Sites ευρέσεως εργασίας: Η δουλειά των ονείρων μας μ'ένα "κλικ"

Διανύοντας μία περίοδο γενικότερων ανακατατάξεων, η ανεύρεση της δουλειάς των ονείρων μας είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσει καλά η σεζόν. Όλα τα ελληνικά sites ευρέσεως εργασίας που θα μας οδηγήσουν σ'αυτήν.
Sites ευρέσεως εργασίας: Η δουλειά των ονείρων μας μένα κλικ
Έχουμε ξαναμιλήσει για τα πολλά καλά του Διαδικτύου (και τα πολλά κακά του φυσικά) και το έχουμε εκθειάσει ως προς τις άπειρες δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρει στον χρήστη. Όταν, μάλιστα, η επικοινωνία αυτή μπορεί να δώσει σε κάποιον τη δυνατότητα να αναζητήσει -και ενδεχομένως να αποκτήσει- τη δουλειά των ονείρων του εύκολα και γρήγορα, η χρηστικότητα του internet αποκτά… θεϊκή σημασία.

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ήδη κάποια από τα μεγαλύτερα sites ευρέσεως εργασίας στην Ελλάδα, κάποιοι έχουμε βρει δουλειά μέσω αυτών, ενώ κάποιοι άλλοι ακόμα περιμένουν ελπίζοντας. Επειδή, όμως, η αγορά εργασίας είναι μεγάλη και δεν καλύπτονται όλες οι θέσεις μόνο από τα γνωστά sites, με αποτέλεσμα να «διαφημίζονται» δουλειές που ούτε καν φαντάζεστε, συγκεντρώσαμε σήμερα όλα τα έγκυρα sites ευρέσεως εργασίας του ελληνικού internet και δίνουμε πληροφορίες για το καθένα.

Ετοιμάστε, λοιπόν, τα ψηφιακά βιογραφικά σας και στείλτε τα σε όσο περισσότερες διευθύνσεις σας ενδιαφέρουν. Η ιδανική δουλειά για εσάς μπορεί να βρίσκεται κάπου εκεί… μέσα.

Ιδιωτικός τομέας

Intrajobs: Μπορείτε να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας και να αναζητήσετε την κατάλληλη θέση για εσάς ή να αφήσατε το intrajobs.com να ψάξει για εσάς.

Jobseeker: Παρουσίαση διαθέσιμων θέσεων εργασίας ιδιωτικού τομέα καθώς και δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εύρεση εργασίας από τον ίδιο χρήστη.

Justjobs: Ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα με δυνατότητα επιλογής τρόπου καθώς και κριτηρίων στοχευμένης αναζήτησης.

JobinGreece: Παρουσίαση διαθέσιμων θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα και δυνατότητα καταχώρησης βιογραφικού.

Καριέρα: Εύρεση θέσεων εργασίας ιδιωτικού τομέα με τη χρήση κριτηρίων αναζήτησης καθώς και δυνατότητα εισαγωγής βιογραφικού σημειώματος από το χρήστη.

Skywalker: Περιέχει πληθώρα θέσεων εργασίας ιδιωτικού τομέα, η αναζήτηση των οποίων πραγματοποιείται μέσα από κατηγοριοποίηση των θέσεων ανά επιστήμη και ειδικότητα. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα προώθησης του βιογραφικού από τον ίδιο το χρήστη.

Stelechi: Ιστοσελίδα εύρεσης θέσεων εργασίας στελεχιακού δυναμικού στον ιδιωτικό τομέα με κύρια φιλοσοφία την κατηγοριοποίηση της αναζήτησης σε κάποιους βασικούς τομείς της αγοράς εργασίας.

Δημόσιος τομέας

Διορισμός: Πύλη Αναζήτησης Εργασίας στο Δημόσιο τομέα, στην Εκπαίδευση, στο Ευρύτερο Δημόσιο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Περιλαμβάνει, προκηρύξεις, δελτία τύπου, θέματα εξετάσεων και έντυπα που χρησιμοποιούν οι υποψήφιοι για τις αιτήσεις τους σε θέσεις εργασίας. Εκτός των ανωτέρω καθημερινά ανανεώνεται με άρθρα Επικαιρότητας και νέες συμβάσεις εργασίας από δημόσιους οργανισμούς.

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού - Α.Σ.Ε.Π: Εκεί, πέρα από τις προκηρύξεις διαγωνισμών με διαδικασίες που διεξάγονται από το ΑΣΕΠ και τις προκηρύξεις διαγωνισμών φορέων που ελέγχονται από το ΑΣΕΠ, μπορείτε να αναζητήσετε θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα μέσω των tabs «Θέσεις Εργασίας» και «Εύρεση Εργασίας».

Επιπλέον Ενημέρωση και Αγγελίες

Εφημερίδα "Δημοσιογραφικά": Πρόκειται για έναν δίαυλο επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο με κάποιον που θέλει να ενημερωθεί άμεσα, έγκαιρα και με απόλυτη εγκυρότητα για τις εξελίξεις στην Εκπαίδευση και την Απασχόληση.

Καθημερινή Εφημερίδα για την απασχόληση και την εκπαίδευση: H proslipsis.gr είναι η πρώτη στην Ελλάδα αμιγώς διαδικτυακή εφημερίδα για τις ευκαιρίες στην απασχόληση και στην εκπαίδευση. Το δυναμικό της εφημερίδας συνθέτουν έγκριτοι δημοσιογράφοι, με πολυετή παρουσία στον καθημερινό και περιοδικό Τύπο, και εξωτερικοί συνεργάτες, καταξιωμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες από όλους σχεδόν τους επιστημονικούς και επαγγελματικούς χώρους.

Ο.Α.Ε.Δ.: Η ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ παρέχει πληροφορίες για θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, επιδόματα – παροχές, νέες δράσεις και προγράμματα καθώς και θέματα οδηγού του πολίτη.

Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Αθηνών: Ενημέρωση προς τα μέλη του Πανεπιστημίου Αθηνών (φοιτητές, απόφοιτους, ερευνητές και μέλη ΔΕΠ) για θέματα που σχετίζονται με την έρευνα και την εκπαίδευση, με τους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους, καθώς και για πιθανές ευκαιρίες απασχόλησης. Επιπλέον, παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής για τον σχεδιασμό σταδιοδρομίας, όπως επίσης και προσωπικής υποστήριξης και ενθάρρυνσης.

Zhteitai: Ιστοσελίδα η οποία περιέχει όλες τις προκηρύξεις του δημοσίου, αλλά και πληθώρα πληροφοριών για εργασιακά και όχι μόνο θέματα.

E.M.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v