Αποκριάτικες στολές για όσους δεν έχουν λεφτά

Οι Απόκριες σας βρήκαν με ελάχιστα ή καθόλου χρήματα προς μασκάρεμα; Μην πτοείστε. Λύσεις υπάρχουν.
Αποκριάτικες στολές για όσους δεν έχουν λεφτά

Μπορεί επί ΠΑΣΟΚ να επενδύαμε μέχρι και 50€ για να πάρουμε μια καθωσπρέπει στολή με όλα τα κομφόρ, όμως με την παρούσα κατάσταση οι Απόκριες με ΣΥΡΙΖΑ χρειάζονται περικοπές.

Επίσης, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν στολές τύπου Ζορό, Μωρό, Catwoman, Νοκοκόμα και Πειρατής.

Αν τα χρήματα στο πορτοφόλι σας είναι είδος υπό εξαφάνιση όμως έχετε διάθεση και μεράκι να ντυθείτε φέτος στις Αποκριές και να εκπλήξετε ευχάριστα τους φίλους σας, υπάρχουν λύσεις με ελάχιστα ή καθόλου έξοδα.

Παρακάτω παραθέτουμε μερικές και αναμένουμε τις δικές σας προτάσεις για Απόκριες με ΣΥΡΙΖΑ.

Τάκης Τσουκαλάς: Περούκα μπουκλωτή γκρίζα (ή μαύρη αν ντυθείτε «νέος» Τσουκαλάς), τζιν τζάκετ, τζιν παντελόνι, γυαλιστερό παπούτσι. Απαραιτήτως πριν την έξοδο κλικ εδώ για ενημέρωση σχετικά με τις καλύτερες στιγμές/ατάκες του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μια αμάνικη μπασκετική φανέλα, σορτσάκι μπασκετικό, ψηλές κάλτσες και μπογιά προσώπου χρώματος καφέ αρκούν για να μεταμορφωθείτε στο πρόσωπο των ημερών.

Τάσος Ποτσέπης: Μαλλί – λοκατζή, έξτρα small μπλουζάκι για να διαγράφεται ακόμα και η παραμικρή τρίχα στο στέρνο και ακόμα πιο στενό τζιν. Απαραιτήτως φιλάτε δικέφαλους ανά 5-10 λεπτά για να γίνετε ακόμα πιο πειστικοί.

Grumpy Cat: Ευκολάκι. Τύπωστε/κόψτε/άνοιξτε τρύπες για μάτια/στόμα σε μια φωτογραφία της πιο δημοφιλούς μίζερης γάτας του Ίντερνετ και μην μιλάτε σε άνθρωπο. 

Αρτέμης Σώρρας: Μπλε σκούρο σακάκι και ασορτί παντελόνι, μαλλί με ζελέ κολλημένο πίσω, πουκάμισο, αλλοπρόσαλη γραβάτα, μαξιλάρι μέσα από την κοιλιά και τυπωμένες σε χαρτί Α4 επιταγές όπως αυτή τις οποίες θα δίνετε σε περαστικούς και θαμώνες του πάρτι. Μαζί με λίγη περιποίηση στο μούσι γίνατε τσακ μπαμ ο απόγονος του Ποσειδώνα.

Ρεκόρ Γκίνες: Αρκούν μια μπλούζα της ομώνυμης μπύρας και μια μεζούρα ή ένα μέτρο για να μασκαρευτείτε στον πιο δημοφιλή οργανισμό καταγραφής ρεκόρ.

Απλώστρα: Αρκετά εύκολη στην υλοποίηση και οικονομική στολή. Θα χρειαστείτε ένα μεγάλο σεντόνι, σχοινί, και μερικά μανταλάκια στα οποία θα «πιάσετε» μερικές κάλτσες και εσώρουχα.

Error 404: Η στολή που ψάχνετε δεν βρέθηκε. Λύση τελευταίας στιγμής για όποιον δεν έχει τίποτα να διαθέσει πέρα από μια λευκή μπλούζα στο μπροστινό μέρος της οποίας θα γράψετε το λαοφιλές μήνυμα.

Άντε και του χρόνου!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v