Οι πιο γοητευτικοί άνδρες των ελληνικών σειρών

Οκτώ από τους πιο γοητευτικούς ανδρικούς ρόλους που πέρασαν από την ελληνική τηλεόραση και άφησαν εποχή με το σεξ απίλ τους.
Οι πιο γοητευτικοί άνδρες των ελληνικών σειρών
Σοφιστικέ ή λαϊκοί. Καλλιεργημένοι ή μπρουτάλ. Ευαίσθητοι ή απόμακροι και μυστηριώδεις. Με σκοτεινά μυστικά αλλά και στιλ. Αυτοί είναι οι οκτώ ανδρικοί ρόλοι που πέρασαν από την ελληνική μυθοπλασία και κατάφεραν να γοητεύσουν τους τηλεθεατές περισσότερο από όλους.

Κωνσταντίνος Μαρκοράς (Νίκος Σεργιανόπουλος-Δυο Ξένοι)

Έχει και η «Πάντειος» τη γοητεία της. Εκείνη την κουλτουριάρικη γοητεία ενός καλλιεργημένου, αλλά ελαφρώς… αντικοινωνικού εργένη, που δεν ξυρίζεται, η ντουλάπα του έχει μόνο μαύρα ρούχα και η κοσμοθεωρία του δεν του επιτρέπει να συγχρωτίζεται με οτιδήποτε «ελαφρύ». Μέχρι που συγκρούεται με την αβάσταχτη ελαφρότητα της πρωινής ζώνης.

Σωτήρης (Αλέξης Γεωργούλης-Είσαι το ταίρι μου)

Ο ρόλος που καθιέρωσε τον Αλέξη Γεωργούλη ως το νέο αρσενικό sex symbol των ‘00s, είχε ό,τι χρειαζόταν για να γοητεύει τον γυναικείο πληθυσμό: Νέος, ωραίος, γυμνασμένος, μοναχικός, λιγομίλητος, μυστηριώδης αλλά κατά βάθος ευαίσθητος – λογικό να βάλει σε πειρασμό… ως και την κουνιάδα του.

Κωνσταντίνος (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης-Να με προσέχεις)

Μπον βιβέρ και ανεξάρτητος, ο Κωνσταντίνος ήταν ο λόγος που ο μικρός του αδερφός – λέγε με Παπακαλιάτη – έπασχε από κόμπλεξ κατωτερότητας και ανταγωνισμού. Αξέχαστος έμεινε και ο άμεσος τρόπος που αντιμετώπιζε τα προβλήματα – όπως η επική ατάκα «Είναι καιρός να σταματήσεις να γουστάρεις τη γυναίκα μου».

Αντώνης (Απόστολος Γκλέτσος-Ψίθυροι Καρδιάς)

Ο μπαλαμός που έκλεψε την καρδιά της νεαρής τσιγγάνας ήταν σίγουρα ο πιο αβανταδόρικος ανδρικός ρόλος μεταξύ των «απαγορευμένων ειδυλλίων» που δημιούργησε κατά καιρούς ο Μανούσος Μανουσάκης. Και, όπως και να το κάνουμε, το μπρουτάλ, αρέσει στις γυναίκες εξίσου με το σοφιστικέ.

Λουκάς (Αντώνης Φραγκάκης-S1ngles)

Τα γκρίζα μαλλιά δεν θα πάψουν ποτέ να είναι «φετίχ» έλξης για μεγάλο μερίδιο του γυναικείου πληθυσμού. Μεταξύ αυτών και η Ράνια των S1ngles (Μαρία Σολομού), που παρ’ ότι ορκισμένη εργένισσα, έπεσε στα δίχτυα του άγνωστου επιχειρηματία, απλώς και μόνο με λίγα βλέμματα, κάθε φορά που συναντιόντουσαν στον κάδο του δρόμου για να βγάλουν τα σκουπίδια.

Στράτος (Αλέξανδρος Σταύρου-Βέρα στο δεξί)

Ψηφίστηκε από το κοινό ως ο νούμερο ένα σέξι πρωταγωνιστής στην Ιστορία του Mega, κι αυτό κάτι λέει: Ο Στράτος, στην καθημερινή σειρά των Ακρίτα-Κυρίτση, ήταν ένας σκοτεινός, μυστηριώδης εκδικητής, που μιλούσε με σιγανή, αισθαντική φωνή στις γυναίκες – κι αυτό μάλλον έπιανε τόπο, αφού στη σειρά… τα είχε με δύο από τις πρωταγωνίστριες ταυτόχρονα.

Γιώργος (Αίμιλιος Χειλάκης-Έτσι ξαφνικά)

Η πιο σέξι, βαθιά φωνή που πέρασε πιθανότατα από την ελληνική τηλεόραση, ξεχώρισε για τον ρόλο του άνδρα που βοήθησε μια γυναίκα να ξανασταθεί στα πόδια της στα Κύθηρα, στο «Έτσι Ξαφνικά». Εξίσου γοητευτική παρουσία είχε όμως και στις σειρές «Η Ζωή που δεν έζησα», όπου ερωτεύτηκε την μητέρα του φίλου του, και στο «Κλείσε τα μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όπου υποδύθηκε έναν αινιγματικό άγνωστο, που αποδείχθηκε… παρανοϊκός δολοφόνος.

Πατήρ Ιωάννης (Σταύρος Ζαλμάς-Άγγιγμα Ψυχής)

Μπορεί ένας παπάς να… κολάσει; Κι όμως, ο Σταύρος Ζαλμάς τα κατάφερε ως πατήρ Ιωάννης στην σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, γοητεύοντας όχι μόνο τη Θεοφανία Παπαθωμά, αλλά και χιλιάδες ελληνίδες που τον είχαν χρίσει «αντικείμενο του πόθου» στα τέλη των ‘90s.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v