Τα 12 πιο απολαυστικά autocorrect του 2013

Συγκεντρώνουμε τα πιο αστεία autocorrects ελληνικών μηνυμάτων που κατέγραψε ο Κορέκτορας τη χρονιά που πέρασε και μας έφτιαξε τη μέρα.
Τα 12 πιο απολαυστικά autocorrect του 2013
Μέσα στα συνταρακτικά και κοσμοϊστορικά που συνέβησαν μέσα στο 2013, υπήρξαν και άλλα, μικρότερα, αλλά απολαυστικότατα highlights. Όπως η εμφάνιση του «Κορέκτορα» στη διαδικτυακή ζωή μας, που μας έχει χαρίσει… πολλά χρόνια με το γέλιο που προκαλούμε οι ίδιοι στον εαυτό μας.

Κι αυτό γιατί τώρα πια που το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας μας γίνεται μέσω smartphones και tablets, ολοένα και περισσότερα είναι και τα κρούσματα του «φονικού» autocorrect, της υπηρεσίας αυτόματης διόρθωσης και πρότασης πιθανών λέξεων από τις ίδιες τις συσκευές.

Εν ολίγοις, τα λαθάκια του «αυτόματου πληκτρολογίου» ήταν πάντα πολλά, απλώς φέτος, χάρη στην σελίδα του Κορέκτορα έχουμε πλέον όλοι την δυνατότητα να τα καταγράψουμε, να τα μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο και να γελάσουμε μέχρι δακρύων με τον σουρεαλισμό της τεχνολογίας. Ακολουθούν 12 χαρακτηριστικά παραδείγματα που μας έφτιαξαν 12 ημέρες μας μέσα στη χρονιά που πέρασε.

*Ταύρος ξιδάτος και αιγόκερως στη σχάρα


*Ρίξτε καλού κακού και μια δεύτερη ματιά στη μακαρονάδα σας


*Πώς ένα απλό γεια κατέληξε σε πολιτικό μανιφέστο


*Μια εναλλακτική συνταγή για τις μέρες που δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε


*Ουπς… Ακατάλληλον


*Όταν ο Σαίξπηρ συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα


*Κάτι μας λέει πως δεν πολυσυμπαθεί τον καλό της
 

*Προφανώς ήθελε να πει «πρώτα σινεμά»


*Πόσο πάει σήμερα το εμπόριο βρεφών;


*Το Λαγονήσι είναι η Βενετία της Ελλάδας


*Το φανάρι πάει στην ποταμιά


*Να πας σε σαντουιτσάδικο και να παίρνεις υποτροφία, αξία ανεκτίμητη



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v