TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (12-18/9)

Οι αθλητικές αναμετρήσεις και οι καλύτερες ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (12-18/9)
Τα τηλεοπτικά κανάλια "ζυγίζουν" τις επιλογές τους για την επόμενη μέρα του τοπίου, μετά το «χάος» με τις τηλεοπτικές άδειες, οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο συνεχίζονται (καθημερινά στην ΕΡΤ2), το Champions League ξεκινά (με τον αγώνα Γιουβέντους-Σεβίλλη, Τετάρτη στις 21.45 στην ΕΡΤ2), αλλά μέσα σε όλα αυτά, έχουμε και ωραίες ταινίες και περιπέτειες σε πρώτη προβολή να παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα στην ελληνική τηλεόραση. Σημειώστε τι θα δείτε:

*The Transporter Refueled (2015), Τρίτη στις 22.00, Novacinema1HD
Στη νέα του αποστολή, ο χαμηλών τόνων μισθοφόρος Φρανκ Μάρτιν αναλαμβάνει τη μεταφορά ενός ιδιαίτερου πακέτου και, χωρίς να το καταλάβει, βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα σχέδιο απάτης και εκδίκησης, σε μια δυνατή, μοντέρνα περιπέτεια.

*X-Men: Η πρώτη γενιά (2011), Τετάρτη στις 22.00, Star
Η σειρά υπηρηρωικών περιπετειών των X-Men γυρνά… στις ρίζες της, και μας δείχνει πώς οι Τσαρλς και Έρικ ήταν κολλητοί, προτού γίνουν θανάσιμοι εχθροί με τα ονόματα Professor X και Magneto.

*Victor Frankenstein (2015), Πέμπτη στις 22.00, Novacinema1HD
Προσπαθώντας να επιτύχει την αθανασία, ο Βίκτορ Φράνκεσταϊν προβαίνει σε ριζοσπαστικά πειράματα. Ο μόνος που μπορεί να τον σώσει από το τερατώδες δημιούργημά του, είναι ο βοηθός του ο Ιγκόρ... Πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς Μακαβόι και Ντάνιελ Ραντκλιφ.

*Inception (2010), Παρασκευή στις 23.00, Star
Ο Κρίστοφερ Νόλαν νικά τους νόμους της φύσης με αυτή την sci-fi περιπέτεια ενός τυχοδιώκτη που έχει ως δουλειά να μπαίνει στην κυριολεξία στα όνειρα των ανθρώπων και να ληστεύει το υποσυνείδητό τους. Με τους ΝτιΚάπριο, Κοτιγιάρ, Γκόρντον Λέβιτ κ.α.

*Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο (1959), Σάββατο στις 20.00, Alpha
Ασπρόμαυρο ελληνικό σινεμά στα πιο νοσταλγικά του, με την Αλίκη Βουγιουκλάκη να ντύνεται μαθήτρια και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ να σκορπά χαστούκια σε ερωτευμένες κορασίδες.

*Life (2015), Σάββατο στις 22.00, Novacinema1HD
Αναζητώντας την ιστορία που θα τον κάνει διάσημο, ο φωτογράφος Ντένις Στοκ ακολουθεί τον ανερχόμενο ηθοποιό Τζέιμς Ντιν στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό αστέρα. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Πάτινσον και Ντέιν Ντε Χαν.

*Pretty Woman (1990), Σάββατο στις 22.00, Alpha
Από τις κλασικότερες ρομαντικές κομεντί του σύγχρονου σινεμά, το Pretty Woman παρακολουθεί τον αναπάντεχο έρωτα μεταξύ μιας πόρνης και ενός γοητευτικού ώριμου άντρα. Πρωταγωνιστούν οι Ρίτσαρντ Γκιρ και Τζούλια Ρόμπερτς.

*Συνοικία το Όνειρο (1961), Σάββατο στις 22.00, ΕΡΤ1
Ο Αλέκος Αλεξανδράκης τολμά ελληνικό νεορεαλισμό και μας μεταφέρει σε μια φτωχογειτονιά της Αθήνας, όπου οι άνθρωποι παλεύουν να τα βγάλουν πέρα μέσα από τις δυσκολίες.

*Η Τριλογία της Απόκλισης: Ανταρσία (2015), Novacinema1HD
Στο Σικάγο του μέλλοντος, οι κυνηγημένοι Τρις και Φορ αναζητούν συμμάχους και προσπαθούν να ανακαλύψουν τα μυστικά του παρελθόντος που θα αποτελέσουν το κλειδί για το μέλλον του κόσμου τους, στο δεύτερο μέρος αυτής της δυνατής περιπετειώδους τριλογίας.

*Real Steel (2011), Κυριακή στις 22.00, Alpha
Στο κοντινό μέλλον, η ανθρωπότητα ανακαλύπτει το νέο της αγαπημένο θέαμα στην μάχη μεταξύ ρομπότ. Και ένας από τους «κυνηγούς ταλέντων» αυτού του νέου σπορ, βρίσκει τον επόμενο πρωταθλητή στο «πρόσωπο» ενός εγκαταλελειμμένου ρομπότ. Πρωταγωνιστεί ο Χιου Τζάκμαν.

*The Hangover II (2011), Κυριακή στις 23.15, Star
Το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Χανγκόβερ βρίσκει την αντροπαρέα να μπλέκει σε νέες σουρεαλιστικές περιπέτειες, με ενισχυμένο all star cast: Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλυφιανάκις, Τζάστιν Μπάρθα, Τζέφρεϊ Τέιμπορ, Κεν ΤΖέονγκ, Πολ Τζιαμάτι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v