10 πράγματα που θα καταλάβεις αν γεννήθηκες τεμπέλης

«Τεμπέληδες» μας λένε οι άλλοι. Εμείς κάνουμε απλώς σοφή διαχείριση των δυνάμεων και της ζωής μας, που είναι πολύ μικρή για να είναι κουραστική.
10 πράγματα που θα καταλάβεις αν γεννήθηκες τεμπέλης
Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε δουλεύοντας, καθαρίζοντας, σιδερώνοντας, κάνοντας γενικώς οτιδήποτε πέρα από το να περνάμε καλά. «Τεμπέληδες», είπατε; Προτιμούμε τον όρο «σοφοί διαχειριστές δυνάμεων». Κι αυτές είναι δέκα αλήθειες βγαλμένες από την ζωή μας.

Στην κρεβατοκάμαρα κάθε τεμπέλη που σέβεται τον εαυτό του υπάρχει μια καρέκλα ή πολυθρόνα που εξυπηρετεί έναν και μόνο σκοπό:



Μια από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις της ανθρωπότητας είναι τα χάρτινα πιάτα και τα πλαστικά μαχαιροπίρουνα.

Η τεμπελιά σε πολλές περιπτώσεις είναι εφευρετικότητα. Γιατί να πλύνεις κουτάλια όταν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς;



Ποτέ δεν καταλάβαμε τον καυγά για το χαρτί υγείας προς τα μέσα ή προς τα έξω. Η θέση του χαρτιού υγείας είναι μία, και είναι αυτή.



Σοβαρά τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που κάθονται να σβήσουν (ή, θεός φυλάξοι, να διαβάσουν) ένα-ένα τα e-mail τους;



Αν αναγνωρίζεις τι είναι αυτό, είσαι δικός μας.



Αν πάλι όχι, να βοηθήσουμε: Ξεκινάτε να μιλάτε με μηνύματα, στην πορεία ένας από τους δύο βαριέται να γράφει, μετά βαριούνται και οι δύο, αλλά κανείς από τους δύο δεν μπαίνει στον κόπο να πάρει τηλέφωνο. Η λύση λέγεται voice message.

Όταν χρειάζεται να ξεφορτώσουμε το αυτοκίνητο, γυρνώντας από το σούπερ μάρκετ, όλοι είμαστε ο Χουλκ, προκειμένου να γλιτώσουμε τα δύο πήγαινε-έλα.



Νιώθεις τα βλέφαρά σου να κλείνουν και τον ύπνο να σε παίρνει γλυκά στον καναπέ. Αλλά έχεις ξεχάσει να πάρεις σκεπάσματα. Τεμπελιά… λύσεις κατεργάζεται.



Η φύση δεν μας έδωσε μόνο χέρια, αλλά και πόδια, για όλες εκείνες τις φορές που το τηλεκοντρόλ είναι μακριά, και βαριόμαστε να σηκωθούμε.



Πηγή: Buzzfeed

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v