ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Τα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε ένα δωρεάν app

Μια ολοκαίνουρια εφαρμογή μας δίνει… δικαιώματα. Συγκεκριμένα, τα δικαιώματά μας ως ταξιδιώτες, κατανοητά και περιεκτικά.

Τα δικαιώματα των ταξιδιωτών σε ένα δωρεάν app

Η Ένωση Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ δημιούργησε μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, που αναλαμβάνει να μας εξηγήσει αναλυτικά τα δικαιώματά μας ως ταξιδιώτες. Και το όνομα αυτής, Traveler Rights GR.  

Σε 16 ξεχωριστές ενότητες περιγράφεται απλά και κατανοητά όλο το νομικό πλαίσιο που διέπει τις συναλλαγές ενός ταξιδιού, από τις μετακινήσεις και τη διαμονή ως τη διατροφή και τις αγορές. Ο ταξιδιώτης, μάλιστα, μπορεί να υποβάλει άμεσα μέσω της εφαρμογής στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας το ερώτημα ή την καταγγελία του.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα ελληνικά και στα αγγλικά, κατάλληλη για λειτουργικά Android & IOS, και περιλαμβάνει επίσης αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο και στοιχεία επικοινωνίας για όλες τις τουριστικές υπηρεσίες όπως Αεροδρόμια, Λιμάνια, Τουριστική Αστυνομία και Πρεσβείες.

Επίσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης υπάρχει η δυνατότητα να στείλετε αυτοματοποιημένο μήνυμα SOS στις επαφές που θα έχετε προεπιλέξει, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται οι συντεταγμένες σας με GPS Tracking.SPONSORED LINKS

"Μέσα σε κάθε κυνικό άτομο υπάρχει ένας απογοητευμένος ιδεαλιστής."

George Carlin

  • 1923 - Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Ισμέτ Ινονού, με κοινή δήλωσή τους, ανακοινώνουν ότι επήλθε συμφωνία εφ' όλων των εκκρεμών ζητημάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

© 2002-2018 MEDIA2DAY