Οργανωμένα camping κοντά στην Αθήνα

Πέντε οργανωμένα camping μια ανάσα από την Αθήνα για να κάνετε διακοπές στη φύση... χωρίς να ξενιτευτείτε.
Οργανωμένα camping κοντά στην Αθήνα
Στο Σούνιο, στις ακτές του Κορινθιακού ή της Εύβοιας ή ακόμα και στα βόρεια προάστια της Αθήνας, εντοπίζουμε πέντε οργανωμένα camping για να περάσετε ένα σαββατοκύριακο στη φύση μια ανάσα από την πόλη.

Βάκχος, Σούνιο 
Λεωφόρος Λαυρίου-Σουνίου, τηλ: 2292039572

Στην νοτιοανατολική άκρη της Αττικής, μεταξύ Σουνίου και Κάτω Ποσειδωνίας, ο Βάκχος παραμένει ανοιχτό όλο τον χρόνο παρέχοντας όλα όσα περιμένετε από ένα καλό οργανωμένο camping: Άφθονες θέσεις για σκηνές, τις οποίες μπορείτε αν θέλετε να βρείτε έτοιμες, στημένες και εξοπλισμένες, καθαρές τουαλέτες, μαγειρεία και barbecue, σνακ μπαρ με δωρεάν wifi, πλυντήρια, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις περισσότερες θέσεις σκηνών, ψυγεία και καταψύκτες, παιδική χαρά, οθόνη για προβολές, φύλαξη αντικειμένων και πολλές ακόμη υπηρεσίες. Οι τιμές για τους ενηλίκους είναι στα 7,50€ ανά διανυκτέρευση, 4,50€ για παιδιά 4-10 ετών, και ο χώρος σκηνής στοιχίζει 7-8€ τη βραδιά. Ενοικιάζονται και τροχόσπιτα από 35€.

Γλάρος, Άγιοι Θεόδωροι 
61ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, Άγιοι Θεόδωροι, τηλ: 2296 062805

Μόλις 48 χιλιόμετρα από την Αθήνα, στην περιοχή της Κινέτας και με δική του ιδιωτική παραλία, το camping του Γλάρου παρέχει θέσεις για σκηνές, καθώς και στούντιο, επιπλωμένα αντίσκηνα και ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα κάποια εκ των οποίων είναι παραθαλάσσια, διαθέτουν τηλεόραση και κλιματισμό. Δωρεάν wifi παρέχεται σε όλους τους χώρους, ενώ επιτρέπονται και τα κατοικίδια. Διατίθνενται επίσης εγκαταστάσεις barbecue, κήπος, χώρος φύλαξης αποσκευών, υπηρεσία πλυντηρίου, μίνι μάρκετ, σνακ μπαρ, ενώ η περιοχή ενδείκνυται για καταδύσεις, ποδηλασία ή ψάρεμα. Οι τιμές για τις θέσεις camping κυμαίνονται στα 17€ ανά δύο άτομα. 

Νέα Κηφισιά
Ποταμού 60, Νέα Κηφισιά, τηλ: 210 80 755 79

Μια ανάσα από την Αθήνα, και… μισή από τα βόρεια προάστια, το camping της Νέας Κηφισιάς βρίσκεται στην περιοχή Αδάμες, στις παρυφές της Πάρνηθας και μπορεί να μην βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, αλλά είναι μέσα στη φύση και εξαιρετικά οργανωμένο: Διαθέτει άφθονες θέσεις κατασκήνωσης κάτω από τα πεύκα και τις λεύκες, καθαρές τουαλέτες και ντουζιέρες καθώς και μια εξωτερική πισίνα για να μη στερηθείτε τις βουτιές. Οι τιμές κατ’ άτομο είναι 8€, για κάθε παιδί στα 5€ και η ενοικίαση σκηνής ξεκινά από τα 5€ τη βραδιά.

Club Αγία Άννα, Εύβοια 
Αγία Άννα, Βόρεια Εύβοια, τηλ. 2227097250, 2227097185

Θα χρειαστεί να οδηγήσετε περί τις δύο-δυόμιση ώρες από την Αθήνα ως την Βόρεια Εύβοια, αλλά θα αποζημιωθείτε όχι μόνο τη φύση και τις παραλίες της περιοχής, αλλά και με την οργάνωση του Club της Αγίας Άννας. Το συγκεκριμένο camping διαθέτει εκτός από τις κλασικές επιλογές, πολυτελείς σκηνές, καμπάνες με ιδιωτική αυλή, πισίνα με μπαρ, παιδότοπους, προγράμματα δραστηριοτήτων και προβολών με ειδικούς παιδαγωγούς, εγκαταστάσεις καλοκαιρινών σπορ, περιοχή για μπάρμπεκιου, τέσσερα διαφορετικά εστιατόρια και πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους. Τον Αύγουστο, η διανυκτέρευση κατ’ άτομο στοιχίζει 9€, η θέση σκηνής 8-10€ ενώ τα παιδιά ως 12 ετών μένουν δωρεάν.

Αλκυόνη, Λουτράκι 
Σχινός Κορινθίας, τηλ: 2744057294

Σε μια έκταση 50 στρεμμάτων, πλάι στην παραλία του Σχινού, λιγότερο από μία ώρα από το κέντρο της Αθήνας, το camping της Αλκυόνης διαθέτει πάνω από 150 θέσεις κατασκήνωσης, τέσσερα συγκροτήματα τουαλετών, δικό του beach bar, ταβέρνα, ενώ κοντά του βρίσκονται δασικά μονοπάτια για τους φυσιολάτρεις και το φημισμένο Cariocas beach bar για τους φίλους της νυχτερινής διασκέδασης στην παραλία. Οι τιμές είναι 5,40€ ανά άτομο για τους ενήλικους και 3,30€ για παιδιά άνω των τεσσάρων ετών, και για την σκηνή στα 6,50€ τη βραδιά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v