TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (18-24/11)

Οι πρεμιέρες, οι ελληνικές και ξένες σειρές, το αθλητικό ραντεβού και οι καλύτερες ταινίες της εβδομάδας, για τα βράδια που θα μείνετε στο σπίτι.
TV: Τι να δείτε αυτή την εβδομάδα (18-24/11)
του Γιώργου Κόκουβα

Μία καινούρια σειρά και δύο νέες μαγειρικές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, ενώ κατά τα άλλα οι τηλεοπτικοί σταθμοί συνεχίζουν στο μάλλον χλιαρό πρόγραμμα όπως αυτό διαμορφώθηκε για την χειμερινή περίοδο.

Τα περισσότερα shows, όπως το Νικ ο’Κλοκ, τα Καρντάσιανς, η Γερμανού ξανάρχεται κ.α. είναι απογοητευτικά ως προς την ποιότητα και το χιούμορ τους, ενώ περισσότερο ενδιαφέρον έχουν οι εκπομπές ρεπορτάζ των καναλιών, από τους Πρωταγωνιστές και την Έρευνα μέχρι το «360°», «60’ Ελλάδα» και «Αυτοψία».

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται για λίγες ημέρες ακόμη η δημόσια διαβούλευση για την ΝΕΡΙΤ, στην οποία οι πολίτες καλούνται να σχολιάσουν και να συνδιαμορφώσουν το μοντέλο λειτουργίας της. Κατά τα άλλα, ευτυχώς υπάρχει το Star και βλέπουμε αρκετές ταινίες.

*Πρεμιέρες:

-Το Σπίτι της Έμμας, πρεμιέρα την Παρασκευή στις 22.30, Mega 
Ο άσσος στο μανίκι του Mega, η πιο φιλόδοξη σειρά του, κάνει πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή με το πρώτο επεισόδιο μιας επεισοδιακής συγκατοίκησης, όπως την βλέπει η Έμμα, το συμπαθές σκυλί που παρακολουθεί τις ζωές της Κάτιας Δανδουλάκη και του Γιάννη Μπέζου.
-Dr.Cook, Κυριακή στις 17.50, Mega 
Ο γνωστός σεφ Γιάννης Λουκάκος παρουσιάζει τον δεύτερο κύκλο εκπομπών μαγειρικής, στις οποίες εκπαιδεύει διάσημους «μαθητές» σε θέματα υψηλής αλλά και καθημερινής κουζίνας.
-Από την πόλη έρχομαι, Κυριακή στις 18.50, Mega 
Γυρισμένη εξολοκλήρου στην Πόλη και την Πρίγκιπο, η νέα εκπομπή μαγειρικής του Mega μας μυεί στα μυστικά της πολίτικης κουζίνας, μέσα από το οδοιπορικό και τα μαγειρέματα της Μαρίας Εκμετσίογλου.

*Σειρές:
Νέα επεισόδια θα προβληθούν αυτή τη βδομάδα για τις σειρές Βασιλιάδες (Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.30, Mega), Με τα παντελόνια κάτω (Δευτέρα στις 22.30, Mega), Μην αρχίζεις τη μουρμούρα (Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00, ALPHA). Οι λάτρεις των παλιών καλών σειρών σημειώστε επίσης πως ολοκληρώνονται οι μεσημεριανές επαναλήψεις του Ρετιρέ και την θέση του παίρνουν οι αγαπημένοι Δυό Ξένοι, από Τρίτη και κάθε μεσημέρι στις 15.00 στο Mega.
Όσο για τους φαν των ξένων σειρών, συνεχίζεται η προβολή των εξαιρετικών αμερικανικών παραγωγών Breaking Bad (Τετάρτη-Παρασκευή στις 23.30, Mega), Homeland (Δευτέρα στις 22.30, ALPHA), Game of thrones (Δευτέρα στις 23.15, ΣΚΑΪ), Boardwalk Empire (Τρίτη στις 23.15, ΣΚΑΪ), The Good Wife (Πέμπτη και Παρασκευή μεσάνυχτα, ΣΚΑΪ).

*Αθλητικές αναμετρήσεις:
Ρουμανία-Ελλάδα
(Προκριματικά Μουντιάλ – μπαράζ), Τρίτη στις 21.00, Mega

*Ταινίες:

-
Illuminati, Κυριακή στις 21.15, Mega 
Ο Ρόμπερτ Λάνγκτον, με την μορφή του Τομ Χανκς, επιστρέφει μετά τον Κώδικα Ντα Βίντσι για άλλη μια αποκρυφιστική περιπέτεια μυστηρίου και συνωμοσίας στη Ρώμη, όπου η επιστήμη και το CERN έρχονται αντιμέτωπα με την θρησκεία και τα μυστικά του Βατικανού, στο απαραίτητο μπλοκμπάστερ της Κυριακής.
-88 Λεπτά, Δευτέρα στις 21.00, Star 
Ενδιαφέρουσα περιπέτεια με τον Αλ Πατσίνο στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ως καθηγητής εγκληματολογίας που καλείται να λύσει το μυστήριο ενός μανιακού, ο οποίος τον καταδιώκει, σε 88 λεπτά.
-Synecdoche, New York, Πέμπτη στις 2.15, Star 
Απογοητευμένος από την μεσοαστική του ζωή, ένας θεατρικός σκηνοθέτης αποφασίζει να κάνει κάτι ανατρεπτικό: Να συγκεντρώσει σε μια αποθήκη ηθοποιούς, οι οποίοι θα ξαναζούν την καθημερινότητά τους, δημιουργώντας μια αναπαράσταση της ζωής τους στην Νέα Υόρκη και στόχο τον ωμό ρεαλισμό. Παρ’ ότι σε βαθιά μεταμεσονύκτια πρώτη προβολή, αξίζει να δούμε την «Συνεκδοχή» καθώς αποτελεί την πρώτη σκηνοθετική προσπάθεια του βραβευμένου με Όσκαρ Σεναρίου Τσάρλι Κάουφμαν.
-Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του θανάτου, μέρος α’, Παρασκευή στις 22.00, Star 
Το ταξίδι του νεαρού μάγου πλησιάζει στο τέλος και το STAR προβάλλει το πρώτο μέρος του επικού φινάλε της σειράς. Ο Χάρι και οι σύντροφοί του καλούνται να ανιχνεύσουν και να καταστρέψουν το μυστικό της αθανασίας του Βόλντεμορτ, εν μέσω του πολέμου που ξεσπά ώστε να βρεθεί ο «Εκλεκτός».
-Seven, Παρασκευή στη 1.00, Star 
Σε ένα από τα καλύτερα και πιο καλογραμμένα θρίλερ της προηγούμενης δεκαετίας, ο Ντέιβιντ Φίντσερ απλώνει επιδέξια την «τράπουλα» των θανάσιμων αμαρτημάτων και στήνει ένα κυνήγι ευφυΐας και αστυνομικού σασπένς, με ένα από τα πιο αξιοσημείωτα φινάλε ταινιών του σύγχρονου σινεμά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v