ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

10 πράγματα που πρέπει να δεις στο Ναύπλιο

Η παλιά πόλη και οι ιστορίες της, τα κάστρα, οι ωραιότερες διαδρομές και όλα όσα αξίζει να δεις στο Ναύπλιο… πέρα από τα φαγητά και τους καφέδες.

6 ταβερνάκια… αφορμή για ανοιξιάτικη εκδρομή

Σε απόσταση μιας ώρας ή και λιγότερο από την Αθήνα, βρήκαμε τους παράδεισους των απανταχού καλοφαγάδων… και ξεσηκωθήκαμε για εκδρομή.

Κοντινές αποδράσεις στην Στερεά Ελλάδα

Ελικώνας, Παρνασσός, Οίτη και Λειβαδιά, δίνουν ωραιότατες αφορμές για ολιγοήμερες αποδράσεις όχι και τόσο μακριά από την Αθήνα.

Σούπερ ιδέες για βορειοελλαδίτικα σαββατοκύριακα

Πέντε από τους κορυφαίους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας για σαββατοκύριακα σε λίμνες, ποτάμια, γραφικά χωριά, πόλεις και βουνά.

Τέλειες πεζοπορίες κοντά στην Αθήνα

Στην Πάρνηθα, την Πεντέλη, τον Υμηττό και τα Γεράνεια, καλωσορίζουμε την άνοιξη διασχίζοντας φουντωτά πευκοδάση και λουλουδιασμένα λιβάδια.

4 σούπερ ανοιξιάτικα Σ/Κ στην Πελοπόννησο

Στην Ολυμπία, τη Μονεμβασιά, τον Ταΰγετο και τους καταρράκτες της Νέδας… θα προϋπαντήσουμε την άνοιξη που ε-ε-έρχεται.

Τέλεια τριήμερα στο εξωτερικό κάτω από 250€

Γιορτάζουμε τον ερχομό της άνοιξης με τέσσερα τριήμερα στο εξωτερικό, που κοστίζουν λιγότερα από 250€ το άτομο. Ναι, αλήθεια.

Κοντινές παραλίες για βόλτες και ψαράκι

Καιρού επιτρέποντος παίρνουμε το αυτοκίνητο και «την κάνουμε» για τις πιο αναζωογονητικές βόλτες (και μάσες) με θέα θάλασσα.

Η Ορεινή Ναυπακτία είναι ένα όνειρο

Τα χωριά, η φύση, τα μονοπάτια, το φαγητό, οι δραστηριότητες, οι ζεστοί ξενώνες είναι μερικοί από τους λόγους που αξίζει να ανακαλύψετε την πανέμορφη Ορεινή Ναυπακτία.

Ξάνθη, Πάτρα και… αλλού: Σούπερ αποκριάτικες εκδρομές

Στην Ξάνθη, την Πάτρα, το Ρέθυμνο και τη Νάουσα, το καρναβάλι είναι η τέλεια αφορμή για εκδρομή –και δωμάτια, αν και περιορισμένα, υπάρχουν ακόμα.

SPONSORED LINKS

"Όταν το σκοτάδι είναι βαθύ, μπορείς να δεις τ’ αστέρια."

Charles Austin Beard, 1874-1948, Αμερικανός ιστορικός

  • 1967 - Εκδηλώνεται στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ελλάδα, που θα αποτελέσει την αρχή της επτάχρονης Χούντας των Συνταγματαρχών.

© 2002-2018 MEDIA2DAY