Σεξ μαζί της: Συμβουλές για την πρώτη (σας) φορά

Πρώτη φορά σεξ με εκείνη; Πώς δε θα την απογοητεύσετε και πώς θα την κάνετε να θέλει… κι άλλο.
Σεξ μαζί της: Συμβουλές για την πρώτη (σας) φορά
Η πρώτη φορά – όχι η παρθενική- στο σεξ με μια γυναίκα μπορεί να μετατραπεί σε αρκετά άβολη εμπειρία. Η αλήθεια είναι εξ’ ορισμού είναι τέτοια. Δεν γνωρίζετε ο ένας τα θέλω το άλλου, ενδεχομένως να αγχώνεστε για το πώς θα πρέπει να την προσεγγίσετε, τι να της πείτε, πώς να την «ανάψετε» και άλλα πολλά τέτοια «πώς».

Όμως με την κατάλληλη καθοδήγηση, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες η πρώτη σας φορά μαζί να μετατραπεί σε Βατερλώ. Ιδού μερικές βασικές συμβουλές λοιπόν, για να πάνε «όλα καλά», που λέει και ο Σάκης.

Αρχικά, τα προκαταρκτικά
Αν η παρτενέρ σας είναι πιο στεγνή και από τη Σαχάρα, τότε μάλλον κάτι δεν κάνετε καλά. Το βασικότερο όλων είναι τα προκαταρκτικά, τα οποία μπορούν να είναι οτιδήποτε, από το να συζητήσετε πικάντικα θέματα μέχρι το να της φιλήσετε τον λαιμό ή να της κάνετε μασάζ. Ως άνδρες δεν θα έχετε – λογικά – πρόβλημα ανόρθωσης, οι γυναίκες όμως θέλουν περισσότερο χρόνο να αφιερώσετε για το… ζέσταμα.

Εν συνεχεία, προσέξτε την
Δε θα πιστεύετε πώς μπορεί να «μιλήσει» το σώμα της όταν είναι ερεθισμένη – ή όχι. Δώστε λοιπόν βάση στην αναπνοή της, στον τρόπο που «σπάει» την μέση της όταν – εχμ – εργάζεστε, στις βαθιές της ανάσες και στο πόσο σφιχτή ή υγρή είναι. Αν δεν φαίνεται ενθουσιασμένη, τότε μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε… σκοπό.

Λίγο λίγο και σιγά σιγά
Στις γυναίκες αρέσει το παιχνίδι, τους αρέσει επίσης και το… πείραγμα. Δοκιμάστε να την αγγίξετε και να κάνετε πίσω, μετά ξανά πάλι και ξανά πάλι πίσω. Χτίζοντας αγωνία αυξάνετε την λίμπιντό της και στο τέλος θα την κάνετε να παρακαλάει. Οι γυναίκες θέλουν κάτι λίγο για αρχή, μέχρι να τους δώσετε τα πάντα. Τέλος, δώστε βάση στην κλειτορίδα: πολλές γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στην έξω πλευρά (όχι μέσα στον κόλπο δηλαδή), άρα θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα το συγκεκριμένο σημείο και να το περιποιηθείτε αναλόγως.

Κάντε της κοπλιμέντα
Χωρίς υπερβολές, μπορείτε να της πείτε κάτι καλό αν την δείτε γυμνή (ή ημίγυμνη)- ακόμα και αν ζυγίζει περί τα 100 κιλά. Τα κοπλιμέντα αφ’ ενός αυξάνουν την αυτοπεποίθησή της, αφ’ ετέρου σας κάνουν να νοιώθετε εξίσου ωραία. «Είσαι κ****α/καυτή/πανέμορφη/κούκλα» ή «Έχεις τέλειο σώμα/κ***ο/ στήθος» είναι μερικές προτάσεις.

Μη φοβάστε
Αν θεωρείτε ότι η παρτενέρ σας θέλει το κάτι παραπάνω, μη διστάσετε. Ένα δάγκωμα το χείλος, για παράδειγμα, ή ένα χαστουκάκι στον γλουτό ή κάποια «αθώα» προστυχόλογα ή ένα ανεπαίσθητο δάγκωμα στη θηλή. Αν δώσετε βάση στη γλώσσα του σώματός της, όπως αναφέραμε πιο πάνω, θα μπορέσετε να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε και τι όχι. Αρκεί φυσικά να μην το παρακάνετε- όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο. Εκτός, βέβαια, και αν στα πικάντικα μηνύματα που έχετε ανταλλάξει αναφέρει φετίχ τύπου BDSM. Σε αυτήν την περίπτωση, δώστε του να καταλάβει.

Μην αγχώνεστε
Ο λόγος, προφανής. Άγχος = «πεσμένη» αυτοπεποίθηση. Πάμε παρακάτω.

Κρατήστε μικρό καλάθι για αρχή
Όσο το γιγαντώνετε στο μυαλό σας, τόσο λιγότερο πιθανό είναι να το ευχαριστηθείτε εξίσου. Στην πραγματικότητα, το «πρώτο σεξ» με κάποια καινούργια κοπέλα δεν είναι πάντα τέλειο. Για την ακρίβεια, τις περισσότερες φορές είναι «απλά ΟΚ». Δεν ξέρετε ο ένας το σώμα του άλλου, τις προτιμήσεις του, το τι τον «ανάβει» ή τι τον χαλάει. Αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι για πάντα έτσι. Εκεί άλλωστε είναι και όλη η γοητεία του θέματος. Το βασικότερο όλων είναι να είστε ανοιχτοί σε αυτή τη νέα εμπειρία. Αγγίξτε την σαν να αγγίζετε γυναίκα για πρώτη φορά (ακόμα και αν είναι η 1239718η). Χρησιμοποιήστε το στόμα σας, τα δάχτυλά σας, τη γλώσσα σας, τα χέρια σας και… όλα τα υπόλοιπα για να την «εξερευνήσετε». Πείτε της τι σας αρέσει, τι σας «ανεβάζει», τι θα θέλατε περισσότερο/λιγότερο. Μην περιμένετε να κάνει ό,τι έκανε η πρώην σας, είναι σαν να απογοητεύεστε από ένα λαχταριστό burger επειδή αγαπάτε την πίτσα.

Επιμέλεια: Νικόλας Γεωργιακώδης







Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v