Lego: Η πρώτη φιγούρα μπαμπά που δε δουλεύει!

Ο πρώτος μπαμπάς που μένει σπίτι και αναλαμβάνει να μεγαλώσει τα παιδιά κυκλοφορεί από τη Lego, και το internet διχάζεται.
Lego: Η πρώτη φιγούρα μπαμπά που δε δουλεύει!
Ο πρώτος “stay-at-home dad”, δηλαδή μπαμπάς που δε δουλεύει, αλλά μένει στο σπίτι και αναλαμβάνει την ανατροφή των παιδιών, είναι από σήμερα γεγονός για το σύμπαν της Lego.

Ο μπαμπάς εμφανίζεται να σπρώχνει με το ένα χέρι το καροτσάκι του μωρού και με το άλλο να κρατάει ένα μπουκάλι γάλα, ενώ περπατάει στο δρόμο. Το ντύσιμό του παραπέμπει περισσότερο σε... μοντέρνο μπαμπά, με καρό μπλουζάκι, αθλητικά παπούτσια, γένια και στυλάτο κούρεμα. Δίπλα στέκεται η γυναίκα η οποία φοράει ένα επαγγελματικό, επίσημο ταγιέρ.

Την εποχή που οι δομές της οικογένειας έχουν αλλάξει και που τα κλασικά στερεότυπα τα οποία ήθελαν τον άντρα να μην προσφέρει βοήθεια στη μητέρα, έχουν εκλείψει, η Lego αποφάσισε να βάλει και τα κουκλάκια της στο... παιχνίδι.

Ο πρόεδρος της Lego, Soren Torp Laursen, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πρέπει να ακολουθούμε τον κόσμο γύρω μας που συνεχώς αλλάζει. Προσπαθούμε να αφουγκραστούμε τον κόσμο και να ακούσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας».

Πηγή: Mama365.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v