Πώς θα δολοφονήσετε φυσικά τις κατσαρίδες

Οι ζέστες ήρθαν το ίδιο και τα πλάσματα που θα επιζήσουν από πυρηνικό όλεθρο. Δείτε πώς θα ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες, χωρίς χημείες.
Πώς θα δολοφονήσετε φυσικά τις κατσαρίδες
Είναι βράδυ, σηκώνεστε για να πάτε τουαλέτα και εκεί που αμέριμνοι κάνετε σχέδια στη λεκάνη το μάτι σας πιάνει στην άκρη της μπανιέρας μια μαύρη σκιά. Ναι, είναι αυτό που είχατε ξεχάσει τόσους μήνες πως υπάρχει.

Το δημιούργημα που ο Κύριος έπλασε για να ταλαιπωρήσει τον άνθρωπο: τη σιχαμένη κατσαρίδα.

Γενικά δεν έχουμε θέμα με τα πλάσματα του Κυρίου, καθώς όλα «εν σοφία εποίησε». Το συγκεκριμένο όμως μοιάζει να το δημιούργησε για να μας ταλαιπωρεί. Και σα να μην έφτανε αυτό, κάποιες από αυτές τις προίκισε με φτερά για να κάνει ακόμα πιο εφιαλτικές τις νύχτες μας.

Όλοι έχουμε μια ιστορία τρόμου να διηγηθούμε με κατσαρίδα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να δούμε πώς μπορούμε να τις ξεφορτωθούμε χωρίς χημικά, μια και καλή.

Σημειωτέον, μαζί με τα παρακάτω, φροντίστε να μην αφήνετε άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη, σκουπιδάκια φαγώσιμα στους χώρους και σκουπίδια για πολλές μέρες. Άλλο που δε θέλουν οι άτιμες για να εφορμήσουν ωσάν κομάντο στο σπίτι σας.

Φύλλα δάφνης

Τα απεχθάνονται όπως ο Δράκουλας τα σκόρδα. Δε γνωρίζουμε τι γίνεται με τον σταυρό, μιας και προφανώς είναι έντομα του Διαόλου, όμως μπορείτε να κάνετε την αρχή τοποθετώντας δαφνόφυλλα κοντά στα μέρη που συχνάζουν- ντουλάπια, μπάνιο, μπαλκονόπορτες.

Αμμωνία

Η μυρωδιά της τις απωθεί. Φτιάξτε λοιπόν ένα αντι-κατσαριδικό μείγμα με δύο φλιτζάνια αμμωνία σε έναν κουβά νερό και αδειάστε το στον νεροχύτη ή τη μπανιέρα.

Πιπέρι, σκόρδο και κρεμμύδι

Μυρωδιά που θα σκότωνε και άνθρωπο, έχει εξίσου απωθητική δράση και για τα σιχαμένα αυτά έντομα. Φτιάξτε μείγμα από μια κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν σε σκόνη, μία σκελίδα σκόρδο και ένα λιωμένο κρεμμύδι, μέσα σε ένα λίτρο νερού. Προσθέστε μία κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι και εφαρμόστε στα μέρη που συχνάζουν για να τις ξεφορτωθείτε μια και καλή.

Αγγούρι

Το απεχθάνονται εξίσου με τα φύλλα δάφνης, οπότε κόψτε μερικές φέτες και αφήστε τις σε σημεία που τους αρέσει να πηγαίνουν. Το υπόλοιπο τρίψτε το μέσα στο τζιν τόνικ και απολαύστε το ελεύθεροι εγνοιών στο μπαλκόνι σας.

Ναφθαλίνη

Τη σιχαίνονται οι σκώροι, τα μυρμήγκια και – ευτυχώς- οι κατσαρίδες. Με ένα σμπάρο, τρία τριγόνια.

Νεπέτα

Γνωστή και ως γλήχωμα το γαλεόφιλον, η νεπέτα είναι ένα ποώδες φυτό το οποίο εκτός από αστείο όνομα απωθεί τις κατσαρίδες, οι οποίες δεν γουστάρουν τη μυρωδιά της. Είναι μη τοξική για ανθρώπους και ζώα και μπορείτε να την βάλετε σε μικρά σακουλάκια τα οποία θα διασπείρετε στις περιοχές που θρασύτατα επισκέπτονται.

Και αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, τότε για τους τολμηρούς υπάρχει πάντα η – εξίσου φυσική - λύση της…



«Οπλίστε» κρατώντας τη με το δεξί σας χέρι (ή αριστερό, αναλόγως), κεντράρετε το σατανικό έντομο τη στιγμή που στέκεται ακίνητο σχεδιάζοντας την επόμενη κίνησή του και απελευθερώστε όλο σας το μένος για να το κάνετε ένα με το έδαφος. Μπορείτε αν θέλετε μετά να αφήσετε το κουφάρι του έξω από την πόρτα ή το παράθυρό σας για παραδειγματισμό.

Πέρα από την πλάκα, πέσαμε τυχαία πάνω σε ποστ του FB, στο οποίο παθών χρήστης αναφέρει πως φυλάκισε κατσαρίδα σε πλαστικό κουτί άγραφου CD και την μετέφερε στο μπαλκόνι. Η κατσαρίδα άντεξε ζωντανή περί τις 2 εβδομάδες, όμως το εκπληκτικό ήταν πως όσες φίλες της την επισκέπτονταν πέθαιναν (!) περιμετρικά του κουτιού.

Δε γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να δοκιμάσεις με αυτά τα πλάσματα. Μια δοκιμή ίσως την αξίζει η συγκεκριμένη μέθοδος.

Καλές μάχες, σύντροφοι! Καλοκαίρι είναι, θα περάσει.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Ν. Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v