιβίωση του ισχυρού, μέσα από την ιστορία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις.

*Η διπλή όψη της επανάστασης (2016), Τρίτη στις 22.00, Novacinema1HD
Στον απόηχο της ισλαμικής επανάστασης το 1979 στο Ιράν, μια εβραϊκή οικογένεια μπαίνει στο στόχαστρο των επαναστατών και αναγκάζεται να εγκαταλείψει τα πάντα και να δραπετεύσει από τη χώρα. Σκηνοθετεί ο Γουέιν Μπλερ τους Άντριεν Μπρόντι και Σέλμα Χάγεκ.

*Γούλβεριν (2013), Πέμπτη στις 22.00, Star
Ο Γούλβεριν ταξιδεύει στη σύγχρονη Ιαπωνία, όπου θα αλλάξει για πάντα, θα γνωρίσει τα όρια των σωματικών δυνατοτήτων του και θα παλέψει με την ίδια του την αθανασία, σε μια δυνατή υπερηρωική περιπέτεια της Marvel με τον Χιου Τζάκμαν.

*The Dresser (2015), Πέμπτη στις 22.00, Novacinema1HD
Λίγο πριν την έναρξη μιας παράστασης, ο Σερ, ο πρωταγωνιστής και διευθυντής του θιάσου, αγνοείται. Όταν εμφανίζεται, με περίσσεια στοργή και αγάπη, ο πιστός αμπιγέρ του τον βοηθά να ετοιμαστεί. Συγκινητική ταινία με τους Άντονι Χόπκινς, Ίαν Μακέλεν και Έμιλι Γουάτσον.

*Ο Τελευταίος των Μοϊκανών (1992), Πέμπτη στις 0.50, Alpha
Πολιτεία Νέας Υόρκης, 1757. Οι Άγγλοι και οι Γάλλοι έχουν μεταφέρει τον μεταξύ τους πόλεμο στις αμερικανικές αποικίες τους, αναγκάζοντας τους ιθαγενείς Ινδιάνους να εμπλακούν παρά τη θέλησή τους. Αυτές τις δύσκολες και επικίνδυνες στιγμές, ο Ναθάνιελ Χόκεϊ, υιοθετημένος γιος του Μοϊκανού Τσίνγκατσκουγκ και η Κόρα, κόρη ενός βρετανού αξιωματούχου, συναντιούνται και ερωτεύονται παράφορα. Εξαιρετικός στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις.

*Frozen (2013), Παρασκευή στις 21.00, Alpha
Η Disney συγκινεί μικρούς και μεγάλους με την ιστορία μιας βασίλισσας που, χάρη στις ιδιαίτερες δυνατότητές της, κινδυνεύει να βυθίσει το βασίλειό της στον πάγο. Αναλαμβάνει όμως να τη βοηθήσει η πιστή της αδερφή και ένας καλός της φίλος.

*Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου (1997), Σάββατο στις 21.00, Mega
Σε μια κλασική ρομαντική κομεντί των ‘90s, η Τζούλια Ρόμπερτς ετοιμάζεται να παντρέψει τον καλύτερό της φίλο, όταν συνειδητοποιεί ότι τόσα χρόνια ήταν ερωτευμένη μαζί του. Και ο γάμος γίνεται… εκρηκτικός.

*Ο Πατριώτης (2000), Κυριακή στις 21.00, Mega
Νότια Καρολίνα 1776. Οι Βρετανοί διεκδικούν αποικίες στη Νέα 'Ηπειρο. Ο ερχομός τους στην πολιτεία και κυρίως οι οικονομικές τους απαιτήσεις από την περιοχή, προκαλούν το μεγάλο ξέσπασμα και την εξέγερση των πολιτών. Ο Μπέντζαμιν Μάρτιν, ένας ηρωϊκός πολεμιστής, ηγείται μιας στρατιάς "επαναστατών" που δηλώνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τον Αγγλικό στρατό. Ωστόσο, ανάμεσα στους επαναστάτες βρίσκεται και ο γιος του, ο ιδεαλιστής Γκάμπριελ. Δραματική περιπέτεια εποχής με πρωταγωνιστή τον Μελ Γκίμπσον.

*Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών: Οι δύο πύργοι (2002), Κυριακή στις 21.00, Alpha
Στην δεύτερη ταινία της τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον, ο Φρόντο παλεύει με τα φαντάσματά του, με οδηγό το Γκόλουμ για να φτάσει στη Μόρντορ. Παράλληλα, η συντροφιά του Δαχτυλιδιού σκορπίζεται για να δώσει συγκλονιστικές μάχες σε μία από τις ωραιότερες και πιο χορταστικές επικές περιπέτειες της έβδομης τέχνης.

*X-Men: Apocalypse (2016), Κυριακή στις 22.00, Novacinema1HD
Ξυπνώντας το 1983 ύστερα από χιλιάδες χρόνια, ο ανίκητος μεταλλαγμένος Απόκαλιψ εξοργίζεται από τον κόσμο που αντικρίζει και συγκεντρώνει δυνάμεις για να εξαγνίσει και να κυριεύσει τη Γη, σε μια χορταστική υπερηρωική περιπέτεια.

Οι αθλητικές αναμετρήσεις της εβδομάδας
*Euroleague, Ερ. Αστέρας-Ολυμπιακός, Τετάρτη στις 20.00, ΕΡΤ2
*Euroleague, Μπασκονια-Παναθηναϊκός, Πέμπτη στις 22.00, ΕΡΤ2
*Προκριματικά Μουντιάλ: Ελλάδα-Βέλγιο, Σάββατο στις 21.45, ΣΚΑΪ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v