Η αντιμετώπιση μιας ρατσίστριας που έγινε viral

Λευκή γυναίκα θεωρεί ότι όλοι οι μαύροι είναι φτωχοί και… παίρνει το μάθημά της στην ουρά του αεροδρομίου. Δείτε την ιστορία που έγινε viral.
Η αντιμετώπιση μιας ρατσίστριας που έγινε viral
Σίγουρη ότι δεν υπάρχουν πλούσιοι μαύροι άνθρωποι, μία λευκή επιβάτης ζήτησε από έναν μαύρο άντρα να αποχωρήσει από την ειδική λωρίδα προτεραιότητας επιβίβασης και πήρε το μάθημά της.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε το θύμα του ρατσιστικού επεισοδίου, Emmit Walker, καθώς βρισκόταν στην λωρίδα προτεραιότητας για να επιβιβαστεί στην πτήση του, μια γυναίκα ήρθε από πίσω του και του ζήτησε να φύγει από εκεί, προφανώς θεωρώντας αυτονόητο ότι όλοι οι μαύροι είναι και φτωχοί. Ο διάλογος, όπως τον μετέφερε ο ίδιος στα social media, είχε ως εξής:

Γυναίκα: Με συγχωρείτε, νομίζω ότι βρίσκεστε σε λάθος μέρος, πρέπει να μας αφήσετε να περάσουμε. Αυτή είναι γραμμή για προτεραιότητα επιβίβασης.
Emmit: Προτεραιότητα, εννοείται για όσους ταξιδεύουν πρώτη θέση, σωστά;
Γυναίκα: Ναι… Τώρα, με συγχωρείτε. Θα σας καλέσουν όλους τους υπόλοιπους αφού επιβιβαστούμε εμείς.
Emmit: (της τρίβει στη μούρη την κάρτα επιβίβασής του που είναι πρώτης θέσης) Χαλαρώστε κυρία μου, είμαι στο σωστό σημείο, και ήρθα εδώ νωρίτερα από εσάς. Μπορείτε να επιβιβαστείτε μετά από μένα.
Γυναίκα: (επιμένει, μουρμουρίζοντας για τον άντρα) Πρέπει να είναι στρατιωτικός ή κάτι τέτοιο, αλλά εμείς πληρώσαμε για τις θέσεις μας, θα πρέπει να περιμένει.
Emmit: Όχι. Είμαι πολύ ογκώδης για να είμαι σε οποιοδήποτε στρατιωτικό σώμα. Είμαι απλώς ένας αράπης με λεφτά.

Σύμφωνα με τον Emmit, αμέσως μετά, όσοι περίμεναν στην ουρά άρχισαν να χειροκροτούν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v