ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς social media κι εφαρμογές;

Ένα ταινιάκι… ψηφιακής καταστροφής μας δείχνει με τον πιο απολαυστικό τρόπο τι θα γινόταν αν μια μέρα εξαφανίζονταν οι εφαρμογές των έξυπνων συσκευών μας.

Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς social media κι εφαρμογές;

Τι θα γινόταν αν ξαφνικά εξαφανίζονταν όλες οι εφαρμογές από τα κινητά και οι έξυπνες συσκευές έπαυαν να είναι έξυπνες; Με αφορμή την έναρξη του φετινού Παγκόσμιου Συνεδρίου Προγραμματιστών, η Apple δημιουργεί ένα μικρό ταινιάκι καταστροφής, τον… Αρμαγεδδώνα των εφαρμογών, ή αλλιώς την «Appocalypse», όπως την ονόμασε.

Στο απολαυστικό βίντεο «τεχνολογικής φαντασίας», ένας απρόσεχτος υπάλληλος της Apple βγάζει μια πρίζα με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν όλες οι εφαρμογές από τα κινητά και τα tablet ανά τον κόσμο.

Ξαφνικά, οδηγοί χάνονται χωρίς Google Maps, κοπέλες δεν έχουν πώς να στείλουν τις σέλφι τους και αρχίζουν να τις τυπώνουν και να τις μοιράζουν στο δρόμο, μαύρες αγορές δημιουργούνται με ηλιοκαμένα αγόρια και κορίτσια να ποζάρουν live σε ένα παζάρι ελλείψει Tinder και το τέλος του κόσμου πλησιάζει.

Το ταινιάκι τελειώνει με ένα μήνυμα προς τους δημιουργούς εφαρμογών: «Συνεχίστε να φτιάχνετε apps, ο κόσμος σας χρειάζεται!» Απολαύστε το video παρακάτω:

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Είναι το τακτ που είναι χρυσός, όχι η σιωπή."

Samuel Butler, 1835-1902, Άγγλος συγγραφέας

 • 168 π.X. - Τελειώνει ο Γ' Μακεδονικός Πόλεμος, όταν οι ρωμαϊκές δυνάμεις υπό τον Λεύκιο Αιμίλιο Πάολο νικούν και αιχμαλωτίζουν το βασιλιά Περσέα της Μακεδονίας.
  1675 - Ιδρύεται στην Αγγλία το αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς.
  1913 - Οι ελληνικές δυνάμεις θριαμβεύουν επί των βουλγαρικών στη Μάχη του Κιλκίς.
  1919 - Επαναστατικό κίνημα ξεσπά στην Κωνσταντινούπολη, με αρχηγό τον στρατηγό Κεμάλ πασά.
  1979 - 85 αρχαία αντικείμενα, κυρίως κεραμικά, που κατασχέθηκαν από τη Βρετανία, επιστρέφονται στην Κύπρο.
  1941 - Ξεκινάει η "Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα", η γερμανική επίθεση στην ΕΣΣΔ.

© 2002-2017 MEDIA2DAY