Συνελήφθη ο διαχειριστής της σελίδας «Θάνατος στα Αδέσποτα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας dogwοrld, ο 27χρονος διαχειριστής της ιστοσελίδας "Θάνατος στα Αδέσποτα" συνελήφθη από την αστυνομία μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Συνελήφθη ο διαχειριστής της σελίδας «Θάνατος στα Αδέσποτα»
Η σελίδα «Θάνατος στα Αδέσποτα» είχε προκαλέσει εδώ και αρκετούς μήνες σφοδρές αντιδράσεις και reports από φιλοζωικές οργανώσεις και φιλόζωους χρήστες του Facebook. Η σελίδα «κατέβηκε», όμως ο διαχειριστής… δεν το έβαλε κάτω και επανήλθε με νέα σελίδα με το ίδιο όνομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας dogwοrld, ο 27χρονος πριν λίγες ημέρες δημιούργησε εκ νέου στο Facebook την σελίδα, αναρτώντας μάλιστα το μήνυμα: "Βγήκα από τη φυλακή και συνεχίζω με τα αλάνια! Πάμε Γερά! Θάνατος σε όλα τα αδέσποτα".

Οι φιλόζωοι ενημέρωσαν τις Αρχές και έπειτα από 48ωρη παρακολούθηση, ο 27χρονος συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών, όπου κρατείται.

Είχε προηγηθεί και προσπάθεια άλλων χρηστών ώστε η σελίδα να σβηστεί από το Facebook, μέσω του group «Να σβηστεί η ομάδα ‘Θάνατος στα Αδέσποτα’». Όπως αναφέρει το dogworld, «Η Ελληνική Δικαιοσύνη για άλλη μια φορά θα είναι στο πλευρό μας καταδικάζοντας τον δράστη σε βαθμό κακουργήματος, έπειτα από αποκαλύψεις κατά τις οποίες φαίνεται πως οι βάρβαρες διαθέσεις του δεν περιορίζονταν μόνο στα λόγια».
Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει αναρτηθεί κάποια σύλληψη ατόμου για αυτόν τον λόγο στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v