Η Easyjet ανακοίνωσε νέα δρομολόγια από Ελλάδα

Με νέους προορισμούς από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, το Ηράκλειο, την Κέρκυρα και τη Ρόδο εμπλουτίζει από το 2018 τα δρομολόγιά της η Easyjet.
Η Easyjet ανακοίνωσε νέα δρομολόγια από Ελλάδα
Η low cost αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε ότι επενδύει στην Ελλάδα με επτά νέα δρομολόγια. Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα δρομολογίων της Αθήνας προσθέτει τον προορισμό της Βασιλείας στην Ελβετία, από τον ερχόμενο Αύγουστο με δύο πτήσεις την εβδομάδα.

Από την Θεσσαλονίκη, θα πετά προς Λονδίνο (Λούτον) με τρεις πτήσεις την εβδομάδα και προς Βενετία με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επιπλέον, η Easyjet ανακοίνωσε πως θα συνδέσει για πρώτη φορά το αεροδρόμιο του Βόλου με το Λονδίνο (Gatwick), με δύο πτήσεις την εβδομάδα από τον ερχόμενο Ιούνιο, εξυπηρετώντας την κεντρική Ελλάδα.

Όσο για τα νησιά, από τον Ιούνιο του 2018 ξεκινούν οι συνδέσεις Κέρκυρας με Λυών, Ηρακλείου με Μπορντό και Ρόδου με Βενετία.

Σημειώνεται ότι από την Αθήνα, ήδη στο πρόγραμμα της Easyjet υπάρχουν δρομολόγια προς Λονδίνο, Βερολίνο, Μπρίστολ, Εδιμβούργο, Μάντσεστερ, Αμβούργο, Γενεύη, Μιλάνο, Νάπολη και Παρίσι.

Οι τιμές των νέων πτήσεων θα ξεκινούν από μόλις 13,67€ one way με χειραποσκευή. Αναζητήστε πτήσεις εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v