Εύκολα και εντυπωσιακά DIY χτενίσματα για τις γιορτές

Έξι κατατοπιστικά βίντεο που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά χτενίσματα… σαν να τα έχει κάνει επαγγελματίας.

Εύκολα και εντυπωσιακά DIY χτενίσματα για τις γιορτές

Ποιος είπε ότι για να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα πρέπει να περάσετε πρώτα από το κομμωτήριο, πριν το πάρτι; Τα tutorials του YouTube να είναι καλά, και με λίγο χρόνο και πολλή όρεξη στη διάθεσή σας, μπορείτε να κάνετε θαύματα στα μαλλιά σας. Εμείς ξεχωρίσαμε έξι κατατοπιστικότατα βιντεάκια με βήμα προς βήμα οδηγίες για τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά μας χτενίσματα, και σας τα παρουσιάζουμε.

Εντυπωσιακός κότσος που θυμίζει φιογκάκι, για εσάς που αναζητάτε ένα ιδιαίτερο όσο και εντυπωσιακό χτένισμα για τα γιορτινά σας πάρτι



Αν προτιμάτε κάτι πιο απλό, αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπο, το βίντεο που ακολουθεί έχει τρία διαφορετικά χτενίσματα που μπορείτε να πετύχετε με ελάχιστη προσπάθεια.



Αν τα μαλλιά σας φτάνουν περίπου στο ύψος των ώμων, αυτό το χτένισμα με τις πλεξούδες που καταλήγουν σε κότσο είναι ιδανικό –και θα δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακό, αν το στολίσετε με ένα μεγάλο λουλούδι όπως αυτό στο βίντεο.



Χαριτωμένο, girlie και ιδανικό είτε τα μαλλιά σας φτάνουν περίπου στους ώμους είτε είναι πιο μακριά, αυτό το χτένισμα είναι εντυπωσιακό όσο και πανεύκολο.



Το χτένισμα που ακολουθεί είναι ιδανικό για μακριά μαλλιά με μπούκλες, που δεν «τιθασεύονται» εύκολα.



Αν τα μαλλιά σας είναι κοντά, αυτό το «χολιγουντιανό» χτένισμα είναι ό,τι πρέπει για να εντυπωσιάσετε στα γιορτινά πάρτι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v