5 μεγάλα ταξίδια ζωής κάτω από 1.000€

Πόσο κοστίζει ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, τη Νέα Υόρκη, τη Ζανζιβάρη, την Τυνησία ή το Ντουμπάι; Λιγότερα από 1.000€, αυτές τις μέρες.
5 μεγάλα ταξίδια ζωής κάτω από 1.000€
της Ηρώς Κουνάδη

Εξωτικοί προορισμοί, αστραφτερές πόλεις, ταξίδια μακρινά σε απόσταση ή σε κουλτούρα, ή και τα δύο. Πέντε σούπερ ενδιαφέροντα «μεγάλα» ταξίδια που μπορείτε να κάνετε τώρα, με λιγότερα από 1.000€ το άτομο.

Στη Ζανζιβάρη με το Versus Travel
Τιμή: 488€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, συν 375€ για φόρους και ασφάλειες, 863€ συνολικά
Πότε: Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2017, όποτε θέλετε



Τόσο εξωτική όσο το όνομά της, η Ζανζιβάρη είναι ένα πανέμορφο νησάκι στην αγκαλιά του Ινδικού Ωκεανού, με σμαραγδένια νερά, λευκή άμμο, πέτρινες πόλεις που χτίστηκαν την περίοδο της αποικιοκρατίας, και ξύλινα σπιτάκια που «πατάνε» με πασσάλους πάνω στο νερό. Το πακέτο του Versus Travel είναι ατομικό (όχι ομαδικό) και περιλαμβάνει πέντε διανυκτερεύσεις με πρωινό, εισιτήρια μετ’ επιστροφής με την Qatar, και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Ζανζιβάρης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Στην Ταϊλάνδη με το Signature Travel
Τιμή: 565€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, συν 285€ για φόρους, 850€ συνολικά
Πότε: Μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018 (οι κρατήσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν ως τις 20 Οκτωβρίου 2017)



Στο αιώνιο καλοκαίρι του Πουκέτ, στον ταϊλανδικό νότο, μας ταξιδεύει το Signature Travel. Το μεγαλύτερο νησί της Ταϊλάνδης έχει εκπληκτικές παραλίες, σμαραγδένια νερά, και νυχτερινή ζωή που εγγυάται πως δεν θα κοιμηθείτε καθόλου αν δεν το θέλετε. Το πακέτο του Signature, τώρα, περιλαμβάνει πέντε διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων και πρωινό, αεροπορικά πήγαινε-έλα με την Qatar, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, και μία ολοήμερη ξενάγηση στα νησιά Πι-Πι. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Στην Τυνησία με το Pyramis
Τιμή: 480€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, συν 170€ για φόρους, 650€ το σύνολο
Πότε: 28 Οκτωβρίου, 04 Νοεμβρίου, 18 Νοεμβρίου ή 2 Δεκεμβρίου 2017



Στις οάσεις της Τυνησίας, στις παρυφές της Σαχάρας, στον αρχαίο πολιτισμό των Καρχηδονίων, αλλά και σε κοσμοπολίτικες παραλίες που βρέχονται από τα νερά της Μεσογείου μας ταξιδεύει το ειδικευμένο στην Ανατολή ταξιδιωτικό γραφείο Pyramis. Στο πακέτο του περιλαμβάνονται πέντε διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό), αεροπορικά μετ’ επιστροφής με την Alitalia, ξεναγήσεις και εκδρομές στις οάσεις της Σαχάρας, και μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια. Λεπτομέρειες εδώ

Στο Ντουμπάι με το Ginis Travel
Τιμή: 520€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, συν 310€ για φόρους και ασφάλειες, 830€ συνολικά
Πότε: Καθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από 1η Οκτωβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2017



Στην πρωτεύουσα του 21ου αιώνα, σε θαύματα αρχιτεκτονικής σαν το Palm Jumeirah, αλλά και στην έρημο για σαφάρι με jeep 4x4 και στα παραδοσιακά χωριά των Βεδουίνων –γιατί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις του κόσμου δεν θα μπορούσε παρά να είναι και μια από τις πιο αντιφατικές. Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρωινό, δύο γεύματα, αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, ξενάγηση στο Ντουμπάι και σαφάρι στην έρημο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Στη Νέα Υόρκη με το Signature Travel
Τιμή: 498€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, συν περί τα 300€ για φόρους, 798€ συνολικά
Πότε: Κάθε μέρα όλο τον Νοέμβριο, μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2017 (οι κρατήσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 45 μέρες πριν την αναχώρηση)



Ένα ταξίδι… στο κέντρο της Γης, στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, στις λεωφόρους του Μανχάταν, τη γέφυρα του Μπρούκλιν, το μεγαλείο του Empire State Building και τα θέατρα του Broadway έχει να προτείνει το Signature Travel. Το πακέτο που ετοίμασε περιλαμβάνει πέντε διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο του Μανχάταν με πρωινό, και αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής. Λεπτομέρειες εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v