Πώς να την προσεγγίσεις στο μπαρ

Χωρίς γραφικότητες, γλοιωδίες και καγκουριές, δες πώς μπορείς να προσεγγίσεις τη γυναίκα που σου αρέσει στο μπαρ και να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμα.
Πώς να την προσεγγίσεις στο μπαρ

Τα μπαράκια/κλαμπ της πόλης συνήθως ευνοούν τις γνωριμίες, όμως αν στις 10 γυναίκες που έχεις προσπαθήσει να προσεγγίσεις οι 9 σου έχουν απαντήσει «φύγε σε παρακαλώ, με ενοχλείς», τότε κάτι κάνεις λάθος.

Χωρίς να εγγυώμαστε 100% επιτυχία, ιδού πώς μπορείς να προσεγγίσεις σωστά το κορίτσι που σου «γυάλισε» στο μπαρ, μειώνοντας τις πιθανότητες να φας τα μούτρα σου και να γυρίσεις σπίτι για Youporn.

* Αν κάθεται μακριά σου, κάνε πρώτα eye contact χωρίς όμως να την ταράξεις σε βλέμματα Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύντομες, κοφτές ματιές τη στιγμή που κοιτάει και εκείνη αρκούν. Αν ανταποκριθεί, τότε δώς της λίγο ακόμα χρόνο γυρνώντας την πλάτη και ξεκίνα την προσέγγιση μερικά λεπτά αργότερα.



* Αν κάθεστε κοντά, τότε μπορείς να την πλησιάσεις, να την κοιτάξεις στα μάτια, να χαμογελάσεις και να συστηθείς. Προφανώς και θα αποφύγεις σιχαμένα καμακο- σχόλια τύπου «ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου;». Αρκεί κάτι απλό όπως «Γεια σου, είμαι ο τάδε, πώς περνάς;» ή «έρχεσαι συχνά εδώ;».

* Μην το παρακάνεις με το μπλα μπλα και την ζαλίσεις. Αν δεις ότι η συζήτηση βαλτώνει, πες της κάτι του στυλ «πρέπει να γυρίσω στην παρέα μου, αν μείνεις κι άλλο θα τα πούμε αργότερα».

DC's bar scene

* Αν δεν το έχεις και πολύ με τα λόγια, μπορείς να την κεράσεις πρώτα ένα ποτό από αυτό που πίνει ή σφηνάκια (και τη φίλη της προφανώς, αν έχει παρέα) και έτσι να βγεις από την άβολη θέση του να ξεστομίσεις εσύ την πρώτη ατάκα.

Tip: Είναι καλή τακτική να προσεγγίσεις γυναίκες που ανήκουν σε μεγαλύτερες γυναικοπαρέες. Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες κάποιες ή κάποια από αυτήν την παρέα να βαριέται και να θέλει να γνωρίσει νέα άτομα.

* Αν στην παρέα υπάρχουν και άλλες κοπέλες, μην τις σνομπάρεις. Ξεδίπλωσε το ταλέντο σου στο multitasking και δώσε λίγο χρόνο και σε αυτές. Η κοινωνικότητα είναι ατού που εκτιμάται δεόντως. Άσε που μπορεί εν τέλει να μην ενδιαφέρεται εκείνη, όμως κάποια από την παρέα της να «τσιμπήσει» με το που σε δει.

* Μην το παρακάνεις με το «στόλισμα» και τα κοπλιμέντα. Όσο όμορφη και εντυπωσιακή και αν είναι δε χρειάζεται να την παρομοιάσεις με την Μπριζίτ Μπαρντό στα νιάτα της. Οι «σαλιάρηδες» τύποι συνήθως απορρίπτονται εύκολα. Πες της πόσο όμορφη είναι, αλλά προσπάθησε η συζήτησή σας να μην επικεντρωθεί εκεί.

* Αν θεωρείς ότι το έχεις με τον χορό, και ο DJ εκείνη την ώρα δεν παίζει κάτι τύπου Μακαρένα, ζήτα της να χορέψετε. Ακούγεται γραφικό, όμως ο χορός θα σε φέρει πιο κοντά της (κυριολεκτικά), αρκεί βέβαια να μην αρχίσεις με το καλημέρα το πασπάτεμα. Λιγούρη. 

Quentin Tarantino, Pulp Fiction Dance

* Γενικά, μην τη ζορίσεις την κατάσταση αν δε σου βγαίνει. Δες το σαν παιχνίδι: κάποιες φορές χάνεις, κάποιες κερδίζεις. Δε γίνεται να κερδίζεις συνέχεια.

* Οπωσδήποτε μείνε νηφάλιος. Σίγουρα 1-2 ποτάκια παραπάνω θα σε χαλαρώσουν (και εκείνη) για να παίξεις μπάλα πιο άνετα, όμως αν το παρακάνεις θα γίνεις «εκείνος ο μεθυσμένος που μου την έπεφτε στο μπαρ».

Καλή επιτυχία!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v