ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Η πικρή αλήθεια της σύγχρονης ζωής σε έξυπνα σκίτσα

Το δράμα των social media, των σχέσεων μας και του σύγχρονου τρόπου ζωής σε δέκα πανέξυπνα σκιτσάκια.

YouTube και Google "φακελώνουν" παιδιά

Προσωπικά δεδομένα ανηλίκων κατηγορείται ότι συγκεντρώνει η Google μέσω του YouTube, προκειμένου να τους «σερβίρει» στοχευμένες διαφημίσεις.

10 τύποι που συναντάς στο πασχαλινό τραπέζι

Ο θείος που θα κάτσει με τη νεολαία, ο ξάδερφος που έγινε βήγκαν και άλλοι οκτώ τύποι που κάθονται μαζί σου γύρω από το τραπέζι την Κυριακή του Πάσχα.

10 πράγματα που θα φέρει η πρόοδος της τεχνολογίας

Πώς θα είναι ο κόσμος μας σε λίγα χρόνια; Δείτε τις προβλέψεις με βάση την πρόοδο της τεχνολογίας, σχετικά με όσα θα γίνουν πραγματικότητα μέχρι το τέλος του αιώνα.

Εφαρμογή ειδοποιεί όταν σας πλησιάζει κουνούπι!

Εφαρμογή που αναγνωρίζει το βούισμα των κουνουπιών δημιούργησαν ερευνητές, βάζοντας στόχο να μας σώσουν από τα ενοχλητικά τσιμπήματα και από τον κίνδυνο της ελονοσίας.

Τι λέει για σένα ο τρόπος που θυμώνεις

Διαχειρίζεσαι σωστά τον θυμό σου; Ένα μίνι κουίζ θα σου πει τι κάνεις λάθος, και τι λένε οι αντιδράσεις σου για τον χαρακτήρα σου.

8 λόγοι να σβήσεις το Facebook

Μήπως θα ήσουν καλύτερα χωρίς Facebook στη ζωή σου; Σίγουρα, έχει τα καλά του. Αλλά έχει και πολλά αρνητικά – όπως αυτά που συγκεντρώσαμε παρακάτω.

Να πώς θα δείτε τι ξέρει το Facebook για εσάς

Ανησυχείτε αν το Facebook σας κατασκοπεύει; Η σύντομη απάντηση είναι «ναι». Τώρα, για να δείτε και τι ακριβώς έχει μάθει για εσάς, υπάρχει τρόπος.

Ο πλανήτης σβήνει τα φώτα το Σάββατο

Η φετινή «Ώρα της Γης» ξεκινά αυτό το Σάββατο στις 20.30 και μας καλεί να συμμετάσχουμε στη δράση ευαισθητοποίησης για την προστασία του πλανήτη.

8 πράγματα που συμφέρει να κάνεις μέσω e-banking

Δε χρειάζεται πια να στήνεστε σε ουρές για να πληρώσετε λογαριασμούς ή να περιμένετε στο γκισέ τις τράπεζας για δουλειές που μπορούν να τακτοποιηθούν μέσω internet.

SPONSORED LINKS

"Η ομορφιά έχει να πει ακόμα πιο λίγα και από την ευτυχία."

Σιμόν ντε Μποβουάρ

  • 356 π.Χ. - Γεννιέται ο Μακεδόνας βασιλιάς και μέγας στρατηλάτης, Αλέξανδρος.
    1913 - Μετά την άρνηση των βουλγαρικών δυνάμεων να αποχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη, όπου είχαν στρατοπεδεύσει, η Ελλάδα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Βουλγαρίας (Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος).
    1929 - Πεθαίνει ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και μεγάλος εθνικός ευεργέτης Εμμανουήλ Μπενάκης.
    2007 - Τελειώνει η επιτυχημένη ελληνική σειρά του Mega Ευτυχισμένοι μαζί.

© 2002-2018 MEDIA2DAY