Οι ελληνικές σειρές που θα δούμε φέτος

Όλες οι σειρές που ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2016-17.
Οι ελληνικές σειρές που θα δούμε φέτος
Μπορεί το τοπίο να είναι ακόμα θολό, εξαιτίας των εκκρεμοτήτων που άφησε η αδειοδότηση, αλλά η ελληνική μυθοπλασία δεν πτοήθηκε. Οι ελληνικοί σταθμοί, με άδεια και μη, συνεχίζουν απτόητοι την προώθηση των νέων τους σειρών. Είναι μάλιστα η πρώτη χρονιά μετά από πολλές τηλεοπτικές σεζόν που ο αριθμός των ελληνικών σίριαλ θα είναι διψήφιος. Όσο για το τι θα δούμε; Ιδού:

Οι σειρές που επιστρέφουν:
Τις είδατε την περασμένη σεζόν, τις αγαπήσατε, και πήραν το «πράσινο φως» για την επιστροφή τους με νέο κύκλο επεισοδίων.

*9 Μήνες (Star)
Η καθημερινή σειρά της Άννας Ανδριανού παρακολουθεί τη ζωή τριών ηρωίδων με κοινό στοιχείο τη μητρότητα και μεγάλα μυστικά από το παρελθόν.

*Daddy Cool (ΑΝΤ1)
Η εβδομαδιαία κωμωδία της Τίνας Καμπίτση συνεχίζεται για να μας ξεδιαλύνει όσα άφησε ο πρώτος κύκλος να αιωρούνται για τον… cool μπαμπά, την εξαφανισμένη του σύζυγο και τους κρυφούς έρωτες των ηρώων.

*Δίδυμα Φεγγάρια (ΑΝΤ1)
Μυστικά, έρωτες, ψέματα και σκοτεινές πτυχές του παρελθόντος θα συνεχίσουν να «ταλαιπωρούν» τους ήρωες της καθημερινής ελληνοκυπριακής σειράς του ΑΝΤ1.

*Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή (ΑΝΤ1)
Η σειρά-θρύλος των ‘90s επιστρέφει με νέα επεισόδια, για να μας αποκαλύψει πού βρίσκονται σήμερα οι ήρωες και τι απέγινε ο Ακάλυπτος – αν και αναμένεται να προβληθεί στο β’ μισό της σεζόν.

*Μην αρχίζεις τη μουρμούρα (Alpha)
Ανανεωμένη επιστρέφει και η οικογενειακή κωμωδία του Alpha, στην οποία παραμένουν τα δύο μεγαλύτερα ζευγάρια (Κοκκίδου-Αντωνίου και Λαμπρόγιαννη-Κυριακίδης), αλλά προστίθενται και δύο νεότερα (Κοντογεώργη-Χρυσοστόμου και Αθερίδη-Πλεμμένος).

*Μπρούσκο (ΑΝΤ1)
Με… διεθνή επιτυχία στις πλάτες του (η σειρά πουλήθηκε και προβάλλεται σε αρκετές χώρες του εξωτερικού), το Μπρούσκο επιστρέφει στο καθημερινό ραντεβού του για περισσότερες ερωτικές και οικογενειακές ίντριγκες με τη γεύση του κρασιού.

*Συμμαθητές (ANT1)
Για άλλη μία σεζόν θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες παλιών και νέων συμμαθητών, στη σειρά που ξεκίνησε ως διασκευή ξένης, αλλά απέκτησε φανατικό κοινό και συνεχίστηκε με νέες περιπέτειες διά χειρός Γιώργου Φειδά.

*Ταμάμ (ΑΝΤ1)
Μία οικογένεια – δύο κουλτούρες: Η ελληνοτουρκική συμβίωση παίρνει παράταση, για να μας διηγηθεί πώς τελειώνει οριστικά η περιπέτεια των ηρώων, μικρών και μεγάλων.

*Το σόι σου (Alpha)
Η οικογενειακή κωμωδία του Alpha επιστρέφει για νέα κυριακάτικα τραπέζια στα σπίτια των πεθερικών ενός μοντέρνου ζευγαριού, όπου πάντα κάτι ευτράπελο συμβαίνει.

Οι ολοκαίνουριες σειρές της σεζόν:

*Αστέρας Ραχούλας (Alpha)
Κωμωδία… ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος έρχεται στον Alpha, με τις περιπέτειες των ομάδων δύο αντίπαλων χωριών της ελληνικής επαρχίας, και των μυστικών που κρύβουν οι κάτοικοί τους. Θα πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Αντώνης Καρυστινός, Παναγιώτα Βλαντή, Υρώ Μανέ, Σταύρος Σβήγκος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

*Έλα στη θέση μου (Alpha)
Στη νέα καθημερινή κομεντί του Alpha, πλούσιοι γίνονται φτωχοί και τούμπαλιν, εξαιτίας ενός μικρού λάθους τριάντα ετών. Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρίνος Κόνσολος, Μιχάλης Μαρίνος, Αθηνά Οικονομάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Μαρία Ανδρούτσου, Παύλος Ευαγγελόπουλος.



*Ζωή μου (Star)
Τρεις αχώριστες φίλες που μεγάλωσαν μαζί στο ορφανοτροφείο συνεχίζουν να μοιράζονται μεγάλα μυστικά και προβλήματα, στη νέα δραματική σειρά του Star και του Mega Κύπρου, στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Γερονικολού, Γιώργος Χρανιώτης και Γιάννης Αϊβάζης.

*Η λέξη που δεν λες (Alpha)
Η Λέξη που δεν λες βασίζεται στο σίριαλ The A Word της Keshet και πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας, η ζωή της οποίας αλλάζει ξαφνικά όταν ο εξάχρονος γιος, που θεωρούν ιδιοφυία στη μουσική, διαγιγνώσκεται με αυτισμό. Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια κωμόπολη των Χανίων, με φόντο τα Λευκά Όρη. Σκηνοθετεί ο Θοδωρής Παπαδουλάκης (Το Νησί) και θα παίζουν οι Δημήτρης Καταλειφός, Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης και Αργύρης Ξάφης.



*Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές (Star)
Τι θα συμβεί όταν ένας νεαρός άντρας αναγκαστεί να μεγαλώσει τα παιδιά του με την πεθερά του, αφού η γυναίκα του τους εγκαταλείπει; Αναλαμβάνει να μας πει η Άννα Χατζησοφιά, που επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα με αυτή τη νέα κομεντί.

*Προδοσίες (ΣΚΑΪ)
Και ο ΣΚΑΪ "ρίχνεται" στη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας τη νέα καθημερινή δραματική σειρά του Στράτου Μαρκίδη σε σενάριο Αβδούλου-Ριτσώνη, ένα δράμα γεμάτο ίντριγκες και (τι άλλο;) προδοσίες. Με τους Φίλιππο Σοφιανό, Ορφέα Παπαδόπουλο, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Κώστα Σόμμερ.

*Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα (ANT1)
Επιστροφή και για τον Λευτέρη Παπαπέτρου μετά το άδοξο τέλος του «Κάτω Παρταλιού». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα του κωμωδία θα έρθει στους δέκτες μας τον Νοέμβριο, θα διαδραματίζεται την περίοδο του δημοψηφίσματος του 2015 και θα έχει για πρωταγωνιστές τους Μαρία Καβογιάννη, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και Ζέτα Μακρυπούλια.



*Τα πέντε κλειδιά (ANT1)
Νέα δραματική καθημερινή σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1, με μία ακόμη μεταφορά βιβλίου της Λένας Μαντά στη μικρή οθόνη, διασκευασμένο από τους Ρίγγα-Βαζάκα. Σε αυτό το νέο ερωτικό δράμα, θα πρωταγωνιστούν οι Αντώνης Φραγκάκης, Χρύσα Παππά, Τόνυ Δημητρίου, Νίκη Παλληκαράκη κ.α.

*Του κακού πεθερού (Έψιλον)
Το κανάλι του Έψιλον επιχειρεί να ανοιχτεί κι αυτό στα νερά της μυθοπλασίας, συνεργαζόμενο με τον Χάρη Ρώμα, που επιστρέφει με νέα σειρά, στην οποία θα υποδυθεί έναν πεθερό… στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, που θα ζει αυτοτελείς περιπέτειες μαζί με τις Ισαβέλλα Βλασιάδου και Κατερίνα Τσάβαλου.



*Ακόμη περισσότερες σειρές: Κι άλλες παραγωγές βρίσκονται ήδη στα σκαριά, με πιθανότητες να κάνουν πρεμιέρα μέσα στο 2017, όπως τα «Σαν οικογένεια» (νέα δραματική σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου για τον Alpha Κύπρου), «Παραμύθι ν’ αρχινίσει» (σειρά… μεσαιωνικού ρομάντζου του Λώρη Λοϊζίδη για τον Alpha Κύπρου), «La Famiglia» (διασκευή ξένης κωμωδίας για τον ΑΝΤ1) και «She is With Me» (διασκευή ρομαντικής κομεντί για τον ΑΝΤ1), αλλά ακόμη δεν υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες για τα γυρίσματα και τους συντελεστές τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v