Οι top 8 ερωτικές φαντασιώσεις του καλοκαιριού

Καλοκαιράκι, θάλασσα, λίμπιντο στα ύψη, ήλιος, ύπαιθρος. Αυτό το καλοκαίρι κάντε την υπέρβαση και δοκιμάστε οκτώ σούπερ φαντασιώσεις με τον/την παρτενέρ σαςει. 
Οι top 8 ερωτικές φαντασιώσεις του καλοκαιριού
του Νικόλα Γεωργιακώδη 
 
Το καλοκαίρι κάνουμε το καλύτερο σεξ, μακράν. Αν εξαιρέσουμε αντίξοες συνθήκες όπως υπερβολική ζέστη, άβολες καταστάσεις όπως το «φλοπ-φλοπ» από τον ιδρώτα, τσιμπήματα κουνουπιών σε ευαίσθητα σημεία και άλλα τέτοια ωραία, η καλοκαιρινή περίοδος είναι must για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σας. 

Μια φαντασίωση που ενδεχομένως να μην έχετε κάνει ποτέ πράξη.
 
Ξεχάστε λοιπόν για λίγο τα παιχνίδια ρόλων (πολύ χειμωνιάτικα), τα BDSM (μα καλά, με τόση ζέστη δεσίματα τώρα;) και τα sex toys (πού καιρός για αγορές, το επίδομα αδείας αργεί ακόμα) και δοκιμάστε οκτώ κορυφαίες, άκρως καλοκαιρινές φαντασιώσεις με το ταίρι σας.

Μούσκεμα τα παιδιά 
Ή στη θάλασσα, ή στο τζακούζι ή οπουδήποτε τελοσπάντων μπορείτε να νοιώσετε την ιδιαίτερη αίσθηση του νερού και την ελευθερία που αυτό σας δίνει. Προσοχή όμως στα αδιάκριτα βλέμματα (εκτός και αν σας «ανάβουν» οπότε πάμε πάσο), τις τσούχτρες (τι; και αυτές; χμ..) και τις μολύνσεις από τα βακτήρια του νερού. Περισσότερα για ασφαλές σεξ στο νερό, σε παλιότερο ρεπορτάζ. 

Σεξ στο ύπαιθρο
Σταθερή αξία για τους καλοκαιρινούς μήνες με το φως των άστρων να λούζει τα κορμιά σας και να εκτοξεύει τη λίμπιντο στα ύψη. H φαντασίωση του σεξ στην ύπαιθρο είναι αρκετά πιο ριψοκίνδυνη συγκριτικά με το παραδοσιακό σεξ στο κρεβάτι και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ανάβει και ευκολότερα τα… αίματα. Προσοχή στις τσουκνίδες. 

Ξυπνάς μέσα μου το ζώο
Τo καλοκαίρι η έξαψη είναι αρκετά πιο έντονη στα ζευγάρια και τα ζωώδη ένστικτα δε θέλουν και πολύ για να αρχίσουν να βγαίνουν. Μάλιστα ειδικοί λένε ότι το καλοκαίρι, λόγω καιρού, η ανθρώπινη λίμπιντο αυξάνεται. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τη φαντασίωση αυτή για να κάνετε άνευ όρων, άνευ συνόρων και άνευ αναστολών σεξ με τον/την σύντροφό σας.
 
Πάμε μια βόλτα
Ξεχάστε ό,τι έχετε δει σε ταινίες τρόμου, σχιζοφρενείς δολοφόνοι με πριόνια δεν υπάρχουν, και παρκάρετε το αυτοκίνητό σας κάπου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μετά είστε ελεύθεροι να κάνετε ότι θέλετε με τον/την παρτενέρ σας.
Sex on the beach
Ίσως η απόλυτη καλοκαιρινή φαντασίωση. Εσείς και το ταίρι σας, μια παραλία (ερημική κατά προτίμηση), μια πετσέτα για να μη γεμίσετε άμμο παντού και... τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Προσοχή σε γυαλιά από σπασμένα μπουκάλια, φωλιές θαλάσσιας χελώνας και σκορπιούς. 

Sex, drugs, and rock and roll
Αναβιώστε εποχές Woodstock και δοκιμάστε να κάνετε σεξ με τον/την παρτενέρ σας σε κάποιο καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ. Η μουσική θα σας ιντριγκάρει,το γεγονός ότι κάποιος θα σας πιάσει στα πράσα θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη λίμπιντό σας, ενώ η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας αλκοόλ θα σιγουρέψει το γεγονός ότι οι αναστολές θα εκλείψουν. 

Κούνια – μπέλα
Θέλετε να το τραβήξετε λίγο παραπάνω; Μπείτε κρυφά το βράδυ σε μια παιδική χαρά, βγάλτε από το μυαλό σας το καλό αγγελάκι που λέει «εϊ, παίδες, εδώ παίζουν παιδιά» και δοκιμάστε ένα άνευ προηγουμένου σεξ στις κούνιες, το οποίο φέρνει στο νου εποχές παιδικής αθωότητας. Μπόνους πόντοι, αν ντυθείτε καταλλήλως σε στιλ που θυμίζει σχολικές εποχές. 

Κάντε σκηνή
Η απόλυτη camp-φαντασίωση, δεν είναι άλλη από το σεξ μέσα στα αρκετά στενά όρια της σκηνής. Μάλιστα αν συννενοηθείτε ότι κανείς δε θα βγάλει κιχ, τότε η λίμπιντο θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Αφού λοιπόν στήσετε τη σκηνή και εξαντλήσετε όλα τα αστεία με το «πού θα βάλω το κοντάρι αγάπη μου;», δοκιμάστε στάσεις οι οποίες είναι όσο το δυνατόν πιο σταθερές. Για να μην καταλήξετε με το κοντάρι κατακέφαλα.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v