ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

Σούπερ ορεινά ΣΚ για να πιάσετε χιόνι

Κλείνουμε ραντεβού στις (χιονοδρομικές) πίστες και βολτάρουμε σε γραφικά χωριουδάκια στα πέριξ τεσσάρων χιονοδρομικών σε όλη την Ελλάδα.

Τα πιο ρομαντικά σαββατοκύριακα του χειμώνα

Τέσσερις σούπερ ιδέες για weekends στην Ελλάδα για να ρομαντζάρετε με το άλλο σας μισό ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα. Άλλωστε… Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει.

4 υπέροχα ήσυχα χωριουδάκια στην Ήπειρο

Στα Τζουμέρκα, τα Ζαγοροχώρια και τις κορυφές του Σμόλικα, τέσσερα χωριά μισοκρυμμένα στη φύση της Ηπείρου, για αξέχαστα Σαββατοκύριακα.

Τέλειες εκδρομές μία μόνο ώρα μακριά από την Αθήνα

Ιδανικές για μονοήμερες, αλλά και με ωραιότατους ξενώνες αν αποφασίσετε να μείνετε για Σαββατοκύριακο, τρεις υπέροχες εκδρομές… εδώ δίπλα.

Υπέροχα ελληνικά χωριά… μακριά απ’ όλους και απ’ όλα

Είναι κάποια Σαββατοκύριακα, που θέλετε να ξεφύγετε από τους πάντες και τα πάντα. Κι αυτά τα πέντε πανέμορφα χωριά εγγυώνται… την ησυχία σας.

5 υπέροχα χωριά στα βουνά της Πελοποννήσου

Στην Αρκαδία, τον Ταΰγετο, τον Πάρνωνα και τη Ζήρεια, τα χωριά είναι πανέμορφα, οι διαδρομές καταπράσινες και οι τιμές καλές.

Πάμε μια χειμωνιάτικη εκδρομή στην Πάρνηθα;

Οι διαδρομές, τα μονοπάτια, οι δραστηριότητες και τα φαγοπότια στο πιο «δικό μας» βουνό, σε τέσσερα σενάρια μονοήμερης (ή και όχι) εκδρομής.

Πού να πάτε τα Χριστούγεννα κοντά στην Αθήνα

Στον Παρνασσό και στο Ναύπλιο, στη Ζήρεια και στον Ελικώνα, βρίσκουμε υπέροχα μέρη για το τετραήμερο των Χριστουγέννων και – ακόμα και τώρα – λογικές τιμές για διαμονή.

Τέλεια Σαββατοκύριακα στην Κεντρική Ελλάδα

Στα Μετέωρα, το Πήλιο, το Καρπενήσι και τη Λίμνη Πλαστήρα, οι τιμές είναι καλές και τα Σαββατοκύριακά μας ονειρεμένα.

Σούπερ εκδρομές στη Βόρεια Ελλάδα

Σε βουνά και δάση, σε ποτάμια και λίμνες, σε παλιές πόλεις και όμορφα χωριά, η Βόρεια Ελλάδα είναι γεμάτη όμορφα μέρη για σούπερ σαββατοκύριακα.

SPONSORED LINKS

"Όταν το σκοτάδι είναι βαθύ, μπορείς να δεις τ’ αστέρια."

Charles Austin Beard, 1874-1948, Αμερικανός ιστορικός

  • 1967 - Εκδηλώνεται στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα, που θα αποτελέσει την αρχή της επτάχρονης Χούντας των Συνταγματαρχών.

© 2002-2018 MEDIA2DAY