ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς social media κι εφαρμογές;

Ένα ταινιάκι… ψηφιακής καταστροφής μας δείχνει με τον πιο απολαυστικό τρόπο τι θα γινόταν αν μια μέρα εξαφανίζονταν οι εφαρμογές των έξυπνων συσκευών μας.

Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς social media κι εφαρμογές;

Τι θα γινόταν αν ξαφνικά εξαφανίζονταν όλες οι εφαρμογές από τα κινητά και οι έξυπνες συσκευές έπαυαν να είναι έξυπνες; Με αφορμή την έναρξη του φετινού Παγκόσμιου Συνεδρίου Προγραμματιστών, η Apple δημιουργεί ένα μικρό ταινιάκι καταστροφής, τον… Αρμαγεδδώνα των εφαρμογών, ή αλλιώς την «Appocalypse», όπως την ονόμασε.

Στο απολαυστικό βίντεο «τεχνολογικής φαντασίας», ένας απρόσεχτος υπάλληλος της Apple βγάζει μια πρίζα με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν όλες οι εφαρμογές από τα κινητά και τα tablet ανά τον κόσμο.

Ξαφνικά, οδηγοί χάνονται χωρίς Google Maps, κοπέλες δεν έχουν πώς να στείλουν τις σέλφι τους και αρχίζουν να τις τυπώνουν και να τις μοιράζουν στο δρόμο, μαύρες αγορές δημιουργούνται με ηλιοκαμένα αγόρια και κορίτσια να ποζάρουν live σε ένα παζάρι ελλείψει Tinder και το τέλος του κόσμου πλησιάζει.

Το ταινιάκι τελειώνει με ένα μήνυμα προς τους δημιουργούς εφαρμογών: «Συνεχίστε να φτιάχνετε apps, ο κόσμος σας χρειάζεται!» Απολαύστε το video παρακάτω:

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Καμιά εξαιρετική δουλειά δεν μπορεί να γίνει χωρίς συγκέντρωση και αυτοθυσία και μόχθο και αμφιβολία."

Μαξ Μπίρμπομ

  • 1812 - Ο Ναπολέων και οι Γάλλοι εισβάλλουν στην Ρωσική Αυτοκρατορία.
    1821 - Ιδρύεται με απόφαση των Προκρίτων Ύδρας η πρώτη Αστυνομία στην Ελλάδα.
    1894 - Η ΔΟΕ αποφασίζει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων κάθε 4 χρόνια.
    1913 - Η Ελλάδα και η Σερβία διαλύουν τη συμμαχία τους με τη Βουλγαρία, λόγω αμφισβήτησης των συνόρων στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.
    1947 - Ένας Αμερικανός πιλότος αναφέρει ότι, είδε άγνωστα αντικείμενα να πετούν στον ουρανό, κοντά στο βουνό Ρέινιερ κοντά στην Ουάσιγκτον, τα οποία περιγράφει ως "ιπτάμενους δίσκους".

© 2002-2018 MEDIA2DAY