Εδώ τα πάντα είναι δωρεάν!

Δείτε πέντε τρόπους να μάθετε πράγματα εντελώς δωρεάν online… και όχι μόνο, σε μια άκρως χρήσιμη λίστα γεμάτη τζάμπα γνώση.
Εδώ τα πάντα είναι δωρεάν!
Δωρεάν μαθήματα στην Αθήνα
Παραδοσιακοί χοροί στους δήμους, μαθήματα για ένα σωρό χόμπι και δραστηριότητες σε πολιτιστικά κέντρα, σεμινάρια στο ΚΠΙΣΝ, θεατρικά εργαστήρια και πολλές ακόμη ευκαιρίες για γνώση και επιμόρφωση στην Αθήνα.

Δωρεάν μαθήματα online
Ζωγραφική για αρχάριους, μαθήματα πιάνου ονλάιν, οδηγίες για επίδοξους φωτογράφους, μέχρι και… πλέξιμο είναι μερικές από τις δραστηριότητες, τα μυστικά των οποίων μπορείτε να ξεκλειδώσετε στις διευθύνσεις που συγκεντρώσαμε στο παραπάνω link.

Δωρεάν ιντερνετικά εργαλεία
Μάθετε τα SOS του προγραμματισμού στο ίντερνετ, πώς να επεξεργάζεστε φωτογραφίες, πώς να κατεβάσετε δωρεάν παρτιτούρες, πώς να διαχειρίζεστε καλύτερα τα χρήματά σας ή να ακούτε δωρεάν μουσική.

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών 
Εδώ έχουμε συγκεντρώσει όλες τις ιστοσελίδες που «τρέχουν» δωρεάν προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών, στα οποία θα προχωράτε με τους δικούς σας ρυθμούς και με βάση τις δικές σας ανάγκες.

Δωρεάν ξεναγήσεις
Οι ξεναγήσεις του δήμου Αθηναίων σταμάτησαν για την καλοκαιρινή περίοδο (από φθινόπωρο πάλι), αλλά θα βρείτε αρκετές ομάδες που διοργανώνουν δωρεάν ξεναγήσεις στην Αθήνα αυτό το διάστημα. Οι atenistas για παράδειγμα ετοιμάζουν αυτή την Κυριακή 14/5 ένα open walk στις αυλές της Αθήνας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v