Τα πιο φτηνά αεροπορικά για weekends στην Ευρώπη

Δώδεκα Σαββατοκύριακα σε μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς της Ευρώπης, με αεροπορικά εισιτήρια κάτω από 100€ μετ’ επιστροφής.
Τα πιο φτηνά αεροπορικά για weekends στην Ευρώπη
Το έχετε πάθει κι εσείς, να χαίρεστε κάθε φορά που ανακοινώνονται προσφορές για εισιτήρια από τις αεροπορικές εταιρίες, αλλά μόλις μπαίνετε για να κλείσετε κάποιο Σαββατοκύριακο, συνειδητοποιείτε ότι τις συγκεκριμένες ημέρες οι τιμές των πτήσεων εξακολουθούν να βρίσκονται «στο θεό»;

Τις περισσότερες φορές είναι όντως έτσι. Αλλά εμείς ψάξαμε και εντοπίσαμε εκείνες τις φορές… που δεν είναι. Και συγκεντρώσαμε δέκα πτήσεις σε ευρωπαϊκούς προορισμούς που αναχωρούν Παρασκευή και επιστρέφουν Κυριακή, με τιμές κάτω από τα 100€ μετ’ επιστροφής για το προσεχές διάστημα (Φεβρουάριο και Μάρτιο). Σημειώστε ότι, καλώς ή κακώς, στις περισσότερες περιπτώσεις οι πτήσεις είναι πρωινές, οπότε ίσως χρειαστεί να πάρετε άδεια την Παρασκευή, αν εργάζεστε. Σε κάποιες περιπτώσεις – τις οποίες επισημαίνουμε παρακάτω - οι ώρες είναι πιο βολικές.

Σημείωση: Στις τιμές περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι και δωρεάν χειραποσκευή, αλλά όχι παραδοτέα αποσκευή, αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με αποδράσεις Σαββατοκύριακου, η χωρητικότητα των χειραποσκευών είναι υπεραρκετή.

Η Ryanair μας πετάει…

…στις Βρυξέλλες από 63€
Την τιμή εντοπίσαμε για παράδειγμα το Σαββατοκύριακο 10-12 Μαρτίου.

…στη Σόφια από 33€
Η πιο χαμηλή τιμή που εντοπίσαμε για Σαββατοκύριακο στο εξωτερικό, ισχύει για 10-12 Μαρτίου, αλλά και τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, οι τιμές κυμαίνονται στα 41€.

…στο Βερολίνο από 49€
Την συγκεκριμένη τιμή εντοπίσαμε στις αρχές Μαρτίου (το Σαββατοκύριακο 3-5/3), αλλά και τον Φεβρουάριου η τιμή είναι κάτω από το φράγμα των 100€, (στα 88€ για 17-19/2).

…στην Μπολόνια από 41€, στο Μιλάνο από 59€ και στη Ρώμη από 69€
Τις παραπάνω τιμές για μίνι αποδράσεις στις ωραιότερες ιταλικές πόλεις εντοπίσαμε για το Σαββατοκύριακο 3-5 Μαρτίου. Μάλιστα, στην περίπτωση της Ρώμης, οι ώρες είναι ιδιαίτερα βολικές, με αναχώρηση Παρασκευή μεσημέρι και επιστροφή Κυριακή βράδυ.

…στη Βαρσοβία από 47€
Στην πολωνική πρωτεύουσα πετάμε σε αυτή την τιμή το Σαββατοκύριακο 10-12 Μαρτίου, με αναχώρηση Παρασκευή μεσημέρι και επιστροφή Κυριακή απόγευμα.

…στο Βουκουρέστι από 43€
Μέσα στον Φεβρουάριο, η ρουμανική πρωτεύουσα έρχεται κοντά μας (ή μάλλον εμείς σε αυτή) με 66€ (για 17-19/2), αλλά εντοπίσαμε ακόμα χαμηλότερη τιμή (τα 43€ που αναφέραμε πιο πάνω) για τον Μάρτιο.

Η Aegean μας πετά…

…στο Βελιγράδι, από 95,59€
Την τιμή εντοπίσαμε τον Μάρτιο, και συγκεκριμένα για τις 17-19/3, με βολικές ώρες Παρασκευή και Κυριακή απόγευμα αντίστοιχα.

…στην Κωνσταντινούπολη, από 87,22€
Την συγκεκριμένη τιμή (αν και με πρωινή πτήση αναχώρησης) εντοπίσαμε τον Φεβρουάριο (24-26/2), αλλά και τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 100€.

…στη Λάρνακα από 88,48€
Στα τέλη Μαρτίου, ταξιδεύουμε στην Κύπρο με αυτή την τιμή (την εντοπίσαμε για το Σαββατοκύριακο 31/3-2/4).

Η Easyjet μας πετά…

…στο Λονδίνο από 87,65€
Την πιο συμφέρουσα τιμή για Σαββατοκύριακο στη βρετανική πρωτεύουσα εντοπίσαμε στην Easyjet στις 24-26/3, και μάλιστα με βολικότατη αναχώρηση την Παρασκευή αργά το απόγευμα. Η επιστροφή είναι την Κυριακή το πρωί, αλλά υπάρχει και η επιλογή βραδινής πτήσης με 15€ επιπλέον.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v