Game of Thrones: Οι θάνατοι που μας σόκαραν

Η δημοφιλής σειρά μας έχει χαρίσει μπόλικο αίμα. Δείτε σε βίντεο τους πιο σοκαριστικούς και αναπάντεχους θανάτους μέχρι στιγμής. Προσοχή, spoiler. 
Game of Thrones: Οι θάνατοι που μας σόκαραν
Αν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε το Game of Thrones αυτό είναι η έλλειψη αίματος. Η επική σειρά μας έχει χαρίσει άφθονες σκηνές πνιγμένες στο αίμα και μπόλικους θανάτους κύριων πρωταγωνιστών που είτε μας ξενέρωσαν είτε μας έκαναν να αναφωνήσουμε «επιτέλους, ψόφα!». 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους, κατά τη γνώμη μας, πιο σοκαριστικούς. Όχι απαραίτητα λόγω βιαιότητας, αλλά και λόγω… ανατροπής των δεδομένων. 

Ο θάνατος του υπέρ-τούμπανου Kal Drogo ήταν από τους πιο άδικους της σειράς. Μα, τσίμπημα και μόλυνση; Είναι δυνατόν;
 
Βέβαια αν υπήρχε ο ορισμός της αδικίας σε σειρά, αυτός θα είχε το παρακάτω βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Νεντ Σταρκ στην πρώτη σεζόν. Τηλεκοντρόλ φεύγουν σε τοίχους, τραπέζια γυρνούν ανάποδα, τσακωμοί, χωρισμοί και άλλα τέτοια ωραία.


Ο συμπαθέστατος Jeor Mormont μαχαιρώνεται πισώπλατα στο Φρούριο του Κράστερ από τον αντιπαθέστατο Rast.


Η Talisa Stark σκοτώνεται στον Κόκκινο Γάμο κυοφορώντας το παιδί του Rob Stark. Στο ίδιο σκηνικό, πεθαίνει και ο Rob. Τελευταία από το γαϊτανάκι νεκρών εκείνο το βράδυ, αφήνει την τελευταία της πνοή (και μπόλικο αίμα) η Catelyn Stark. Tο συγκεκριμένο επεισόδιο θεωρείται από τα πλέον μισητά της σειράς.


Ο Oberyn Martel ζητά εκδίκηση για τον θάνατο των δικών του και τα βάζει με το Βουνό. Φαίνεται να τον κερδίζει στα σημεία, όμως στο τέλος τον λόγο έχει η μυϊκή μάζα. Και εκεί το Βουνό τον κερδίζει κατά κράτος. Και του συνθλίβει το κρανίο. Πάνω μου είχαμε αρχίσει να χαιρόμαστε.


Ο εκνευριστικός ξανθομπάμπουρας Viserys Targaryen ζητά επίμονα ένα στέμμα. Και το παίρνει κομμένο και ραμμένο στο κεφάλι του από τον Kal Drogo. 
 
O Tywin Lannister φτάνει το αμήν τον Tyrion. Και παίρνει δώρο ένα βέλος συστημένο.


Η «άγρια» Ygritte τρώει ένα βέλος στην καρδιά υπό το έκπληκτο βλέμμα του John Snow. Awwwwww <3


Ναι! Ναι! Ναι! Και τρία ζήτω! Ο Jeoffrey, ίσως ο πιο αντιπαθής χαρακτήρας σε ολόκληρη τη σειρά, παίρνει αυτό που του αξίζει.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v