Επιστροφή χρημάτων σε καλοπληρωτές σχεδιάζει η ΔΕΗ!

Το διπλάσιο κάθε παγίου αποφάσισε να επιστρέψει η ΔΕΗ στους καταναλωτές της που εξόφλησαν εγκαίρως όλους τους λογαριασμούς τους την περασμένη χρονιά.
Επιστροφή χρημάτων σε καλοπληρωτές σχεδιάζει η ΔΕΗ!
Ένα απροσδόκητο μπόνους αποφάσισε να δώσει η ΔΕΗ στους καλοπληρωτές πελάτες της το προσεχές διάστημα. Σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης, πρόκειται να επιστραφεί ως μπόνους το διπλάσιο του παγίου για το ηλεκτρικό ρεύμα του 2016 στους συνεπείς οικιακούς καταναλωτές του 2015.

Συγκεκριμένα, θα επιστραφεί στους πελάτες που έχουν εξοφλήσει εμπρόθεσμα τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς του έτους 2015, το διπλάσιο της αξίας της πάγιας χρέωσης σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό του 2016. Με αυτό τον τρόπο, θα επιστραφούν περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ στους «καλοπληρωτές».

Αυτό προβλέπει η νέα τιμολογιακή πολιτική που ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ την Πέμπτη, ενώ στο ίδιο πλαίσιο υιοθετούνται φθηνότερα τιμολόγια για εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές και μεγάλες επιχειρήσεις. 

Η ΔΕΗ "με τη νέα εμπορική και τιμολογιακή της πολιτική, επιστρέφει συνολικά πάνω από 80.000.000 ευρώ στους πελάτες της, επιβραβεύοντας τους συνεπείς οικιακούς καταναλωτές και στηρίζοντας μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, οι οποίες κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες συμβάλλουν στη διατήρηση θέσεων εργασίας και στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου", σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της επιχείρησης.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της ΔΕΗ εδώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v