ApArt: Ένα art loft για επαγγελματίες και ταξιδιώτες

Ένα πολυτελές art loft στο κέντρο της Αθήνας παντρεύει την τέχνη με το design, έτοιμο να φιλοξενήσει εσάς, τις εκδηλώσεις σας, αλλά και επαγγελματικές συναντήσεις.
ApArt: Ένα art loft για επαγγελματίες και ταξιδιώτες
Ένας χώρος που συνδυάζει μοναδικά την Τέχνη και το Design, τη διακριτική πολυτέλεια και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες, στην καρδιά της Αθήνας. Ένας αναπάντεχα πολυτελής χώρος μεγάλων διαστάσεων, ένα ιδανικό designer’s art-loft, σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει κάθε εξατομικευμένη επιθυμία υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής. Νιώστε σαν στο σπίτι σας -αλλά ακόμη πιο ξεχωριστά- απολαμβάνοντας υπηρεσίες 5άστερου ξενοδοχείου.

Η ομάδα του ApArt δημιούργησε έναν εξαιρετικά άνετο χώρο φιλοξενίας, ψυχαγωγίας, εργασίας και διαμονής 170 τ.μ., ευνοούμενο από άπλετο φυσικό φως και πανοραμική θέα στην πόλη.



Στην καρδιά της Αθήνας, στο 15 της οδού Πραξιτέλους, Το ApArt δεν είναι ένα σπίτι που προσφέρεται για ενοικίαση. Ούτε είναι ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Είναι ένα καλλιτεχνικό loft που απευθύνεται σε ταξιδιώτες-connoisseurs, σχεδιασμένο ώστε να συνδυάζει τα πλεονεκτήματα μιας πολυτελούς οικίας με τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες ενός πολυτελούς καταλύματος.

Το ιδανικό Σπίτι-Γραφείο



Μεγαλύτερο από κάθε επαγγελματική σουίτα ξενοδοχείου, πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να φιλοξενήσει τις επαγγελματικές σας συναντήσεις με στιλ και διακριτικότητα. Στις παροχές του περιλαμβάνονται, μεταξύ πολλών άλλων, ρεσεψιόν, γκαρνταρόμπα, δύο μεγάλες τηλεοράσεις με δορυφορικό δέκτη και dvd player και πλήρως εξοπλισμένο επιχειρηματικό γραφείο με υπολογιστή, εκτυπωτή, φωτοτυπικό laser και internet υψηλών ταχυτήτων.

Showroom Ready

Το ApArt είναι έτοιμο για εκθεσιακή χρήση. Παρουσιάστε τα προϊόντα σας στις βιτρίνες, υποδεχθείτε τους πελάτες σας και, εάν θέλετε, χρησιμοποιείστε την ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα για τη διαμονή σας. Επτά μεγάλες βιτρίνες με δυνατότητα κλειδώματος και φωτισμού κατάλληλες για κάθε επίδειξη, αλλά και σύστημα ανάρτησης έργων τέχνης μήκους 40 μέτρων και projector με οθόνη προβολής 2 x 1,5 μέτρα συναποτελούν, μεταξύ άλλων, τον διαθέσιμο εξοπλισμό.



Event & Party Ready

Γαμήλια δεξίωση; Γεύμα ή κοκτέιλ; Συνέντευξη τύπου ή μικρή πολιτιστική-καλλιτεχνική εκδήλωση; Το ApArt είναι το ιδανικό σας stage. Ο χώρος, ευέλικτος όπως και η επίπλωσή του, μπορεί να φιλοξενήσει παρουσιάσεις έως 40 ατόμων, κοκτέιλ έως 60 άτομα, πάρτι με έως και 100 καλεσμένους, και καθιστό γεύμα μέχρι και 40 ατόμων. Εκτός από μεγάλο χώρο στάθμευσης και 24ωρη στάση ταξί σε απόσταση 100 μέτρων, στη διάθεσή σας έχετε επίσης επαγγελματικό σύστημα ήχου με κονσόλα μίξης 10 καναλιών αλλά και υπηρεσία διοργάνωσης εκδηλώσεων.



Περισσότερες πληροφορίες, και αναλυτική λίστα εξοπλισμού του ApArt, στο συνημμένο αρχείο που ακολουθεί.


Info:
ApArt
Luxury Suite & Event Venue
Πραξιτέλους 15-19, 105 62 Αθήνα Τηλ 210 3310601
[email protected]
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v