Boost your Career: Κερδίστε δωρεάν σεμινάρια!

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα καριέρας και προσωπικής ανάπτυξης σας υποστηρίζει για να απογειώσετε την καριέρα σας.
Boost your Career: Κερδίστε δωρεάν σεμινάρια!

Αισθάνεστε ότι η επαγγελματική σας εξέλιξη δεν προχωράει όπως θα θέλατε;

Έχετε δυνατότητες και ταλέντα που δεν έχετε αξιοποιήσει και θέλετε να κάνετε κάτι γι’ αυτό;

Θέλετε να ενταχθείτε στην αγορά εργασίας αλλά δεν νιώθετε έτοιμοι;

Ένα πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης με κατεύθυνση την καριέρα, έχει τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά και εγγυάται την σωστή προετοιμασία όσων θέλουν να διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας. Για περιορισμένο αριθμό θέσεων προσφέρεται με -50% έκπτωση.

Πρόκειται για το πρωτοποριακό πρόγραμμα Boost your Career το οποίο επιμελείται η Πιστοποιημένη Coach Μαρία Παπάζογλου, η οποία, μαζί με μία ομάδα έμπειρων ειδικών από τον χώρο της εκπαίδευσης, της προσωπικής ανάπτυξης, των social media και του επιχειρήν, θα προετοιμάσουν τους συμμετέχοντες να διεκδικήσουν σωστά το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα.

Το πρόγραμμα αυτό εστιάζει σε θέματα ανάδειξης των ταλέντων που όλοι κρύβουμε μέσα μας, στοχοθεσίας, θετικής ψυχολογίας, time management, καθώς επίσης και στο πώς μπορεί κάποιος να παρουσιάσει τον εαυτό του με επαγγελματική αυτοπεποίθηση. Δίνει επίσης πρακτικές εισηγήσεις για τη δομή ενός σωστού βιογραφικού που θα διαφοροποιήσει τους συμμετέχοντες από τον ανταγωνισμό καθώς και την προετοιμασία για μια συνέντευξη στην αναζήτηση εργασίας. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να εμπνεύσει και να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες να αναγνωρίσουν τα ταλέντα τους ώστε να τα αξιοποιήσουν κατάλληλα και να δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα τους.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 3 ημέρες 6, 7 και 28 Μαΐου και θα διεξαχθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο της Globaltraining, δίπλα στη στάση μετρό «Χολαργός». Για όσους βρίσκονται εκτός Αθήνας, θα υπάρχει η δυνατότητα live online συμμετοχής. Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει και για περιορισμένο αριθμό θέσεων προσφέρεται έκπτωση -50%.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.boostyourcareer.gr

Περισσότερα για την Coach Μαρία Παπάζογλου στο www.mariapapazoglou.com, FACEBOOK και YOUTUBE.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v