Οι σειρές που περιμένουμε την άνοιξη του 2015

Η χειμερινή σεζόν τελείωσε και ξεκινάει η εαρινή, με ολοκαίνουρια επεισόδια και σειρές. Ποιες τράβηξαν το μάτι μας;
Οι σειρές που περιμένουμε την άνοιξη του 2015
Τι μας επιφυλάσσει η εαρινή σεζόν; Εκτός από τις πολύ αγαπημένες μας σειρές που επιστρέφουν. ψάξαμε το πρόγραμμα των νέων σειρών, και αυτές είναι οι πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις, μαζί με τα trailer τους.

Last Man on Earth (1 Μαρτίου) 

Ο κωμικός Γουίλ Φόρτε είναι ο τελευταίος άνθρωπος στην Γη. Όταν δεν ήταν μόνος του, ίσως κανείς να μην του έδινε σημασία. Τώρα όμως, με έναν άδειο πλανήτη στα χέρια του, μπορεί να γίνει αυτός που πάντα ήθελε. Μια πολύ παράξενη ιδέα κι ένας εκπληκτικός ηθοποιός καταφέρνουν να βγάλουν την μεγάλη επιτυχία της σεζόν, καθώς αγαπήθηκε από κριτικούς και κοινό.

Billy & Billie (4 Μαρτίου)

Ο Μπίλι και η Μπίλι είναι θετά αδέρφια που έχουν να δουν ο ένας τον άλλο χρόνια, συναντιούνται, μεθούν και… κοιμούνται μαζί. Κι από εκεί ξεκινάει μια πολύ ιδιαίτερη ρομαντική κωμωδία, που προσπαθεί να προσεγγίσει ένα ταμπού ζήτημα όσο λιγότερο επικριτικά γίνεται.

American Crime (6 Μαρτίου)

Ένας νεαρός άντρας δολοφονείται και αυτό πυροδοτεί μία σειρά που είναι εξίσου ένα έντονο αστυνομικό θρίλερ όσο και μια φοβερή συζήτηση για θέματα ρατσισμού, κατάχρησης εξουσίας και ταξικών προνομίων – θέματα που αυτή τη στιγμή καίνε την Αμερική. Θα ολοκληρωθεί σε δέκα επεισόδια.

iZombie (17 Μαρτίου)

Μακάβριο χιούμορ και πολλά μυστήρια θα δούμε στη νέα σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ, όπου η Λιβ, μια φοιτήτρια ιατρικής που... τυχαίνει να είναι ζόμπι βοηθάει την αστυνομία στην εξιχνίαση εγκλημάτων. Η σειρά έρχεται από τον δημιουργό Ρομπ Τόμας (Veronica Mars) και λογικά θα αναπτύξει φανατικό κοινό και πολύ ιδιαίτερη μυθολογία.

The Messengers (17 Απριλίου) 

Ένα μυστηριώδες αντικείμενο προσκρούει στην Γη και πέντε άνθρωποι πεθαίνουν στιγμιαία, μόνο για να επανέλθουν στην ζωή λίγο αργότερα. Τι συνδέει αυτούς τους ανθρώπους, και τι ρόλο θα παίξουν για την τύχη της ανθρωπότητας; Από το τρέιλερ, φαίνεται πως είτε θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία ή μια πολύ φιλόδοξη αποτυχία. Σίγουρα θα το παρακολουθήσουμε.

Wayward Pines (14 Μαΐου) 

Αυτή η σειρά φαίνεται να έχει τα φόντα να γίνει το νέο Twin Peaks, κι έχει σίγουρα αρκετά εκλεπτυσμένο καστ. Το όνομα του M. Night Shyamalan στους παραγωγούς (Έκτη Αίσθηση, αλλά και μια μακρά σειρά από απογοητεύσεις) σίγουρα δημιουργεί περιέργεια. Για την υπόθεση γνωρίζουμε ότι ένας πράκτορας πηγαίνει στην πόλη του τίτλου ψάχνοντας δύο εξαφανισμένους συναδέλφους του, και αντικρίζει παράξενα φαινόμενα και ακόμα πιο παράξενους κατοίκους.

Αλλά και πολλές σειρές που αγαπάμε επιστρέφουν αυτή την άνοιξη. Μερικές από αυτές...

Mad Men: 7ος κύκλος (5 Απριλίου)

Η αρχή του τέλους για μία από τις πιο δοξασμένες σειρές της δεκαετίας, το Mad Men, αρχίζει στις 5 Απριλίου, με το πρώτο από τα επτά τελευταία επεισόδια. Πώς θα καταλήξει τελικά ο Ντον Ντρέιπερ και η κομπανία του;

Louie: 5ος κύκλος (9 Απριλίου)

Ο βραβευμένος κωμικός Louis C.K. επιστρέφει για πέμπτη χρονιά με οκτώ επεισόδια όπου παίζει μια φανταστική εκδοχή του εαυτού του, και κάθε επεισόδιο μοιάζει με ανεξάρτητη ταινία μικρού μήκους. Η σειρά, αν και κωμωδία, αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά θέματα, με το χαρακτηριστικό ύφος του δημιουργού της.

Game of Thrones: 5ος κύκλος (12 Απριλίου)
Ο χρόνος αναμονής για την πιο παράνομα κατεβασμένη σειρά του 2014 έφτασε επιτέλους στο τέλος του. Πλέον ξέρουμε τι να περιμένουμε από το Game of Thrones: πολλούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες, σοκαριστικές ιστορίες και ανατροπές και… φαρμακερές ατάκες από την οικογένεια που λατρεύουμε να μισούμε, τους Λάνιστερ.

Penny Dreadful: 2ος κύκλος (26 Απριλίου)
Η σειρά-έκπληξη της περσινής χρονιάς επιστρέφει με ολοκαίνουρια επεισόδια και ακόμα περισσότερα τέρατα στο βικτοριανής εποχής μπλέντερ της. Με το εκπληκτικό καστ να βυθίζει τα δόντια και τα νύχια του όλο και πιο βαθιά στους χαρακτήρες του, που βασανίζονται από δαίμονες και πάθη, δεν μπορούμε να περιμένουμε για το τι θα δουν τα μάτια μας φέτος.

Θοδωρής Διάκος
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v