ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Τεχνητή νοημοσύνη περιγράφει τι βλέπει σε φωτογραφίες

Πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης περιγράφει τι βλέπει σε διάφορες φωτογραφίες και τα αποτελέσματα είναι άλλοτε ξεκαρδιστικά, άλλοτε ανατριχιαστικά.

Τεχνητή νοημοσύνη περιγράφει τι βλέπει σε φωτογραφίες

O Geoff Boeing είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Berkeley της Καλιφόρνια. Ο κόσμος, βέβαια, τον ξέρει περισσότερο ως τον δημιουργό του City Describer, ενός προγράμματος τεχνητής νοημοσύνης το οποίο περιγράφει τι βλέπει σε φωτογραφίες πόλεων –συχνά με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Ο δημιουργός του ανεβάζει τις πιο εύστοχες και τις πιο αστείες περιγραφές του City Describer στο Twitter και τα post του γίνονται viral. Ρίξτε μια ματιά στις περιγραφές που ακολουθούν και θα καταλάβετε γιατί.

«Κοντινό σε δέντρο»«Τραπέζι γεμάτο φαγητό»«Κοντινό σε τούβλινο τοίχο»«Ένα μάτσο παλιά κτίρια»«Δρόμος γεμάτος νερό και πόλη τη νύχτα»«Άποψη της Γης από το διάστημα»«Φανάρι κρεμασμένο σε δέντρο»«Άποψη κάκτου»«Κοντινό σε άνθρωπο που κάνει ποδήλατο σε χωματόδρομο»«Ηλιοβασίλεμα πάνω από σώμα νερού, με μια πόλη στο background»«Σιντριβάνι με νερό»«Μια ομάδα ανθρώπων σε μια πόλη»«Άποψη ενός βουνού»«Μια ομάδα ανθρώπων στην παραλία»«Μια ομάδα φοινικιών με ένα κτίριο στο background»«Μια στοίβα φυλλάδια σε ένα τραπέζι»«Κοπάδι γλάρων δίπλα σε ένα σώμα νερού»Πηγή: Bored Panda

SPONSORED LINKS

"Αν θέλετε να μάθετε τι πιστεύει ο Θεός για το χρήμα, απλώς ρίξτε μια ματιά στους ανθρώπους που το έδωσε."

Ντόροθυ Πάρκερ, 1893-1967 , Αμερικανίδα συγγραφέας

  • 1613 - Ενθρονίζεται ο Μιχαήλ Φιοντόροβιτς Ρομάνοβ στη Μόσχα ως «Μιχαήλ Α', τσάρος πάσης Ρωσίας».

    1962 - Κακή αρχή για το Πρόγραμμα Μάρινερ: το Μάρινερ 1 καταστρέφεται 293 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευσή του.

© 2002-2018 MEDIA2DAY