12 πράγματα που σιχαίνονται οι γυναίκες στο σεξ

Αναρωτηθήκατε ποτέ αν η σύντροφός σας ευχαριστιέται όσο και εσείς κατά τη διάρκεια του σεξ; Αν ναι, τότε δείτε 12 πράγματα που δεν πρέπει να της κάνετε ποτέ. 
12 πράγματα που σιχαίνονται οι γυναίκες στο σεξ
Το σεξ θέλει δύο για να «δουλέψει» και κάτι τέτοιο σημαίνει ότι και από τις δύο πλευρές θα πρέπει να γίνονται παραχωρήσεις και υποχωρήσεις. Από τη γυναικεία πλευρά αρχικά, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες «κόκκινες γραμμές» τις οποίες αν ξεπεράσετε ενδεχομένως να μην ικανοποιήσετε πλήρως τις παρτενέρ σας. 

Πώς τα ξέρουμε; Μας τα είπαν οι γυναίκες. Ποια είναι αυτά; Διαβάστε παρακάτω. Και μην απογοητεύεστε. Σύντομα θα ακολουθήσει αντίστοιχη λίστα με την ανδρική πλευρά.
Σημειώνετε λοιπόν; 

1. To «κακό» δάχτυλο. Καταλάβετέ το καλά: το δάχτυλο δεν μπαίνει με κατεύθυνση προς τα πίσω. Το σημείο G ψάχνουμε, δηλαδή κίνηση δαχτύλου «έλα δω», όχι το έντερο.

2.Η κλειτορίδα δεν είναι κουμπί. Θέλει τη χρήση όλων των δαχτύλων και μια ελαφριά πίεση. Όχι την πίεση που θα χρησιμοποιούσατε για να βγάλετε αναψυκτικό από το μηχάνημα.

3.Την μονοτονία. Αυτό το μέσα έξω με τη γυναίκα από κάτω να κοιτάζει στο ταβάνι και να σκέφτεται τι θα μαγειρέψει την επόμενη ημέρα, δεν είναι κάτι που θα το απολαύσει. Θα πρέπει να καταλάβετε τι θέλει από τις κινήσεις της και όχι να συνεχίζετε τον χαβά σας σαν να είστε μόνοι. 

4.Το πιπίλημα του αυτιού. Δεν είναι σέξι, ούτε ερεθιστικό. Είναι υγρό και ενοχλητικό. 

5.Η κίνηση του λαγού κατά την διείσδυση. Γρήγορες και κοφτές κινήσεις; Μέγα φάουλ!

6.Τις σφαλιάρες χωρίς λόγο. Αν δεν τις σηκώνει το κλίμα, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να την ενοχλήσετε και να την νευριάσετε. Αν πάλι τις σηκώνει το κλίμα, τότε θα το καταλάβετε μόνοι σας ή θα σας το πει εκείνη. 

7.Το mon amour σεξ. Όχι ότι θα πρέπει να απουσιάζει. Απλά υπάρχουν φορές που με τον τρόπο τους θα σας δείξουν ότι βαρέθηκαν το χαλαρό, ρομαντικό σεξάκι και ότι ήρθε η ώρα τα πράγματα να γίνουν λίγο πιο άγρια. Επομένως ίσως χρειαστεί να ξεκόψετε λιγάκι από το ιεραποστολικό και να δοκιμάσετε κάτι άλλο. 

8.Την πλήρη μούγκα. Ανασφάλεια; Κόμπλεξ; Οτιδήποτε και αν σας αποτρέπει από το να της μιλήσετε προσπαθήστε να το ξεφορτωθείτε. Στις γυναίκες αρέσουν τα ηχητικά εφέ και τα λόγια, μέχρις ενός σημείο βέβαια. Μην γίνετε και γραφικοί. 

9.Την επιμονή για «μια καλή ατάκα». Δεν υπάρχει λόγος να τις πιέζετε να σας πουν κάτι πρόστυχο. Τους αρέσει να μιλάνε στο σεξ, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε να εκμαιεύσετε ατάκες τύπου «είσαι δική μου/είσαι το π>>>κι μου/πες το μου» και άλλα τέτοια αστεία. Αν είναι, θα σας δώσει εκείνη την πάσα. 

10.Την βρώμα και τις μυρωδιές. Προφανώς. Μπανάκι και μετά σεξάκι. 

11.Την απαίτηση να φορέσουν σέξι εσώρουχα. Σώνει και ντε επειδή το είδατε στην τάδε τσόντα-υπερπαραγωγή δε σημαίνει ότι θα το ενστερνιστούν κιόλας. Αφήστε τις να φορέσουν ό,τι θέλουν και τις κάνει να νοιώθουν άνετα και σέξι. 

12. Το «τελείωμα» στα μαλλιά ή στα μάτια. Και πάλι, επειδή το είδατε στην τάδε τσόντα δε σημαίνει ότι αρέσει σε κάθε γυναίκα. Στα μάτια τσούζει, στα μαλλιά «κολλάει». 

Επιμέλεια: Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v