Βερολίνο: Πρωτομαγιά σε κλίμα Final 4

Αυτος ο Μάης θα μπεί άκρως... μπασκετικά, με τις δύο μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες να κονταροχτυπιούνται για μία θέση στον τελικό της Euroleague. Βρήκαμε τα διαθέσιμα πακέτα για να συνδυάσετε την περιήγησή σας στην όμορφη πόλη, παρακολουθώντας παράλληλα τους συγκλονιστικούς αγώνες του Final4. Προλάβετε!
Βερολίνο: Πρωτομαγιά σε κλίμα Final 4
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Βερολίνο: η πόλη των αντιθέσεων και της Τέχνης. Μία μητρόπολη όπου το νέο "παντρεύεται" το παλιό, ένας προορισμός για όλα τα γούστα. Η πόλη- θρύλος της δεκαετίας του ’70 εξακολουθεί να αναζητά τη νέα της ταυτότητα και η αναζήτησή της αυτή της δίνει ένα επιπλέον ενδιαφέρον. Επισκεφτείτε το Bauhaus Archiv, όπου φιλοξενούνται τα πρωτότυπα των ιδεών του διάσημου καλλιτεχνικού ρεύματος, αλλά και το Pergamon Museum, στο οποίο έχει μεταφερθεί ολόκληρος αρχαίος ναός από την Πέργαμο. Περάστε μια βόλτα από το Kulturforum (το καταπληκτικό κτιριακό συγκρότημα- περιοχή που φιλοξενεί πολλές από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης) και θαυμάστε στην φημισμένη Alexander Platz, τον ψηλότερο πύργο-παρατηρητήριο στην Ευρώπη, τον Fernsehturn, με συνολικό ύψος 365 μέτρα, ορατό σχεδόν από παντού στο Βερολίνο.
 
Πολύ πιθανώς όλα τα παραπάνω να σας φαίνονται ψιλά γράμματα μπροστά στο μεγάλο αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί τις τρεις πρώτες μέρες του Μάη  στο εντυπωσιακό στάδιο O2 World. Δεν χρειάζεται να νιώθετε αμήχανα. Η πρόκριση των δύο ελληνικών ομάδων στο Final4 προκάλεσε... αμόκ στους έλληνες φίλαθλους οι οποίοι έσπευσαν να κλείσουν όλα τα διαθέσιμα αεροπορικά για εκείνες τις μέρες. 'Η... σχεδόν όλα, μιας και αρκετά ταξιδιωτικά γραφεία, διοργανώνουν τριήμερες και τετραήμερες εκδρομές στην πόλη του Βερολίνου, με αφορμή -τί άλλο- το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι τιμές είναι αρκετά "τσιμπημένες" και η διαθεσιμότητα περιορισμένη, γι'αυτό μεριμνήστε να κάνετε κράτηση εγκαίρως. Την ημέρα που γράφτηκε το άρθρο (Δευτέρα, 6 Απριλίου), υπήρχαν ακόμα διαθέσιμες θέσεις. Έχετε υπόψη σας ότι τα για τους ημιτελικούς και τον τελικό ξεκινάνε από 400€ (περιορισμένα) και φτάνουν ακόμα και μέχρι τα 680€ το άτομο!



Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού (ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π.) διοργανώνει τετραήμερη εκδρομή με απευθείας πτήση τσάρτερ για Βερολίνο. Η αναχώρηση θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης 30/04 και η επιστροφή Κυριακή βράδυ 03/05 αμέσως μετά τον τελικό. Η εκδρομή περιλαμβάνει 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* και 5*(λουξ) με πρωινό στο κέντρο του Βερολίνου, ξενάγηση με ελληνόφωνο ξεναγό, μεταφορές με πούλμαν και ασφάλεια αστικής ευθύνης. Τιμή: 775€ (ξενοδοχείο 4*) και 855€ (ξενοδοχείο 5*) συμπεριλαμβανομένων φόρων. Στις τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνονται τα εισιτήρια, τα οποία είναι όμως εξασφαλισμένα. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις 210-5247367.

Η Seretis Travel διοργανώνει εκδρομή από 30/4- 4/05 με charter της Aircycle. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει διαμονή για 4 βράδια σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, πρωινό μπουφέ, ξενάγηση στην πόλη, επίσκεψη στο μουσείο του Περγάμου και ασφάλεια αστικής ευθύνης. Τιμές: 745€/ άτομο το δίκλινο σε ξενοδοχείο 4* και 845€/άτομο σε ξενοδοχείο 5*. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου (115€) και εισιτήρια για τους αγώνες (από 400€/περιορισμένα).

Η wiki travel στην Θεσσαλονίκη, προσφέρει 3μερη, 4μερη και 5μερη εκδρομή με τιμές που ξεκινάνε από 690€ το τριήμερο, χωρίς φόρους και χωρίς την αγορά των εισητηρίων. Τα ξενοδοχεία είναι 4 και 5 αστέρων, ενώ στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και πρωινό. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες εκδρομές εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο 239 2073440.

Η Gs Travel έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για το final4 και το πακέτο για την 3μερη διαμονή στο Βερολίνο κοστίζει 630€ για δίκλινο δωμάτιο στο Crown Plaza Hotel και 810€ για μονόκλινο. Ξεχωριστά χρεώνονται οι τιμές των εισητηρίων που είναι 400, 663 και 883€. Επίσης, στις τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου (160€). Οι πτήσεις θα είναι με charter της Aegean κατά πάσα πιθανότητα, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει μέσα στην βδομάδα. Την ημέρα που γράφτηκε το άρθρο τα στοιχεία ήταν τα άνωθι. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε στο 210 37 16 300.

Το πακέτο της Manessis travel είναι υπό διαμόρφωση. Απ΄ότι μάθαμε πάντως οι τιμές θα είναι 645€ για τριήμερο, 695€ για τετραήμερο και 745€ για πενταήμερο στο Βερολίνο, ενώ δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια για τους αγώνες και οι φόροι αεροδρομίου. Όλες οι πτήσεις θα γίνουν με charter. Πληροφορίες: 210 3290100. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα πακέτα δεν έχουν εξασφαλισμένα εισιτήρια για τον τελικό, θα πρέπει να τα προμηθευτείτε εσείς οι ίδιοι από πριν.

Η 24Hours διοργανώνει εκδρομές για τους φίλους των δύο ομάδων με charter της Ολυμπιακής για 3,4 και 5 μέρες με τιμές που ξεκινάνε από 645€ το δίκλινο για τριήμερο, με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε εδώ τις εκδρομές για τους φίλους του Ολυμπιακού και εδώ τις εκδρομές για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται οι φόροι και τα εισιτήρια. Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2106964000.

Η Dream travel σε συνεργασία με την Grefis Holidays προσφέρει πακέτα 3,4 και 5 ημερών για τους φίλους του Ολυμπιακού με τιμές που ξεκινάνε από 645€ (3μερο σε δίκλινο, ξενοδοχείο 4*) και 875€ (5μερο σε δίκλινο, ξενοδοχείο 5*). Τα εισιτήρια για τους αγώνες είναι εξασφαλισμένα(400, 665, 885 και 1200€). Πληροφορίες κρατήσεις: 2103315621. Αναλυτικά οι εκδρομές εδώ.

H Travel Quest επίσης οργανώνει 3μερες και 5μερες εκδρομές για τους φιλάθλους και των δύο ομάδων με τιμές που ξεκινάνε από 645€ και 745€ αντίστοιχα. Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται οι φόροι και τα εισιτήρια για τους αγώνες. Πιο αναλυτικά, μπορείτε να δείτε τα πακέτα εδώ  ενώ αν θέλετε να κάνετε κράτηση, τηλεφωνήστε στο 210 - 6084340.

Οι εταιρείες  Signature Travel και Tui Travel, την ημέρα που επικοινωνήσαμε μαζί τους δεν είχαν διαμορφώσει ακόμα τα πακέτα, αλλά μας διαβεβαίωσαν ότι είναι ζήτημα ωρών. Επομένως, για να μάθετε τις δικές τους προσφορές δεν έχετε παρα να επικοινωνήσετε μαζί τους στα τηλέφωνα: 210 32 45 620 - 210 32 32 421(Signature) και 210.9495000 (Tui)

Κλείστε εγκαίρως λοιπόν
και εξασφαλίστε ένα καθαρά... μπασκετικό Σαββατοκύριακο Πρωτομαγιάς στην αρχοντικότερη πόλη της Γερμανίας, για εσάς και την οικογένειά σας, παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας ομάδες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v