Χριστούγεννα στην Ευρώπη: Τα οργανωμένα ταξίδια

Βιέννη, Πράγα ή Disneyland; Όπου και αν θέλετε να πάτε, έχουμε ένα οικονομικό ταξιδιωτικό πακέτο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.
Χριστούγεννα στην Ευρώπη: Τα οργανωμένα ταξίδια
Πάγια θέση μας: Αν υπάρχει μια περίοδος που τα οργανωμένα ταξίδια να συμφέρουν (βλέπε, βγαίνουν οικονομικότερα) σε σχέση με εκείνα που κλείνουμε και οργανώνουμε μόνοι μας, αυτή είναι τα Χριστούγεννα. Στο πνεύμα της εποχής, λοιπόν, συγκεντρώνουμε επτά από τα δελεαστικότερα πακέτα των ταξιδιωτικών γραφείων για γιορτές στην Ευρώπη.

(*) Στις παρακάτω τιμές δεν περιλαμβάνονται φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων, οι οποίοι κυμαίνονται στα 150€.

5 μέρες στη Βιέννη με το Acadimos
Τιμή: 495€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, ή 1.680€ συνολικά για 2 ενήλικες και 2 παιδιά
Αναχώρηση: 22 Δεκεμβρίου



Τι περιλαμβάνει: Απευθείας πτήση με την Austrian, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό, ξενάγηση στη Βιέννη και εκδρομή στα βιεννέζικα δάση. Μέχρι και 21 μέρες πριν την αναχώρηση, ισχύει προσφορά early booking, στα 465€ (αντί 495€) το άτομο.

4 μέρες στην Πράγα με το Herodotus Travel (από Θεσσαλονίκη)
Τιμή: 259€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Αναχώρηση: 24 Δεκεμβρίου



Τι περιλαμβάνει: Απευθείας πτήση από την Θεσσαλονίκη στην Πράγα με την Ellinair, και διαμονή στο 4 αστέρων Majestic Plaza, στο κέντρο της πόλης, με πρωινό. Προαιρετικά, μπορείτε να συμμετέχετε στην ξενάγηση της πόλης, ή του Κάστρου, στην απογευματινή ξενάγηση “Θρύλοι της Πράγας’’, και στην εκδρομή στο Κάρλοβι Βάρι, πληρώνοντας έξτρα 50€ το άτομο και 30€ ανά παιδί. Αναλυτικός τιμοκατάλογος, με όλες τις διαθέσιμες ημερομηνίες και τα ξενοδοχεία που μπορείτε να επιλέξετε, υπάρχει εδώ

4 μέρες στη Ρώμη με το Air Quest
Τιμή: 350€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Αναχώρηση: 23 Δεκεμβρίου



Τι περιλαμβάνει: Απευθείας πτήση με την Alitalia, διαμονή στο 4 αστέρων Novotel Eur με πρωινό, ξενάγηση στη Ρώμη, το Βατικανό και το Τίβολι ή το Καστέλι Ρομάνι. Αν προτιμάτε, υπάρχει και 5ήμερο πακέτο, το οποίο εκτός από τα παραπάνω περιλαμβάνει και εκδρομή στη Νάπολη και την Πομπηία, στην τιμή των 395€ κατ' άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.

5 μέρες στο Άμστερνταμ με το Versus Travel
Τιμή: 499€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Αναχώρηση: 22 Δεκεμβρίου



Τι περιλαμβάνει: Απευθείας πτήση με την Aegean, 4 διανυκτερεύσεις στο 4 αστέρων Best Western Premier με πρωινό, εκδρομή στα ψαροχώρια Μάρκεν και Βόλενταμ, ξενάγηση στο Άμστερνταμ και κρουαζιέρα στα κανάλια.

5 μέρες στην Αλσατία με το Adamakis Travel
Τιμή: 429€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Αναχωρήσεις: 23 και 29 Δεκεμβρίου



Τι περιλαμβάνει: Απευθείας πτήση με την Aegean, 4 διανυκτερεύσεις στο 3 αστέρων Kyriad Strasbourg Νord στο Στρασβούργο με πρωινό, εκδρομές και ξεναγήσεις στο Στρασβούργο, την Κολμάρ, το Riquewihr, το Φράιμπουργκ, το Μπάντεν Μπάντεν και τη Χαϊδελβέργη.

5 μέρες στη Βαρκελώνη με το Pyramis
Τιμή: 595€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Αναχωρήσεις: 23 και 29 Δεκεμβρίου



Τι περιλαμβάνει: Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean και Alitalia, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, με πρωινό, ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της Βαρκελώνης και εκδρομή στη Χερόνα.

6 μέρες στη Disneyland με το Travel Plan
Τιμή: 2.750€ συνολικά για δύο ενήλικες και δύο παιδιά
Αναχωρήσεις: 22 και 29 Δεκεμβρίου



Τι περιλαμβάνει: Απευθείας πτήση με την Air France, τρεις διανυκτερεύσεις στο 3 αστέρων Ibis στο Παρίσι και δύο διανυκτερεύσεις στο Magic Circus Disneyland, μέσα στο πάρκο της Disneyland, πρωινό όλες τις μέρες, τριήμερο πάσο εισόδου στη Disneyland, τρίωρη ξενάγηση στο Παρίσι, ξεχωριστές ξεναγήσεις στο Λούβρο και τις Βερσαλλίες, επίσκεψη στο μουσείο αρωμάτων Fragonard και εκπτωτικά κουπόνια για αγορές στις Galeries Lafayette.

Επιμέλεια: Ηρώ Κουνάδη

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v