Με τι καιρό θα κάνουμε τριήμερο;

Μας τα… χαλάει ο καιρός το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας δυσχεραίνοντας το πέταγμα του αετού. Σε ποιες περιοχές θα βρέξει.
Με τι καιρό θα κάνουμε τριήμερο;
«Yolo» μοιάζει να λέει ο καιρός για αυτό το τριήμερο και αποφασίζει να μας χαλάσει τα σχέδια για ηλιόλουστες εκδρομές και ανέμελο πέταγμα χαρταετού. Δείτε αναλυτικά τον καιρό για το τριήμερο στην Αττική και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Αττική

Βροχερός θα είναι ο καιρός στην Αττική το Σάββατο 12 Μαρτίου, από νωρίς το πρωί με το φαινόμενο της λασποβροχής να κάνει την εμφάνιση του. Το απόγευμα και προς τις βραδινές ώρες, αναμένεται έξαρση φαινομένων με σποραδικές καταιγίδες. Τις νυχτερινές ώρες διάσπαρτες καταιγίδες θα εμφανιστούν στη βόρεια Αττική και την Εύβοια, ενώ ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά στα υπόλοιπα τμήματα του νομού.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ο καιρός θα είναι παροδικά νεφελώδης, με αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας μέχρι και τις απογευματινές ώρες, ενώ την Καθαρή Δευτέρα ο καιρός θα είναι δύσκολος για το πέταγμα του χαρταετού, μιας και από τις πρωινές ώρες θα υπάρξουν τοπικές βροχές σε αρκετά σημεία όπως και στο λεκανοπέδιο, ενώ δεν αποκλείεται πρόσκαιρη καταιγίδα το μεσημέρι.

Πάτρα

Οι καρναβαλιστές θα έρθουν αντιμέτωποι με αραιή συννεφιά το πρωί του Σαββάτου, η οποία θα μετατραπεί σε βροχή το μεσημέρι, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 18 βαθμούς Κελσίου. Την Κυριακή, στην πόλη του καρναβαλιού θα επικρατήσει αραιή συννεφιά, η οποία το βράδυ θα μετατραπεί σε βροχή. Τη Δευτέρα, ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος με μικρή πιθανότητα βροχής και τη θερμοκρασία το μεσημέρι να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Ναύπλιο

Συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ναύπλιο το Σάββατο με τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της από τις πρώτες πρωινές ώρες και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 12-16 βαθμούς Κελσίου. Το βράδυ το φαινόμενο θα εξασθενήσει με ασθενή βροχή. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με τη θερμοκρασία στους 11 βαθμούς, ενώ το βράδυ θα υπάρξουν ασθενείς βροχές. Την Δευτέρα η μέρα ξεκινά… βροχερή, με τη θερμοκρασία στους 11 βαθμούς, ενώ το βράδυ τα φαινόμενα θα ηρεμήσουν με τη συννεφιά να παραμένει.

Ξάνθη

Αραιή συννεφιά φέρνει το Σάββατο στην καρναβαλική πόλη, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 18 βαθμούς. Η συννεφιά θα παραμείνει και το μεσημέρι, ενώ το βράδυ θα υπάρξουν βροχές. Την Κυριακή, ασθενείς βροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους από νωρίς το πρωί και θα σταματήσουν το βράδυ με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 11 βαθμούς. Συννεφιάς συνέχεια και τη Δευτέρα με ασθενείς βροχές το πρωί και θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς και αναμένεται να πέσει στους 7 το βράδυ.

Αίγινα

Στο δημοφιλές νησί των Αθηναίων εξοδούχων, το Σάββατο φέρνει ασθενείς βροχές και συννεφιά με τη θερμοκρασία να βρίσκεται στους 18 βαθμούς. Η Κυριακή θα είναι… συννεφιασμένη, με τη θερμοκρασία στους 17 βαθμούς, ενώ τη Δευτέρα ασθενείς βροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους από το πρωί και θα εξασθενήσουν το βράδυ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v