True Detective: Όσα δεν ξέρατε για την δεύτερη σεζόν

Ολίγον τι από ελληνική τραγωδία, μονοπώλιο στο σενάριο, ενδιαφέρουσες παρουσίες. Δέκα πράγματα που δεν ξέρατε για τη νέα σεζόν του True Detective.
True Detective: Όσα δεν ξέρατε για την δεύτερη σεζόν
Καθώς ο σκοτεινός δεύτερος κύκλος του True Detective συνεχίζεται, βρίσκουμε δέκα άγνωστες πληροφορίες για τι νέα σεζόν: για τους πρωταγωνιστές της, το σενάριο, τις ενδιαφέρουσες παρουσίες και πολλά ακόμα. 

* Σημειώστε ότι η βραβευμένη σειρά προβάλλεται κάθε Κυριακή ταυτόχρονα με την Αμερική στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα. Μάλιστα, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούν να γράφουν τα επεισόδια και να τα βλέπουν όποτε αυτοί επιθυμούν.

Οι επιπτώσεις της Ελληνικής τραγωδίας επιστρέφουν
Οι χαρακτήρες του Γούντι Χάρελσον και του Μάθιου Μακόναχι από την πρώτη σεζόν, παραλληλίζονται με τον Οιδίποδα, αρκετά από τα χαρακτηριστικά του οποίου φαίνεται να «βγαίνουν» στην επιφάνεια μέσα από την συμπεριφορά τους. Στη δεύτερη σεζόν, μπορούμε να περιμένουμε και κάτι αντίστοιχο από την τριάδα των πρωταγωνιστών.

Σεξ και βία
Βλέπουμε μια παραγωγή του HBO επομένως, τα δύο παραπάνω «ατού» είναι κάτι που περιμένουμε. Η σειρά ξεκινά εξηγώντας- μεταξύ άλλων – πώς το σεξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή των χαρακτήρων.

Ο Βινς Βον παίζει τον… φυσιολογικό
Πώς είπατε; Κι όμως, μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει σε freaky ρόλους, όμως ο Βινς Βον σε αυτή τη σειρά υποδύεται ένα αφεντικό του εγκλήματος το οποίο θέλει να γίνει «καλό παιδί» και να ασχοληθεί με νόμιμες δουλειές. Αν τον συγκρίνουμε με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς τότε ναι, είναι ο πιο νορμάλ.

Ο Νικ Πιζολάτο το παίρνει πάνω του
Ο δημιουργός της σειράς έγραψε όλη την πρώτη σεζόν μόνος του. Το ίδιο συμβαίνει και με τη δεύτερη, πράγμα σπάνιο για τα τηλεοπτικά δεδομένα. Από την άλλη μόνο εκείνος μπορεί να μας οδηγήσει σε τόσο σκοτεινά μονοπάτια, όπως και τους ήρωές του.

Δεν έχει να κάνει και τόσο με το έγκλημα
Αν και η δεύτερη σεζόν ξεκινά με έναν φόνο, τον οποίο οι ντετέκτιβ καλούνται να εξιχνιάσουν, ο Κόλιν Φάρελ ανέφερε σε συνέντευξή του πως η σειρά αφορά περισσότερο την ξεδίπλωση των χαρακτήρων και των δαιμόνων που αντιμετωπίζουν στη ζωή τους.

Δεν θα είναι τόσο παράξενη όσο η πρώτη
Ο Πιζολάτο έχει δηλώσει ότι η δεύτερη σεζόν σίγουρα θα είναι «παράξενη», όμως όχι τόσο όσο η πρώτη.

Το καστ έχει… πορνό
Η Άμια Μαίλι και η Πέτα Τζένσεν, γνωστές πορνοστάρ, θα κάνουν εμφανίσεις στη σειρά και – παραδόξως- θα είναι οι μοναδικές ντυμένες σε μια προκλητική σκηνή οργίου.

Οκτώ επεισόδια και τέλος
Η μόδα των λίγων επεισοδίων συνεχίζεται και η δεύτερη σεζόν θα περιλαμβάνει μόλις οκτώ, καταιγιστικά, ανατρεπτικά επεισόδια.

Οι κριτικοί λένε ότι δε θα είναι τόσο καλή όσο η πρώτη
Πολύς κόσμος και κριτικοί αναφέρουν ότι η δεύτερη σεζόν δε θα φτάσει το μεγαλείο της πρώτης. Το μέλλον θα δείξει…

Ο Βινς Βον και η Ρέητσελ ΜακΆνταμς έχουν ξανασυνεργαστεί
Στους… Γαμομπελάδες, μια επική κωμωδία καταστάσεων.







Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v