Έξυπνοι τρόποι να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη

Hacks και συμβουλές για το σπίτι, την καθαριότητα, την γυμναστική και το φαγητό που θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.
Έξυπνοι τρόποι να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη

Έχουμε τόσες ευθύνες, τόσες υποχρεώσεις και τόσο… τρέξιμο στην καθημερινότητά μας που κρίνεται απαραίτητο – όποτε μπορούμε – να την κάνουμε κάπως πιο εύκολη.

Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Απλά θέλει… τρόπο. Δείτε παρακάτω μερικές έξυπνες συμβουλές για να γίνουν οι μέρες απλούστερες και πιο ξεκούραστες.

* Έχετε να πλύνετε πολλά πιάτα και να κάνετε κάτι άλλο παράλληλα; Αφήστε τα πιάτα μέσα σε μια λεκάνη με ζεστό νερό για να μουλιάσουν και να μαλακώσουν οι λεκέδες, και ενώ συμβαίνει αυτό, ασχοληθείτε με την άλλη δουλειά.

* Ο φούρνος μικροκυμάτων σας είναι λερωμένος; Τοποθετείστε μέσα μια κούπα με νερό, και ζεστάνετέ το για πέντε λεπτά, μέχρι να βράσει. Ο ατμός θα μαλακώσει την βρωμιά, η οποία μετά θα αφαιρεθεί πανεύκολα με λίγο χαρτί. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να προσθέσετε στην κούπα ένα λεμόνι κομμένο στα δυο, και όλες οι άσχημες μυρωδιές θα εξαφανιστούν.



* Μυρίζει περίεργα η ηλεκτρική σκούπα όταν την βάζετε μπρος; «Ρουφήξτε» λίγη κανέλα πριν ξεκινήσετε το σκούπισμα. Καθώς θα ζεσταίνεται στο εσωτερικό της σκούπας, θα αναδίδει μια υπέροχη μυρωδιά.



* Σας «κόβουν» την παλάμη οι βαριές σακούλες τροφίμων; Χρησιμοποιήστε ένα καραμπινέρ για να πιάσετε όλες τις σακούλες σε μια, άνετη λαβή.



*  Χρησιμοποιήστε ένα ελατηριάκι από κάποιο στιλό που δεν χρειάζεστε για να προστατέψετε το… ευαίσθητο καλώδιο του φορτιστή σας από το να τσακίσει/σπάσει.

* Χρησιμοποιήστε ένα μανταλάκι για να καρφώνετε με ασφάλεια καρφιά στον τοίχο.

* Μασήστε τσίχλα ενώ κόβετε κρεμμύδια για να μην σας πάρουν τα κλάματα.

* Τυλίξτε ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας γύρω από το μπουκάλι με το ρόφημα/ αναψυκτικό/ ποτό που θέλετε να παγώσετε και βάλτε το στην κατάψυξη. Σε 15 λεπτά θα είναι σχεδόν… πάγος.



* Από το να γεμίζετε τα συρτάρια σας με καλώδια ηλεκτρικών συσκευών που μπλέκονται και σας ταλαιπωρούν, τυλίξτε τα σε κυλίνδρους χαρτιού τουαλέτας.



* Κλείσατε τον υπολογιστή σας κατά λάθος; Για να μην ξαναγίνει, αποθηκεύστε αυτό το αρχείο σημειωματάριου με την κατάληξη .bat στην επιφάνεια εργασίας και κλικάρετέ το για να αναστείλετε τον τερματισμό.

* Η χρήση μιας παγοθήκης είναι κλασική ιδέα για να φυλάτε και να έχετε μαζεμένα σε ένα μέρος μικρά κοσμήματα, χάντρες και ό,τι άλλο μικροαντικείμενο χάνεται συνήθως δεξιά-αριστερά.

* Δεν έχετε χρόνο για γυμναστική; Με το βάρος του σώματός σας και μηδέν εξοπλισμό αρκούν 10 μόλις λεπτά για να γυμναστείτε ολοκληρωμένα. Δείτε εδώ πώς

* Θέλετε να παραγγείλετε… τσακ μπαμ καφεδάκι και κάτι να τσιμπολογήσετε; Τα everest καινοτομούν για μία ακόμη φορά προσφέροντας ένα νέο τρόπο online παραγγελίας μέσω του site www.everest.gr. Μέσω υπολογιστή, κινητού τηλεφώνου ή tablet, με επιλογή είτε την  παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημα (take away) με προτεραιότητα,  είτε την παράδοση της παραγγελίας με delivery στη διεύθυνση της επιλογής σας, παραγγέλνετε εύκολα και γρήγορα τους καφέδες και τα σνακ της αρεσκείας σας από τα Everest. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο για να ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεται.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v