ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑΠΩΣ ΝΑ...

Πώς θα φαίνεται μεγαλύτερο το στήθος μου;

Αν η πλαστική δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας, δείτε με ποιους τρόπους θα μπορέσετε να «ανεβάσετε» την περιοχή του στήθους χωρίς νυστέρι.

Πώς θα φαίνεται μεγαλύτερο το στήθος μου;

Δεν γεννήθηκαν όλες οι γυναίκες προικισμένες. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ένα μικρό στήθος έχει τη γοητεία του. Αν όμως δεν σας αρκεί αυτή, τότε μπορείτε να το «ενισχύετε» με διάφορους τρόπους.

Παρακάτω παραθέτουμε τους πιο αποτελεσματικούς.

Το σωστό σουτιέν

Για να «ανεβάσετε» το στήθος σας αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε τις σωστές διαστάσεις του και να επιλέξετε το κατάλληλο σουτιέν. Δώστε βάση στην τοποθέτησή του, σιγουρευτείτε ότι εφαρμόζει ακριβώς κάτω απ’ το στήθος (καλό είναι να έχει μπανέλα) και ότι στηρίζεται καλά χωρίς να σας σφίγγει ή να σας προκαλεί δυσφορία.

Επιλέξτε μπλούζες με βολάν και φραμπαλά

Για να "γεμίσετε" την περιοχή, μπορείτε να φοράτε μπλούζες με βολάν που θα προσθέτουν τον απαραίτητο όγκο. Αν το κάνετε, κρατήστε πιο μίνιμαλ και σε μονοχρωμίες το παντελόνι ή την φούστα που θα φορέσετε.

Το σωστό μέικ απ

Επενδύστε στην τεχνική του contouring: Με μια βούρτσα παίρνετε λίγο ματ bronzer και περνάτε μια δόση την περιοχή ανάμεσα στα στήθη για να δώσετε βάθος. Μετά, με ένα highlighter σχηματίζετε δύο καμάρες στο πάνω όριο του στήθους μέχρι και το πλάι, οι οποίες ενώνονται στο σημείο ανάμεσα στα στήθη. Εν συνεχεία, με το bronzer και τη μεγάλη βούρτσα, ακολουθείτε τη γραμμή του highlighter από την πάνω μεριά. Τέλος, απλώνετε και «σβήνετε» με ένα βουρτσάκι.Φορέστε «ξώπλατα» φορέματα και μπλούζες

Πρόκειται περί distraction και όχι περί τονισμού του στήθους σας, όμως κάνει δουλίτσα. Απομακρύνετε τα βλέμματα από το στήθος σας και οδηγήστε τα στην πλάτη, φορώντας ένα φόρεμα ή μία μπλούζα που αφήνουν ακάλυπτη την πλάτη σας ή που δένουν με κορδόνι γύρω από τον λαιμό.

Ενισχυμένα σουτιέν

Σταθερή αξία, ένα σουτιέν με ενίσχυση κάνει θαύματα. Βρείτε ένα που εφαρμόζει σωστά πάνω σας, ισορροπώντας τις υπόλοιπες αναλογίες σας, και τολμήστε ένα ντεκολτέ ή ένα πιο στενό μπλουζάκι.

Και για την παραλία;

Φορέστε ένα τριγωνικό μαγιό, ένα στράπλες ή ένα μπουστάκι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως φορώντας οριζόντιες ρίγες ή διάφορα σχέδια δημιουργείται η ψευδαίσθηση μεγαλύτερου στήθους.

Μυϊκή ανόρθωση

Ο μυς του στήθους – ο μείζον θωρακικός – αν γυμναστεί σωστά μπορεί να «τραβήξει» το υπόλοιπο… σύστημα προς τα πάνω, δίνοντας την εντύπωση μεγαλύτερου μεγέθους. Πώς θα τον γυμνάσετε αποτελεσματικά; Δώστε βάση στο γυμναστήριο σε ασκήσεις όπως πιέσεις (πιέσεις αλτήρων, pushups) και ανοίγματα, όπως τα flyes με αλτήρες ή με λάστιχο.

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Η επανάσταση είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσουμε να κάνουμε πεντάλ, θα πέσουμε."

Φιντέλ Κάστρο

  • 1675 - Ιδρύεται στην Αγγλία το αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς.
    1913 - Οι ελληνικές δυνάμεις θριαμβεύουν επί των βουλγαρικών στη Μάχη του Κιλκίς.
    1919 - Επαναστατικό κίνημα ξεσπά στην Κωνσταντινούπολη, με αρχηγό τον στρατηγό Κεμάλ πασά.
    1979 - 85 αρχαία αντικείμενα, κυρίως κεραμικά, που κατασχέθηκαν από τη Βρετανία, επιστρέφονται στην Κύπρο.
    1941 - Ξεκινάει η "Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα", η γερμανική επίθεση στην ΕΣΣΔ.

© 2002-2018 MEDIA2DAY