Πώς είναι τα ζώδια στις σχέσεις;

Πώς φέρεται το κάθε ζώδιο όταν… δεσμεύεται; Ποια ζώδια είναι πιστά και μονογαμικά και ποια είναι πιο επιρρεπή στο να ξεστρατίσουν;
Πώς είναι τα ζώδια στις σχέσεις;
Αν ισχύει πως το ζώδιό μας επηρεάζει το πώς φερόμαστε στα ερωτικά, τότε τι πρέπει να ξέρουμε; Και τι πρέπει να προσέξουμε όταν μας ενδιαφέρει κάποιο άτομο; Πάμε να δούμε τα μικρά ερωτικά μυστικά του κάθε μέλους του ζωδιακού κύκλου.

Κριός
Ζώδιο περιπετειώδες και γεμάτο όρεξη για ζωή, ο Κριός δεν θα νιώσει ποτέ έλξη από κάτι που θα θεωρήσει βαρετό και εύκολο. Αυτό που ψάχνει σε μία σχέση είναι ο σεβασμός και οι κανόνες, άσχετα που η ζωή του δεν περιλαμβάνει αναγκαστικά αυτές τις λέξεις. Ο φλογερός του χαρακτήρας μπορεί να σε… κάψει, και η σχέση να λήξει άδοξα, μα οι αναμνήσεις που θα κρατήσεις θα είναι σχεδόν πάντα μοναδικές.

Ταύρος
Λογικοί, υπομονετικοί και με τα πόδια τους να πατάνε γερά στο έδαφος, οι Ταύροι ξέρουν τι θέλουν και είναι ικανοί να κινήσουν ακόμα και βουνό μέχρι να το αποκτήσουν. Η δέσμευση για τον Ταύρο είναι ο απώτερος σκοπός, μα προσοχή: αν πληγώσεις έναν Ταύρο, τον έχεις χάσει για πάντα.

Δίδυμος
Ένα ζώδιο που θα σε βασανίσει. Ο Δίδυμος, όπως προδίδει το όνομα, έχει δύο πλευρές—την ευαίσθητη και την τελείως ανεξάρτητη. Το να τον πείσεις να αρνηθεί την ανεξαρτησία του είναι δύσκολο κατόρθωμα, μιας και ο Δίδυμος δεν ξεκινάει ποτέ ένα ερωτικό παιχνίδι έχοντας στο μυαλό του το μέλλον.

Καρκίνος
Τα… ζουζούνια του ζωδιακού κύκλου, οι Καρκίνοι, κυριολεκτικά ζουν για να βρουν τον απόλυτο σύντροφο. Θα φλερτάρουν μαζί σου, αλλά δεν πρόκειται να σου πουν ευθέως τι νιώθουν για σένα – άσχετα που κρυφά περιμένουν να το πεις πρώτος για να σου απαγγείλουν το ποίημα λατρείας που είχαν γράψει για σένα λίγες μέρες αφού σε γνώρισαν. Χρειάζονται πολλή φροντίδα και υπομονή.

Λέων
Οι Λέοντες χρειάζονται κάποιον για να τους λατρεύει, μα και να τους κρατάει προσγειωμένους. Ακούγονται αντιφατικά; Καλωσόρισες στην ζωή του Λέοντα. Αν η σχέση πάει καλά, κάποια στιγμή ίσως καταλάβουν πως δεν είναι το σημαντικότερο άτομο στον κόσμο.

Παρθένος
Ευαίσθητος και ίσως λίγο απόμακρος, ο Παρθένος αφήνεται δύσκολα, μα όταν αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα… στέκεται βράχος δίπλα στο ταίρι του και είναι διατεθειμένος να αντέξει κάθε καταιγίδα. Πιστός και ρομαντικός, είναι η καλύτερη επιλογή για όσους ψάχνουν μια σοβαρή, προσγειωμένη, «ενήλικη» σχέση.

Ζυγός
Ένα μεγάλο ατού αυτού του ζωδίου είναι η ικανότητά τους να βλέπουν την ζωή από τα μάτια των άλλων – κάτι που χρησιμοποιούν με εντυπωσιακή δεξιότητα για να σε… ρίξουν. Πέρα από αυτό, βαριούνται εύκολα αν δεν τους λούζεις με κομπλιμέντα, τα οποία όμως είναι πάντα μια ευχάριστη απόσπαση της ταραχώδους προσοχής τους. Κίνδυνος-θάνατος: αν γκρινιάξεις στον Ζυγό για το πόσο αναποφάσιστος είναι, θα έρθεις αντιμέτωπος με ένα ντουβάρι.

Σκορπιός
Ο μεγάλος… κακός των ζωδίων, ο Σκορπιός κατά βάθος είναι λίγο παρεξηγημένος. Σίγουρα, οι Σκορπιοί είναι ζηλιάρηδες και απρόσιτοι και δεν ξεχνούν ποτέ, αλλά αυτό που θέλουν πίσω από όλο το σκληρό τους περιτύλιγμα είναι μια ζεστή σχέση. Αρκεί να μην νιώσουν πως προσπαθείς να παίξεις μαζί τους—θα σε κατασπαράξουν.

Τοξότης
Όπως δηλώνει το όνομά τους, είναι άριστοι στο να θέτουν στόχους και να τους πετυχαίνουν. Μόνο που στα ερωτικά, αυτοί οι στόχοι σπάνια είναι μακροπρόθεσμοι. Αν θέλετε οπωσδήποτε να βάλετε τον Τοξότη κάτω και να τον κρατήσετε, πρέπει να το κάνετε αργά. Αποφύγετε τις μεγάλες, συναισθηματικές συζητήσεις τύπου «Πού πάει η σχέση μας» και φροντίστε να του δείξετε ότι σας αρέσει να περνάτε καλά – και δη όταν είστε μαζί του.

Αιγόκερως
Αυτό το ζώδιο χρειάζεται αγάπη, αλλά με προσοχή. Είναι πολύ εύκολο να τρομάξει και να μην ανοιχτεί ποτέ. Πρέπει να αποδείξεις πως είσαι δίπλα του, και να τον αφήσεις να (νομίζει ότι) έχει το πάνω χέρι. Κατά βάθος χαίρονται και μόνο που βρήκαν κάποιον να μοιραστούν την ζωή τους.

Υδροχόος
Υπάρχει μια φράση που μπορεί να περιγράψει κάθε ερωτική απόπειρα με έναν Υδροχόο: «Καλά κρασά». Αν περιμένεις από τον Υδροχόο να συμβιβαστεί για να ταιριάξει μαζί σου, καλύτερα να αλλάξεις δρόμο. Αν, πάλι, το έχεις πάρει απόφαση ότι θέλεις να τον κατακτήσεις, χρειάζεσαι γερά αποθέματα υπομονής και πολύ ανοιχτό μυαλό· θα ακούσεις πολλά περίεργα πράγματα.

Ιχθείς
Οι Ιχθείς είναι απλά, ευαίσθητα πλάσματα, που ίσως απαιτούν πάρα πολλά. Αν δεν τους δείξεις πως μπορείς να τα προσφέρεις, σε έχουν απομυθοποιήσει και προχωρούν – πράγμα που θα τους πληγώσει ίσως περισσότερο απ’ όσο θα πληγώσει εσένα. Το σημαντικό για να κερδίσεις έναν Ιχθύ είναι να δείχνεις την προθυμία σου να σταθείς δίπλα του, άσχετα από τις περιστάσεις.

Θ.Δ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v