Έρχεται το μηχάνημα που διπλώνει αυτόματα τα ρούχα!

Δείτε την συσκευή που αναμένεται να βάλει τέλος στο «βασανιστήριο» του σιδερώματος και του διπλώματος των ρούχων σας μετά την μπουγάδα.
Έρχεται το μηχάνημα που διπλώνει αυτόματα τα ρούχα!
Βαριέστε θανάσιμα να σιδερώνετε και να διπλώνετε τα ρούχα σας μετά το πλυντήριο; Ίσως μέσα στην επόμενη χρονιά τα βάσανά σας να τελειώσουν για πάντα. Κι αυτό χάρη σε ένα νέο οικιακό gadget, με το όνομα Foldimate.

Πρόκειται για μία συσκευή που προήλθε από startup προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων από τις ΗΠΑ, οι οποίοι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην αγγαρεία που ακολουθεί μετά το πλυντήριο.

Συγκεκριμένα, το Foldimate θα αναλαμβάνει να αφαιρεί τις ζάρες και να διπλώνει τα ρούχα σας. Οι δημιουργοί του υποστηρίζουν ότι η συσκευή θα μπορεί να «εξυπηρετεί» τριάντα ρούχα τη φορά και θα χρειάζεται το πολύ δέκα δευτερόλεπτα για να διπλώσει κάθε ρούχο και 20-30 δευτερόλεπτα για να το «σιδερώσει», να του αφαιρέσει δηλαδή της ζάρες.

Προς το παρόν, η τεχνολογία του, του επιτρέπει να «χειρίζεται» μόνο μπλούζες, παντελόνια και πετσέτες, και όχι μικρότερα ή μεγαλύτερα ρούχα από αυτά (π.χ. κάλτσες ή μεγάλα σεντόνια). Επίσης, η λειτουργία του «σιδερώματος» θα είναι ικανοποιητική για τα μπλουζάκια σας, αλλά δεν θα δείτε το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα ενός παραδοσιακού σιδερώματος στα επίσημα πουκάμισά σας.

Το Foldimate υπολογίζεται να κυκλοφορήσει στην αγορά εντός του 2017, σε τιμή περί τα 800€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v