Πόσο κοστίζει μια μέρα στο Nammos;

Πολυτέλεια, εκλεπτυσμένες γεύσεις, celebrities, σαμπάνιες και... λογαριασμό παρακαλώ στο διαχρονικά κοσμικό beach bar restaurant της Μυκόνου.
Πόσο κοστίζει μια μέρα στο Nammos;

Έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον κοσμικό χαρακτήρα της Μυκόνου. «Αν δεν ζήσεις μια μέρα στο Nammos στην Ψαρού, δεν έχεις ζήσει Μύκονο», λένε.

Το beach bar restaurant που διαχρονικά αποτελεί πόλο έλξης του διεθνούς jet set – Άραβες, Αμερικάνοι και κάθε λογής celebrities- έχει πλέον μεταμορφωθεί σε ένα πολυτελές «χωριό» με δικό του mall, λαμπερές boutique, χώρο μασάζ και hair spa, sisha lounge, γυμναστήριο, open air εστιατόριο και το εστιατόριο Beefbar κατευθείαν από το Μόντε Κάρλο, υπό την καθοδήγηση του executive chef Thierry Paludetto.

Το σέρβις είναι ανώτατου επιπέδου – από την παραλία μέχρι το εστιατόριο, η παραλία πεντακάθαρη και η ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένη.

Όλα τα παραπάνω φυσικά κοστίζουν. Αρκετά. Πόσο όμως;

Ξαπλώστρα, καφεδάκι και χάζι



Αν θέλετε απλά να κάνετε… check in στην παραλία του και να πιάσετε θέση στις πολυπόθητες ξαπλώστρες της Ψαρρού, το κόστος ανέρχεται στα 120€ για το σετ των δύο, συμπεριλαμβανομένης ομπρέλας και πετσετών. Κρατήσεις δεν γίνονται, μπορείτε όμως να δώσετε το όνομά σας στη ρεσεψιόν και αναλόγως την προσέλευση να καταφέρετε να κερδίσετε μια θέση στον ήλιο. Οι καφέδες ξεκινούν από 5€ για έναν απλό εσπρέσο και φτάνουν μέχρι τα 9€ για έναν irish coffee. Θέλετε να δροσιστείτε με έναν χυμό; Ο ανάμεικτος κοστίζει 14€, όπως και ένα smoothie φρέσκων φρούτων – ροδάκινο, μήλο, φράουλα, ανανάς, μπανάνα, ακτινίδιο, καρότο, μάνγκο, πεπόνι, φρούτο του πάθους.

Η καλή μέρα από το πρωινό φαίνεται

Το ενισχυμένο Nammos Breakfast με καφέ, χυμό πορτοκάλι, ψωμί, βούτυρο, σπιτική μαρμελάδα, μέλι, τηγανιτά αυγά, oatmeal με ξηρούς καρπούς, γιαούρτι, φρουτοσαλάτα, ποικιλία τυριών και κρουασάν κοστίζει 35€, ενώ για ένα club sandwich με κοτόπουλο θα πληρώσετε 25€.

Sushi on the beach


Το δημοφιλές Coo Sushi Restaurant βρίσκεται εδώ και προσφέρει στους επισκέπτες την απόλυτη ιαπωνική εμπειρία. California Maki 8 τεμαχίων (27€), σαλάτα Spicy Crab (52€), eel tempura με τυρί Φιλαδέλφεια (21€), burger με τραγανό σολομό (22€) και ταρτάρ τόνου (32€) είναι μερικά από τα πιάτα του πλούσιου μενού, ενώ δεν λείπουν και οι signature δημιουργίες όπως το Black Cod με kaffir lime miso (42€), το σασίμι φρέσκου ντόπιου ψαριού (150€/ κιλό) και φυσικά τα χαβιάρι Beluga (300€ για 30 γρ.).

Μεσογειακή κουζίνα on the beach

Μπόλικες επιλογές από μεζέδες, ψαρικά, κρέατα, ζυμαρικά και σαλάτες περιέχει το μενού του πολυτελούς εστιατορίου στο Nammos. Ενδεικτικά, στα ορεκτικά βρίσκουμε αχινοσαλάτα (25€), σεβίτσε σφυρίδας με ντρέσινγκ μοχίτο (24€), χταποδάκι με καπνιστή μελιτζάνα, σάλτσα ντομάτας με φέτα και λάδι κυμίνου (18€), χέλι σωτέ (24€), μύδια αχνιστά με κολοκύθι και σάλτσα από λεμονόχορτο (18€) και βασιλικό καβούρι στα κάρβουνα με πικάντικη σάλτσα λεμονιού (44€). Οι πένες με φρέσκο τόνο και ξύσμα λεμονιού (25€) και το τραχανότο με καραβίδες (30€) συγκαταλέγονται στις κορυφαίες επιλογές των ζυμαρικών, ενώ αν θελήσετε φρέσκο ψάρι ή θαλασσινά, οι τιμές ξεκινούν από 110€/κιλό για το ψάρι και από 160€/κιλό για φρέσκο αστακό.



Η υπέρ-πλήρης λίστα κρασιών και αφρώδους οίνου περιλαμβάνει από απλό κρασί σε ποτήρι (12€) και σαμπάνια σε ποτήρι (30€ -Veuve Cliquot Brut), μέχρι limited edition ετικέτες όπως μια Cristal Vintage No 285 3L (60.000€) ή μια Midas Armand de Brignac Brut Gold 30L (120.000€). Για μια φιάλη κρασί ελληνικού αμπελώνα, το κόστος ξεκινά από 38€ για ένα Μοσχοφίλερο Μαντίνεια Τσελέπου.

A post shared by Nammos Mykonos (@nammosmykonos) on




Λογαριασμό παρακαλώ!




Αν πάτε στο Nammos μόνο για ηλιοθεραπεία, καφεδάκι και check-in πλάι στους επωνύμους, υπολογίστε περί τα 140€.

Αν θελήσετε να κάτσετε και για φαγητό, τότε θα πρέπει να έχετε να διαθέσετε (τουλάχιστον) 150€/άτομο για ένα γεύμα με κρασί. Αν όμως προτιμήσετε θαλασσινά και φρέσκο ψάρι, τότε το κόστος ανεβαίνει κατακόρυφα.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v