Στοματικό: 12 άβολες σκέψεις που κάνουν όλες

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς και τι σκέφτονται οι γυναίκες όταν βρίσκονται… εκεί κάτω; Δώδεκα πράγματα που δεν θα παραδεχτούν ποτέ, όμως τις απασχολούν πάντα.
Στοματικό: 12 άβολες σκέψεις που κάνουν όλες
Στοματικό σεξ: η απόλυτη ευχαρίστηση για τους άνδρες, το απόλυτο τεστ ή ενίοτε ταλαιπωρία ή και σε αρκετές περιπτώσεις ευχαρίστηση για τις γυναίκες. Όμως παρά τα όσα μας έχουν… μάθει οι πάσης φύσεως αισθησιακές ταινίες, το στοματικό σεξ δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο για τον γυναικείο πληθυσμό.

Μόνο και να μπορούσατε να μπείτε στο μυαλό τους τη στιγμή της πράξης, θα ανακαλύπτατε ένα σωρό άβολες σκέψεις και άγχη. Επειδή όμως δεν μπορείτε να μπείτε και επειδή κάπως θα πρέπει να τα μάθετε, εμείς ρωτήσαμε, ξαναρωτήσαμε και τις μοιραζόμαστε μαζί σας, έτσι ώστε την επόμενη φορά να μπείτε – αν θέλετε – και λίγο στη θέση τους.

* Όπως ακριβώς και οι άνδρες, έτσι και οι γυναίκες ζουν ενίοτε υπό τον φόβο του κατά λάθος δαγκώματος κατά την πράξη και των αντιδράσεων που αυτό ενδεχομένως να προκαλέσει από τον παρτενέρ τους.

* Μούδιασμα στο σαγόνι, στους πήχεις, στους καρπούς και στα γόνατα αποτελούν μερικές μόνο από τις.. θυσίες που κάνουν οι γυναίκες κατά τον στοματικό έρωτα.

* Μπορεί να μην διαρκεί για πάντα, όμως εκείνες ενίοτε νοιώθουν ότι η ώρα δεν περνά με τίποτα. Κατά την διάρκεια του στοματικού, συνήθως τα λεπτά μετρούνται σε… ώρες.

* Γνωρίζουν τους περίεργους θορύβους που κάνει το στόμα τους. Και δεν νοιώθουν και τόσο άνετα με αυτούς.

* Όταν ο άνδρας κουνά ρυθμικά τη λεκάνη του από το πουθενά, τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.

* Η απειλή του εμετού δεν είναι καθόλου μα καθόλου μακρινή – και οι ίδιες το ξέρουν πολύ καλά. Σίγουρα υπάρχουν τεχνικές για να το αποφύγουν, όμως κατά πάσα πιθανότητα δε θέλουν ιδιαίτερα να μπουν στη διαδικασία να τις δοκιμάσουν.

* Πόσο πρέπει να (το) φτύσω; Λίγο ή πολύ; Στάνταρ απορία (και άγχος) στην πλειοψηφία των περιπτώσεων.

* Τρίχες. Έχετε παρατηρήσει ποτέ γυναίκα να πηγαίνει τρέχοντας στο μπάνιο αφήνοντας την πράξη στη μέση; Κατά πάσα πιθανότητα ντράπηκε υπερβολικά να τις φτύσει μπροστά σας.
 
* Το ζήτημα με τα «μπαλάκια» αποτελεί επίσης μεγάλο πρόβλημα, καθώς για κάθε άνδρα η συγκεκριμένη περιοχή διεγείρεται διαφορετικά. Για κάποιους μάλιστα η… ενασχόληση με την περιοχή είναι και αρκετά ενοχλητική.

* Αν όταν το κάνουν είναι έντονα ερεθισμένες «εκεί κάτω», τότε η όλη διαδικασία αποτελεί ένα σκληρό βασανιστήριο για εκείνες μέχρι εσείς να τελειώσετε και να ασχοληθείτε μαζί τους.

* Αν καταπιούν, τότε η αίσθηση είναι σαν να έχει κολλήσει μια χλαπάτσα στον λαιμό τους, η οποία μάλιστα μοιάζει απελπιστικά ανθεκτική στο νερό.

* Αν τα φτύσουν, η πορεία από την κρεβατοκάμαρα (ή οπουδήποτε βρίσκονται τελοσπάντων) μέχρι το μπάνιο – σημείο απόρριψης θυμίζει έντονα διαδικασία διάσωσης νεοσσού: «εντάξει πουλάκι, θα πας σε ένα καλύτερο μέρος τώρα γιατί είσαι εντελώς αηδιαστικό».

Επιμέλεια: Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v