ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

Σούπερ εκδρομές για να πιάσεις… το τσίπουρο

Τα ορεινά χωριουδάκια της Ελλάδας ετοιμάζουν μεγάλα γλέντια με άφθονο φρεσκοαποσταγμένο τσίπουρο και μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τους.

Οι πιο νόστιμες μονοήμερες για καλοφαγάδες

Κοψίδια, παϊδάκια, σπαλομπριζόλες, αλλά και βόλτες σε τέσσερις μονοήμερες ό,τι πρέπει για καλοφαγάδες.

Υπέροχες φθινοπωρινές αποδράσεις στην ελληνική φύση

Οι αμπελώνες της Νεμέας, τα δάση του Πηλίου, το τσίπουρο της Ευρυτανίας και το μεγαλείο των Μετεώρων μας δίνουν τις τέλειες αφορμές για φθινοπωρινά Σ/Κ.

Τέλεια Σ/Κ για να ερωτευτείτε ξανά

Στο Πήλιο, στην Καρδαμύλη, στην Ορεινή Κορινθία και στη Λίμνη Πλαστήρα οι τιμές είναι καλές, και τα Σαββατοκύριακά μας βουτηγμένα στο ρομάντζο.

Τα πιο ωραία νησιά για (σχεδόν) φθινόπωρο

Στην Αίγινα, την Εύβοια, την Κύθνο, την Άνδρο και (ω ναι) την Κρήτη, οι τιμές είναι χαμηλές και το καλοκαίρι έχει ακόμα μέλλον.

Σούπερ Σαββατοκύριακα με… βουνό και θάλασσα

Στον Όλυμπο, τον Πάρνωνα, το Πήλιο και τον Ταΰγετο, το πρωί πάμε για βουτιές και το απόγευμα για τσίπουρα κάτω από αιωνόβια πλατάνια.

Τα δάση που βρίσκονται δίπλα μας

Τα δάση γύρω από την Αττική ετοιμάζονται να πάρουν τα φθινοπωρινά τους χρώματα και εμείς τα επισκεπτόμαστε για πεζοπορίες σε ειδυλλιακά μονοπάτια, μια ανάσα από την πόλη.

Σούπερ θαλασσινά weekends στην Εύβοια

Βρίσκουμε τα πιο οικονομικά δωμάτια, τις ωραιότερες παραλίες και τα πιο νόστιμα ταβερνάκια σε κάθε γωνιά της Εύβοιας για τα τελευταία καλοκαιρινά μας σαββατοκύριακα.

Στις Σπέτσες το καλοκαίρι παίρνει παράταση

Η εμπειρία της Αρμάτας είναι ένας μόνο από τους λόγους για να παρατείνεις το καλοκαίρι σου στο νησί της Μπουμπουλίνας.

5 χωριά για σούπερ σαββατοκύριακα τον Σεπτέμβριο

Στη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, στην Ήπειρο και τη Θεσσαλία, πέντε γραφικά χωριουδάκια μας κλείνουν το μάτι για τα πρώτα ορεινά weekends της σεζόν.

SPONSORED LINKS

"Όταν το σκοτάδι είναι βαθύ, μπορείς να δεις τ’ αστέρια."

Charles Austin Beard, 1874-1948, Αμερικανός ιστορικός

  • 1967 - Εκδηλώνεται στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα, που θα αποτελέσει την αρχή της επτάχρονης Χούντας των Συνταγματαρχών.

© 2002-2018 MEDIA2DAY