ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

Τέλεια τριήμερα στο εξωτερικό κάτω από 250€

Γιορτάζουμε τον ερχομό της άνοιξης με τέσσερα τριήμερα στο εξωτερικό, που κοστίζουν λιγότερα από 250€ το άτομο. Ναι, αλήθεια.

Κοντινές παραλίες για βόλτες και ψαράκι

Καιρού επιτρέποντος παίρνουμε το αυτοκίνητο και «την κάνουμε» για τις πιο αναζωογονητικές βόλτες (και μάσες) με θέα θάλασσα.

Η Ορεινή Ναυπακτία είναι ένα όνειρο

Τα χωριά, η φύση, τα μονοπάτια, το φαγητό, οι δραστηριότητες, οι ζεστοί ξενώνες είναι μερικοί από τους λόγους που αξίζει να ανακαλύψετε την πανέμορφη Ορεινή Ναυπακτία.

Ξάνθη, Πάτρα και… αλλού: Σούπερ αποκριάτικες εκδρομές

Στην Ξάνθη, την Πάτρα, το Ρέθυμνο και τη Νάουσα, το καρναβάλι είναι η τέλεια αφορμή για εκδρομή –και δωμάτια, αν και περιορισμένα, υπάρχουν ακόμα.

Σούπερ ορεινά ΣΚ για να πιάσετε χιόνι

Κλείνουμε ραντεβού στις (χιονοδρομικές) πίστες και βολτάρουμε σε γραφικά χωριουδάκια στα πέριξ τεσσάρων χιονοδρομικών σε όλη την Ελλάδα.

Τα πιο ρομαντικά σαββατοκύριακα του χειμώνα

Τέσσερις σούπερ ιδέες για weekends στην Ελλάδα για να ρομαντζάρετε με το άλλο σας μισό ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα. Άλλωστε… Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει.

4 υπέροχα ήσυχα χωριουδάκια στην Ήπειρο

Στα Τζουμέρκα, τα Ζαγοροχώρια και τις κορυφές του Σμόλικα, τέσσερα χωριά μισοκρυμμένα στη φύση της Ηπείρου, για αξέχαστα Σαββατοκύριακα.

Τέλειες εκδρομές μία μόνο ώρα μακριά από την Αθήνα

Ιδανικές για μονοήμερες, αλλά και με ωραιότατους ξενώνες αν αποφασίσετε να μείνετε για Σαββατοκύριακο, τρεις υπέροχες εκδρομές… εδώ δίπλα.

Υπέροχα ελληνικά χωριά… μακριά απ’ όλους και απ’ όλα

Είναι κάποια Σαββατοκύριακα, που θέλετε να ξεφύγετε από τους πάντες και τα πάντα. Κι αυτά τα πέντε πανέμορφα χωριά εγγυώνται… την ησυχία σας.

5 υπέροχα χωριά στα βουνά της Πελοποννήσου

Στην Αρκαδία, τον Ταΰγετο, τον Πάρνωνα και τη Ζήρεια, τα χωριά είναι πανέμορφα, οι διαδρομές καταπράσινες και οι τιμές καλές.

SPONSORED LINKS

"Η ομορφιά έχει να πει ακόμα πιο λίγα και από την ευτυχία."

Σιμόν ντε Μποβουάρ

  • 356 π.Χ. - Γεννιέται ο Μακεδόνας βασιλιάς και μέγας στρατηλάτης, Αλέξανδρος.
    1913 - Μετά την άρνηση των βουλγαρικών δυνάμεων να αποχωρήσουν από τη Θεσσαλονίκη, όπου είχαν στρατοπεδεύσει, η Ελλάδα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Βουλγαρίας (Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος).
    1929 - Πεθαίνει ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και μεγάλος εθνικός ευεργέτης Εμμανουήλ Μπενάκης.
    2007 - Τελειώνει η επιτυχημένη ελληνική σειρά του Mega Ευτυχισμένοι μαζί.

© 2002-2018 MEDIA2DAY