Το μάνατζμεντ μιας οικογενειακής επιχείρησης στο ALBA

Μία πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη διοργανώνει το ALBA Graduate Business School με ομιλητή τον καθ. Πανίκκου Πουτζιούρη και θέμα τις "10 Εντολές του Μάνατζμεντ μιας Οικογενειακής Επιχείρησης", την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου.  
Το μάνατζμεντ μιας οικογενειακής επιχείρησης στο ALBA
To Τμήμα Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Στελεχών του ALBA Graduate Business School διοργανώνει ειδική διάλεξη του Καθ. Πανίκκου Πουτζιούρη, Αναπληρωτή Καθηγητή Επιχειρηματικότητας και Οικογενειακών Επιχειρήσεων, CIIM Business School, Κύπρος και Επισκέπτη Καθηγητή στο Manchester Business School, Ηνωμένο Βασίλειο, με θέμα:

«Οι 10 Εντολές του Μάνατζμεντ μιας Οικογενειακής Επιχείρησης», την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00-20.00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του ALBA (Λεωφ. Αθηνάς & Άρεως 2Α, Βουλιαγμένη). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

Έρευνες έχουν αποκαλύψει ότι μόνο μία στις δέκα οικογενειακές επιχειρήσεις θα φτάσουν την 3η γενιά οικογενειακής ιδιοκτησίας. Για να θριαμβεύσουν, οι οικογενειακές επιχειρήσεις χρειάζονται ένα πολυδιάστατο οικογενειακό και επιχειρηματικό πλάνο ανάπτυξης. Αυτό εξελίσσεται με τον καιρό, και συχνά παίρνει διάφορες μορφές, ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης, την πολυπλοκότητα του συστήματος κυριότητας και της επιχειρηματικής δομής, και φυσικά, τις επιχειρηματικές επιδιώξεις σχετικά με τη συνέχιση της οικογενειακής επιχείρησης.

Η διάλεξη απευθύνεται κυρίως σε ιδιοκτήτες-μάνατζερ οικογενειακών επιχειρήσεων που αναζητούν επιχειρηματική επιτυχία, σταθερή στην πάροδο των γενεών. Κατά τη διάρκεια της διάλεξης ο Καθ. Π Πουτζιούρης θα παρουσιάσει τον δεκάλογο του Μάνατζμεντ μιας οικογενειακής επιχείρησης, καθώς και τα σημαντικότερα στοιχεία των καλύτερων πρακτικών και τακτικών τα οποία θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους οι μάνατζερ οικογενειακών επιχειρήσεων ώστε να διασφαλίσουν την ανάπτυξη της επιχείρησής τους διατηρώντας τη σε επιχειρηματική εγρήγορση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διάλεξη καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, 2008, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Σόφη Δημτριάδου, τηλ. 210 8964531, e-mail: [email protected].
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v